richter Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) # Revin si cu altele. Edited November 24, 2013 by Richter 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeaNNN Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 (edited) Felicitari, imi place avatarul, mai lucreaza! Edited September 12, 2012 by Gaby89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Imi place contrastu' de pe avatar, dar la text puteai gasi o alta culoare, sau chiar sa faci un clipping mask. Si nu prea-mi place textu' mic, care presupun ca e daiuihdihjqjwkqdhwqijosadjasjdasdjwqpd,sa,;ldkasdas, e cam mare... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Avatarul e blurat, puteai adauga sharpen. Altceva inafara de a pune acel text, nu ai facut la imagine. Mai lucreaza. Baga GM, baga texturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Avatarul e blurat, puteai adauga sharpen. Altceva inafara de a pune acel text, nu ai facut la imagine. Mai lucreaza. Baga GM, baga texturi. Acelaşi sfat îţi dau, încearcă mai multe variante la avatar iar textul 3D e cam simplu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbert Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Si daca fundalul era albastru, era perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Si daca fundalul era albastru, era perfect. Nu arata bine pe albastru. http://i.imgur.com/aLUDI.png http://i.imgur.com/kkT5M.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Si daca fundalul era albastru, era perfect. Ba nu, e mult mai frumos pe alb dar acele shape-uri îs blurate şi pixelate... ai tras de ele după ce le-ai aşezat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Sunt blurate si pixelate rau de tot alea, pentru ca n-ai lucrat vectorial si-ai tras mult de ele. Oricum, imi place ideea si arata bine logo-ul. Continua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 (edited) Ba nu, e mult mai frumos pe alb dar acele shape-uri îs blurate şi pixelate... ai tras de ele după ce le-ai aşezat ? Sunt blurate si pixelate rau de tot alea, pentru ca n-ai lucrat vectorial si-ai tras mult de ele. Oricum, imi place ideea si arata bine logo-ul. Continua. Da, my mistake. New: Edited September 12, 2012 by Andrei HH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Da, my mistake. New: La prima poză nu ai făcut decât să adaugi un simplu text iar la a 2 i-ai dat un BW (Black&White) şi un alt text.Nu sta pe loc, evoluează ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Frumos. Frumos. Foarte frumos chiar...Next warn up pentru post aiurea. Vei primi warnup pentru posturi aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 Am incercat si un logo... Sigur nu o sa va placa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Sa stii ca nu-i asa de rau... Nu prea-mi place acel gradient de pe text, in rest arata binisor. Si, pune tagline-ul altundeva, n-are ce cauta acolo, nu e nici pe mijloc, nici intr-o parte. Inteleg ca l-ai centrat cu Aeroportul, dar incearca altceva, mai desparte literele si fa International cu rosu, si Airport cu negru, si-l centrezi cu tot textul. Cum se numesc fonturile? Cel de sus e Bebas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Am incercat si un logo... Sigur nu o sa va placa.. E chiar frumos, mie unul îmi plac acele gradiente de pe texte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 Sa stii ca nu-i asa de rau... Nu prea-mi place acel gradient de pe text, in rest arata binisor. Si, pune tagline-ul altundeva, n-are ce cauta acolo, nu e nici pe mijloc, nici intr-o parte. Inteleg ca l-ai centrat cu Aeroportul, dar incearca altceva, mai desparte literele si fa International cu rosu, si Airport cu negru, si-l centrezi cu tot textul. Cum se numesc fonturile? Cel de sus e Bebas? Fontul de sus: Accidental Presidency, cel de jos: Acens E chiar frumos, mie unul îmi plac acele gradiente de pe texte. Este primul de acest gen, nu stiam ce sa fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Sunt blurate si pixelate rau de tot alea, pentru ca n-ai lucrat vectorial si-ai tras mult de ele. Oricum, imi place ideea si arata bine logo-ul. Continua. Sunt blurate rau deoarece logo-ul original (http://cs407523.userapi.com/v407523329/1c84/3fqjWongm50.jpg) a fost facut la un size mult mai mic. El doar a adaugat text, si a marit acel logo. Imi place logo-ul cu aeroportul. Incearca ca tagline-ul sa il asezi exact sub "Aeroportul", adica sa il dai putin mai in stanga. Daca nu sta bine asa, pune-l sub "Craiova" in capat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 (edited) Fontul de sus: Accidental Presidency, cel de jos: Acens Nu m-ai inteles... ma refeream sa asezi tagline-u' sub TOT textul de sus, adica sa-l centrezi cu AEROPORTUL CRAIOVA, nu doar cu AEROPORTUL. Asa arata cam ciudat, si iti mai dau un sfat, nu e bine sa fie emblema cu textele pe aceeasi linie, se vede cam urat, incearca sa faci o linie ca aici: , adica intre avion si text sa fie o liniuta. Si, mersi pentru fonturi. Sunt blurate rau deoarece logo-ul original (http://cs407523.user...3fqjWongm50.jpg) a fost facut la un size mult mai mic. El doar a adaugat text, si a marit acel logo. Paaaaaaaai, asta e RIP. Edited September 13, 2012 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 (edited) Paaaaaaaai, asta e RIP. Nu cred ca este rip, eu l-am folosit pe post de "render". Nu am spus ca este facut de mine de la 0.. Am spus ca a fost greseala mea, cand am redimensionat. Ceva de genul ? : EDIT: Foarte slaba, am facut-o in graba, o sa revin cu alta, cand ajung acasa. Edited September 13, 2012 by Andrei HH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 EDIT: Foarte slaba, am facut-o in graba, o sa revin cu alta, cand ajung acasa. Si la asta ce ai facut? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 Si la asta ce ai facut? Fontul si BG.. Dar nu era de postat aici, am facut-o pentru o pagina de Facebook. Lucrare noua, neterminata inca: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Fontul si BG.. Dar nu era de postat aici, am facut-o pentru o pagina de Facebook. Lucrare noua, neterminata inca: Nu mai folosi drop shadow pe logo-uri. Ca sa faci umbra, faci o copie a layer-ului pe care-l vrei umbrit, il faci negru sau un gri inchis, si-l muti 1-2px dreapta, 1-2px jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 TOPIC CLOSED, o perioada de timp, nu am asta mult, pentru PHOTOSHOP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts