Jump to content

[Portofoliu] Richter

richter
 Share

Recommended Posts

Avatarul e blurat, puteai adauga sharpen.

Altceva inafara de a pune acel text, nu ai facut la imagine. Mai lucreaza. Baga GM, baga texturi.

Acelaşi sfat îţi dau, încearcă mai multe variante la avatar iar textul 3D e cam simplu...

Si daca fundalul era albastru, era perfect.

Ba nu, e mult mai frumos pe alb dar acele shape-uri îs blurate şi pixelate... ai tras de ele după ce le-ai aşezat ?

Ba nu, e mult mai frumos pe alb dar acele shape-uri îs blurate şi pixelate... ai tras de ele după ce le-ai aşezat ?

Sunt blurate si pixelate rau de tot alea, pentru ca n-ai lucrat vectorial si-ai tras mult de ele.

Oricum, imi place ideea si arata bine logo-ul.

Continua.

Da, my mistake.

New:

ppEW6.png

9Y08v.gif

Edited by Andrei HH

Da, my mistake.

New:

ppEW6.png

9Y08v.gif

La prima poză nu ai făcut decât să adaugi un simplu text iar la a 2 i-ai dat un BW (Black&White) şi un alt text.

Nu sta pe loc, evoluează !

Sa stii ca nu-i asa de rau... Nu prea-mi place acel gradient de pe text, in rest arata binisor. Si, pune tagline-ul altundeva, n-are ce cauta acolo, nu e nici pe mijloc, nici intr-o parte. Inteleg ca l-ai centrat cu Aeroportul, dar incearca altceva, mai desparte literele si fa International cu rosu, si Airport cu negru, si-l centrezi cu tot textul.

Cum se numesc fonturile? Cel de sus e Bebas?

Sa stii ca nu-i asa de rau... Nu prea-mi place acel gradient de pe text, in rest arata binisor. Si, pune tagline-ul altundeva, n-are ce cauta acolo, nu e nici pe mijloc, nici intr-o parte. Inteleg ca l-ai centrat cu Aeroportul, dar incearca altceva, mai desparte literele si fa International cu rosu, si Airport cu negru, si-l centrezi cu tot textul.

Cum se numesc fonturile? Cel de sus e Bebas?

Fontul de sus: Accidental Presidency, cel de jos: Acens

Cg73m.png

E chiar frumos, mie unul îmi plac acele gradiente de pe texte.

Este primul de acest gen, nu stiam ce sa fac. :)

Sunt blurate si pixelate rau de tot alea, pentru ca n-ai lucrat vectorial si-ai tras mult de ele.

Oricum, imi place ideea si arata bine logo-ul.

Continua.

Sunt blurate rau deoarece logo-ul original (http://cs407523.userapi.com/v407523329/1c84/3fqjWongm50.jpg) a fost facut la un size mult mai mic. El doar a adaugat text, si a marit acel logo.

Imi place logo-ul cu aeroportul. Incearca ca tagline-ul sa il asezi exact sub "Aeroportul", adica sa il dai putin mai in stanga. Daca nu sta bine asa, pune-l sub "Craiova" in capat.

Fontul de sus: Accidental Presidency, cel de jos: Acens

Cg73m.png

Nu m-ai inteles... ma refeream sa asezi tagline-u' sub TOT textul de sus, adica sa-l centrezi cu AEROPORTUL CRAIOVA, nu doar cu AEROPORTUL. Asa arata cam ciudat, si iti mai dau un sfat, nu e bine sa fie emblema cu textele pe aceeasi linie, se vede cam urat, incearca sa faci o linie ca aici: fLWjE.png , adica intre avion si text sa fie o liniuta. Si, mersi pentru fonturi.

Sunt blurate rau deoarece logo-ul original (http://cs407523.user...3fqjWongm50.jpg) a fost facut la un size mult mai mic. El doar a adaugat text, si a marit acel logo.

Paaaaaaaai, asta e RIP.

Edited by MrYonutz

Paaaaaaaai, asta e RIP.

Nu cred ca este rip, eu l-am folosit pe post de "render". Nu am spus ca este facut de mine de la 0.. Am spus ca a fost greseala mea, cand am redimensionat.

Ceva de genul ? :

oEdlx.png

EDIT:

Blewc.png

Foarte slaba, am facut-o in graba, o sa revin cu alta, cand ajung acasa.

Edited by Andrei HH

Fontul si BG.. Dar nu era de postat aici, am facut-o pentru o pagina de Facebook.

Lucrare noua, neterminata inca:

szHzU.png

Nu mai folosi drop shadow pe logo-uri. Ca sa faci umbra, faci o copie a layer-ului pe care-l vrei umbrit, il faci negru sau un gri inchis, si-l muti 1-2px dreapta, 1-2px jos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.