Jump to content

O intrebare pentru toata lumea!

BruCe

Recommended Posts

De ce credeti ca a fost facut/inventat SA:MP ? De ce credeti ca au fost facute/inventate Comunitatile?

Vreau un raspuns cat mai explicit si la care sa va ganditi !

Aaaaaa de ce crezi? Au observat ca este un joc frumos. Ai ce face in el, iti poti construi "o cariera" asta e motivul pentru care au facut GTA San ANdreas online.

Iar comunitatile? Pentru a promova jocurile. Unii le fac pentru distractie, iar altii pentru a-si castiga si ei un ban. Sau pur si simplu se cred POTRIVITI sa fie sefi.

Altceva nu cred ca mai poate fi zis.

Pentru ca majoritatea jocurilor la inceput sunt Single Player, iar daca au succes devin si Multiplayer, comunitatile s-au inventat pentru ca pe majoritatea jocurilor Multiplayer oricine isi poate face un Server propriu, pe placul acestuia.

O intrebare mai buna ar fi de ce oare s-au adaugat obiecte ce au legatura cu Illuminati? O simpla dovada, sunt mult mai multe clip-uri/poze despre acest lucru:

Prima intrebare, o prostie totala . "De ce s-a inventat Fifa, CS sau alte jocuri ? " Pentru a ne juca .

Comunitatile au fost inventate pentru ca exista jocuri multyplayer .

Iar pentru intrebarea lui Joseph, pentru ca aia care au creat jocul sunt masoni sau astia care au facut videoclipurile sunt prea frustrati de gasirea semnelor masonice .

samp-ul a fost facut pentru ca San Andreas e un joc foarte frumos,si ar fii pacat sa nu se joace si online.

Comunitatile au fost facute pentru a promova anumite servere de samp,sa ai o varietate de moduri de joc (rpg,stunt,dm,etc.)

Unele comunitati sunt facute de oameni cum trebuie,care nu urmaresc sa scoata profit de pe server.Altii sunt "nemancati" si fac server pentru "donatie".De pe serverul de pe care vin eu,erau niste owneri fomisti,care iti dadeau absolut de toate daca donai(masini,case,bani,bizzuri) . Vazand toate astea,si jucand pe serverul acela de 1 an aproximativ,am decis sa ma las de acel server,si sa vin aici

Prima intrebare, o prostie totala . "De ce s-a inventat Fifa, CS sau alte jocuri ? " Pentru a ne juca .

Comunitatile au fost inventate pentru ca exista jocuri multyplayer .

Iar pentru intrebarea lui Joseph, pentru ca aia care au creat jocul sunt masoni sau astia care au facut videoclipurile sunt prea frustrati de gasirea semnelor masonice .

Ti se par intrebari stupide ? NU raspunde la ele, ai raspuns doar de dragul de a face " +1 " , raspunsuri care sa contina ceva si la care sa va ganditi, nu " ca exista jocuri multiplayer " GG frate.

Ti se par intrebari stupide ? NU raspunde la ele, ai raspuns doar de dragul de a face " +1 " , raspunsuri care sa contina ceva si la care sa va ganditi, nu " ca exista jocuri multiplayer " GG frate.

Dispari mă în cristalu ##$%% de aici.

De ce credeti ca a fost facut/inventat SA:MP ? De ce credeti ca au fost facute/inventate Comunitatile?

Vreau un raspuns cat mai explicit si la care sa va ganditi !

Ca să întrebe tăntălăii ca tine ...

Dispari de aici. Ai luat ban pt reclamă pe celălalt cont și acum ai tupeu ? Dă-i drumu de aici.

Alo ? Gara ? Unde te crezi ? X2 Am luat ban pe Samp pretenash ;).

TOPIC CLOSED

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.