Jump to content

[B-Zone TV]Ken block Samp version By ShOw

Alex Aka Show
 Share

Recommended Posts

Nu prea-s drifturi alea... Adica, nu prea te ajuta masina, ca e cu tractiune fata din cate vad. Tu faci over/understeer acolo, nu drift.

Si nu-mi place efectul dintre scene, e prea lung si la un moment dat te plictisesti de el, un simplu fade ar fi aratat mai bine.

Oricum, ideea e buna, felicitari.

Nu prea-s drifturi alea... Adica, nu prea te ajuta masina, ca e cu tractiune fata din cate vad. Tu faci over/understeer acolo, nu drift.

Si nu-mi place efectul dintre scene, e prea lung si la un moment dat te plictisesti de el, un simplu fade ar fi aratat mai bine.

Oricum, ideea e buna, felicitari.

Masina este infernus(4x4)....cu mod pus pe ia...... am avut actor....si nu mia iesit asa cum speram

Ma drifturile sunt faine Felicitari!, stiu ca o sa faci si mai bune de atat dar ce masina elegy?

Masina este infernus......nu am putut sa pun modul pe elegy si deeaea nu mia iesit driftu bine...

Drifturile sunt de începătorii, editarea filmului este si ia bunicica.Un 9 doar ca îmi place masina, editul, ideea.

Repet....nu eu am facut drifturile si nici masina nu ma ajutat......data viitoare fac cu un elegy si ceva mai spectaculos

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.