Jump to content

Need for speed Most Wanted ( 2012 )

Blade
 Share

Recommended Posts

Pentru ca tot nu avem un circuit fizic in care sa ne putem lasa caii putere sa alerge cu viteze nebanuite de Politia Romana, va propun un circuit virtual din noul joc Need for Speed Most Wanted. Mai aveti de asteptat doar un pic. Pana pe 2 noiembrie ca sa fiu mai exact pentru ca atunci va deveni disponibil in Europa. Versiunea de PC este deja disponibila pentru precomanda (prin intermediul magazinului Origin) la pretul de 50 Euro.

Va asteapta un nou mediu de joc open-world, accidente spectaculoase, urmariri cu politia si o versiune imbunatatita a sistemului Autolog unde va puteti conecta atat cu prietenii cat si cu alte milioane de jucatori din intreaga lume pentru a dobori recorduri.

Eu ma gandesc serios sa il cumpar daca reusesc sa imi updatez si sistemul pana atunci pentru ca cerintele de sistem nu sunt exact cele mai joase:

Cerinte de sistem minime:

• Procesor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz sau Althon X2 2.7 GHz)

• Memorie RAM: 2 GB

• Hard Disk: 20 GB

• Placa video (AMD): compatibila DirectX 10.1, 512 MB VRAM (seriile ATI Radeon 3000, 4000, 5000 sau 6000, minimum ATI Radeon 3870)

• Placa video (NVIDIA): compatibilă DirectX 10.0, 512 MB VRAM (seriile NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500, minimum NVIDIA GeForce 8800 GT)

• Placa de sunet: compatibila DirectX

• Tastatura si Mouse

• unitate optica DVD Rom

Cerinte de sistem recomandate:

• Procesor: Quad-core CPU

• Memorie RAM: 4 GB

• Hard Disk: 20 GB

• Placa video: compatibila DirectX 11, 1024 MB VRAM (NVIDIA GeForce GTX 560 sau ATI Radeon 6950)

• Placa de sunet: compatibila DirectX

• Tastatura si mouse

• Unitate optica DVD-ROM

Edited by F4L Blade

Abia astept acest joc. Insfarsit incepe EA sa creeze jocuri reale, frumoase cu grafica uluitoare. Intr-adevar grafica este geniala, masinile, drumurile, handlingul este mai real.

Imi va merge fara probleme acest joc:

Windows 7 ( 64 bit ) Professional

Intel Core i5

8 GB Ram DDR3

500 GB Hard-Disk

GeForce GTX260 OC.

Abia astept acest joc. Insfarsit incepe EA sa creeze jocuri reale, frumoase cu grafica uluitoare. Intr-adevar grafica este geniala, masinile, drumurile, handlingul este mai real.

Intel Core i5

8 GB Ram DDR3

500 GB Hard-Disk

GeForce GTX260 OC.

Aici nu e sectiune pentru laude :)

ON: Jocul chiar are o grafica reala, handling-ul imi place foarte mult, sunetul extraordinar...cerintele sunt cam mari cei drept dar sper sa si le merite.

Acum ne mai ramane sa asteptam pana pe 2 noiembrie...

Intel Core i5

8 GB Ram DDR3

500 GB Hard-Disk

GeForce GTX260 OC.

Nobody-cares-baby..._large.jpg

Imi place ca au pastrat modul acela in care pleaca masinile, adica in burn, in cuplu asa...

Imi mai place si faptul ca poti fura alte masini.

Dar, nu-mi place faptul ca s-a pierdut "spiritul" MW, adica nu mai sunt acolo curse de strada, ilegale, cu masini ieftine, tunate, din el am invatat masinile. :))

Dupa curse si gameplay, seamana mai mult cu Hot Pursuit.

Cerintele sunt cat de cat acceptabile, avand in vedere jocul. Sa vedem ce-o iesi.

Foarte fain jocu :)

Vei primi Warn UP pentru acest post. Ai umplut sectiunea numai cu +1 tau aiurea.

@ Tem: Dezvolta posturile, scrie si tu mai multe inafara doar de: fain, super, mersi de informatie.

Edited by Greet

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.