Jump to content

Bug enorm level şi bani

Synchron17

Recommended Posts

Nick-ul tău : Synchron17

Descrierea bugului : Bun, astăzi, ora 13:00, am reuşit să strâng 8/8 RespectPoints pentru a îmi cumpăra level 2, mi-am cumpărat şi rămăsesem cu 54.521$ ( Cu tot cu banii din bancă, 7.500$ ) acum, la ora 22:00, când am intrat pe server îmi arată că am level 1 şi bani doar 89.663$ ( Cu tot cu banii din bancă, 7.500$ ) şi rp-uri doar 6/8, deci cu tot eu am pierdut aproximativ 15.000$, levelul 2 şi 2 rp-uri. Sper să intervină cineva !

Screenshots :

» | http://imgur.com/XUW6l | Aici se vede clar că mi-am cumpărat level 2, care costă 50.000$, şi mi-au rămas doar 47.029, deci 50.000$+47.029$+7.500$ = 104.529 $

» | http://imgur.com/5LGDP |Şi aici se vede clar că la ora 22:00 avem doar 83.163 $, level 1 şi 6/8 RP-uri

*Legendă :

- 7.500$ = Banii din bancă de care nici nu m-am atins de când joc pe server

- 50.000$ = Banii care i-am dat pentru cumpărarea levelului

- 47.021 = Banii care mi-au rămas după cumpărarea levelului

- 104.529 = Suma dintre preţul levelului şi banii rămaşi

*Notă :

- Nu doresc nimic în plus, eu îmi vreau doar level 2 şi banii 47.021$ atât, nu este nici un fel de înşelătorie, se poate verifica player-ul ZaN, căruia i-am spus pe skype că mi-am cumpărat level 2.

- Eu în decursul zilei de azi, am avut wanted1, eram la job Garbageman şi a venit un poliţist pe nume BlackThief, m-am dus la secţie cu el şi m-a arestat, deci practic eu la ora asta nu trebuie să am wanted, martor poate fii DrCarter, era cu dânsul (poliţistul)

--- Problema cu wanted-ul s-a rezolvat, m-a arestat din nou, şi am trecut de el !

--- Îmi cer scuze dacă vor fii mici greşeli de calcul, cred că m-am încurcat puţin cu vreo 8 dolari !

Mulţumesc pentru timpul acordat, Synchron17

Poate sa dat un rollback .. nu cred ca e bug

Explică-mi şi mie cum să se dea RollBack şi să mi-se dea numai mie ? Suntem pe Rpg2 aproximativ 250+ playeri, nu crezi că erau făcute mai multe topicuri de gen..? Deci exclus Rollback, plus de asta, nu crezi c-ar fii anunţat pe forum despre chestia asta ? Doh, şi învaţă te rog limba română, şi lasă-te te rog de posturi inutile !

Explică-mi şi mie cum să se dea RollBack şi să mi-se dea numai mie ? Suntem pe Rpg2 aproximativ 250+ playeri, nu crezi că erau făcute mai multe topicuri de gen..? Deci exclus Rollback, plus de asta, nu crezi c-ar fii anunţat pe forum despre chestia asta ? Doh, şi învaţă te rog limba română, şi lasă-te te rog de posturi inutile !

Poate au primit mai multi dar doar tu faci topic :)

Nu te mai agita atat,omu' a vrut doar sa te ajute.

Bug-uri la bani nu mai sunt de vreo 2 ani,cand dispareau banii din mana.

Daca ti'au disparut si bani si level sigur e vorba despre un rollback.

Poate au primit mai multi dar doar tu faci topic :)

Nu te mai agita atat,omu' a vrut doar sa te ajute.

Bug-uri la bani nu mai sunt de vreo 2 ani,cand dispareau banii din mana.

Daca ti'au disparut si bani si level sigur e vorba despre un rollback.

Eu mi-am luat level 2 la ora 13:00, crezi că este posibil să se fii dat RollBack fix 9 ore?

Nu ma agit, însă de posturi pentru +1 m-am săturat !

Mi-au dispărut bani, rp-urile şi level'u !

Cer warn up pentru cei ce vor posta de acum înainte doar pentru +1 !

Acum, la ora 02:00, mi-am luat din nou level 2. Ce-mi mai doresc eu de la Bobo sunt decât următoarele :

- 3 Rp-uri, pentru c-a trebuit să stau din nou de la rp 6/8 până la rp 8/8 pentru a achiziţiona level-ul, plus că, când mi s-a dat totul înapoi aveam deja 1/12 rp ( Chestia asta cu 1/12 ţine numai şi numai de încredere căci n-am nici o dovadă, dacă vrea Bobo să ma creadă e bine.. dacă nu.. asta e )

- 50.000$, deoarece am plătit de 2 ori acelaş level + încă vreo 45.000$ care trebuia să-mi rămână, dar nu mi-a rămas fiindcă am plătit de 2 ori.

Acestea sunt doar nişte rugăminţi adresate fondatorului Bobo, este decizia lui dacă mi le va da înapoi, să nu se înţeleagă că îl oblig sau ceva de genul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.