Jump to content

Salut, ma numesc Grant!

Grant Alexandru
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Grant.
  • Prenume: Alexandru.
  • Varsta: Ia ghici...16 ani si 3 luni.
  • Locatia: Pe scaun.
  • Ocupatie: Calculatorul (SA:MP), fotbal, iesit afara.
  • Jocul(rile) preferat(e): SA:MP, mario si tetris!
  • Hobby-urile tale: N-am.
  • Interese: Interes pe termen scurt: sa-mi vad de treaba mea si sa fac totul ca pana acum.Interes pe termen lung: sa ajung ceva in viata mea.
  • O descriere despre tine: Sunt un tip mediocru si nu imi place sa ma descriu (desii am sa incerc). Respect oamenii mediocri (nu se scrie cu doi de ii, sa nu aud ca ma critica cineva) si nu pe cei care se dau mari sau prea inferiori pentru a fi pupati in cur respectiv "milogiti" de toata lumea. Nu sunt de acord cu vorbitul prescurtat sau colorat pe forumuri deoarece aici trebuie sa ne exprimam cat de clar putem pentru a intelege si cei din jurul nostru (un post il poate vedea toata lumea); nu suntem pe mess pentru a vorbii cum dorim. Da, o iau putin razna in privina asta si reusesc sa ma controlez foarte greu, abtinanduma astfel sa incep cu limbajul colorat si o cearta. Sunt un elev si imi place scoala, da ai auzit bine. Imi place scoala! Probleme? Daca cineva se da smecher cu mine sa fie sigur ca si eu pot sa-l iau din doua vorbe imediat... nu spun ca sunt "hercules" si ca-i sparg pe toti, nu! Doar pe cei care se iau de mine si care sufera (oftica) din cauza mea. Poate am exagerat putin si imi pare rau daca am facut-o, sunt multe de zis pe lumea asta dar prea putini ineleg.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Corneliu, asa zisul pe B-Zone Toky.
  • Alte precizari?: Ma scuzai ca m-am incurcat in vorbe, m-am grabit putin :).
  • Apropo, daca are cineva de intrebat ceva despre mine puteti lasa un reply cu intrebarea.

Edited by Grant Alexandru

Salut, ce-ti veni sa pui o asemenea descriere..este cam ciudata..

Btw, nu esti singurul caruia ii place scoala *Smile* si mie imi place.

Numele meu este Madalin si sper sa ne intelegem..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.