Jump to content

[ BUG ] Gunoier

AlM

Recommended Posts

Nick : Jonathan

Descriere bugului : Deci doream sa fac skill la detective si dadeam find pe jucatorul 1 ( acesta se afla intr-o casa ) dar inainte de payday am observat ca nu am suficienti bani pentru a da /buylevel asa ca m'am dus si am luat jobul de gunoier ( direct de la i nu prin intermediul /jobs ) si cand am dat /collecttrash mi'a aratat checkpointul de la find, am mers acolo si am intrat in el crezand ca este doar unul random, dar se pare ca cu fiecare secunda care trecea mai faceam practic un check point de la gunoier ( din cele 20, astfel 1 / 20, 2 / 20 si tot asa pana sa umplut masina).

Alte precizari : Sper sa fie rezolvat, se poate abuza de el..

Daca aveti nelamuriri va pot explica in joc la locul faptei, succes.

Nu este BUG de la job, este de la Script ( Cred ), a mai fost un caz a dat cineva rob, iar inainte a dat /find pe un politist si cand le-a pus checkpointul unde sa duca masina in loc sa duca la docuri, le-a pus checkpoint la casa unde era politistul afk, nu cred ca se poate rezolva...

Nu este BUG de la job, este de la Script ( Cred ), a mai fost un caz a dat cineva rob, iar inainte a dat /find pe un politist si cand le-a pus checkpointul unde sa duca masina in loc sa duca la docuri, le-a pus checkpoint la casa unde era politistul afk, nu cred ca se poate rezolva...

Prietene, asta inseamna bug, o eroare cauzata de programare.

Nu va mai dati voi cu parerile daca nu stiti despre ce este vorba.

Am cerut warn up pentru voi post total aiurea.

Astept raspunsul unui admin mare,nu mai postati in topicul acesta.

Multumesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.