Jump to content

[C#] Înmulţirea V0.2

Synchron17
 Share

Recommended Posts

8ggiK.png

După cum uni dintre voi ştiţi deja, eu am făcut în VB un program care înmulţeşte nişte numere ( Check creatii > înmulţirea V0.1 ).

Acum am revenit cu versiunea 0.2 dar şi cu mai multe facilităţi, cu acest program puteţi 'aduna, scădea, înmulţi, împărţi'.

Este foarte simplu de folosit, doar scrieţi numerele şi daţi pe unul dintre semne, dacă scrieţi 12 în primul box şi tot 12 în al doilea, odată ce aţi apăsat + acela după egal apare rezultatul.. 24.

Fiind o versiune de început are nişte buguri, voi încerca să le rezolv cât de repede pot.

» Bug1 : Dacă scrieţi în primul check un număr şi daţi pe * ( înmulţit ) automat se ridică la pătrat.

» Bug2 : Dacă apăsaţi pe / ( împărţit ) fara nici un număr în boxuri automat la rezult apare 'NaN'

» Bug3 Dacă scrieţi un număr în primul box şi apăsaţi / ( împărţit ) automat la rezult apare ' Infinity '

Eu până acum am descoperit 3 buguri, încercaţi-l şi voi şi spuneţi-mi ce găsiţi, în speranţa de a le rezolva.

Sfaturi aplicate :

- Am folosit bunul sfat a lui Paulsk şi Dobermann de a nu mai lăsa literele în box-uri, din păcate n-am reusit cu Keydown ( nu am învăţat încă de el)

Am folosit un ' If not (IsNumeric(textbox1.text)) then

textbox1.text= "" '

La fel şi pentru textbox2.text

» Pentru a face semnele am folosit Label1.text = Val(textbox1.text) - Val(textbox2.text)

La fel şi pentru celălalte semne.

» Programul îl puteţi descarca de aici :

http://www.girlshare.ro/31778236.6

Orice păreri sau orice critici sunt bine venite !

Edited by eB Teodor

Bun, după cum am zis sunt începător în vb şi am o mică dificultate, oare de ce nu funcţionează să editez proiectul ? Am dat ' save all ' s-au salvat întrun folder special amenajat de mine.. însă degeaba, nu-mi deschide proiectul când dau 'open file'..alte idei ?

Du-te pe folderul tău cu proiecte, click dreapta pe el şi debifează "Read only".

Acum o să meargă. Aştept codul sursă ca să te ajut.

LE: O să te întrebe dacă să scoata "Read Only-ul" şi de la subfoldere şi fişiere. Să alegi Yes.

LE2: L-am încercat, la butonul de înmulţire ridică la puterea 2 numărul din textbox1.

Aştept codul sursă ca să te ajut. O să fac rezolvarea mâine (vineri) când vin de la şcoală [orele 14-15].

Edited by Dobermann

Dobermann, am dat pe 'Read Only' la toate folderele cu proiectele pentru VB, nu îmi merge, o să încerc să iau legătura cu tine mai în privat şi poate reuşim ceva, topic closed fiindcă nu mai reprezintă nici nu interes pentru nimeni !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.