Jump to content

Va las

Popandaul

Recommended Posts

Se pare ca mai nou primesti ban in joc pentru ce faci pe forum...In fine, oricum nu mai am timp de SA:MP.

Bafta.

Mult succes si iti multumim ca ai participat la dezvoltarea acestui server, meriti tot respectul. :)

offline Popandaul Kelton 30.09.2012 10:24 permanent afaceri ilegale, check forum 

Da da, titlul e aiurea.

Ce fac? Schimb bani pe RPG1 cu bani pe RPG2.

Cumpar ( RPG2 ) 1:5 ( Cumpar 1k pe RPG2 cu 5k pe RPG1 - nu doar 1k )

Daca vreti sa imi vindeti $ pe RPG2 contra $ pe RPG1 completati modelul urmator:

Nickname:

Level:

Suma pusa la vanzare:

Esti de acord cu pretul impus?:

Regulamentul a fost actualizat si ar fi trebuit sa il citesti, acolo se mentioneaza ca:

De asemenea ținem să vă informăm că nu sunt permise afacerile cu bunuri/bani/etc. între cele două servere RPG.

Nu te mai plange ca ai fost banat pe nedrept, ban-ul a fost foarte corect, trebuia sa vizitezi regulamentul periodic deoarece el se schimba!

Bafta in continuare!

offline Popandaul Kelton 30.09.2012 10:24 permanent afaceri ilegale, check forum 

Regulamentul a fost actualizat si ar fi trebuit sa il citesti, acolo se mentioneaza ca:

Nu te mai plange ca ai fost banat pe nedrept, ban-ul a fost foarte corect, trebuia sa vizitezi regulamentul periodic deoarece el se schimba!

Bafta in continuare!

Mi s-a zis de 2 ori SA MA UIT PE REGULAMENT. DE UNDE ERA SA STIU CA S-A SCHIMBAT ?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.