Redzm Posted October 11, 2012 Author Share Posted October 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 (edited) Simplu si frumos. Text + Cliping Mask # Imi plac creatiile tale, sper sa iti reprimesti functia. Edited October 12, 2012 by Andrei MD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 (edited) Sper sa iti reprimesti functia. Ce te face sa crezi ca vreau sa-mi reprimesc functia? Edited October 13, 2012 by Kevinster C Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Îmi place logoul cu vb count, frumos font, frumoase culori. Logo-ul cu vinne arată nasol, probabil din cauza stroke-ului care se aseamănă cu culoarea forumului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Îmi place culoarea textului.. se potriveşte cu background-ul. De asemenea unghiul dintre texturi este direct proporţional cu unghiul alăturat textului care cade perpendicular pe el, asta dă un aspect de profesionalism. Adică eşti pro. Dimensiunea este una destul de bună pentru wallpapare, adică majoritatea calculatoarelor au in jurul acelei dimensiuni, eu de exemplu am 1280x1024 Raportul este foarte important , şi văd că ai ales unul foarte bun cam de 70% ceea ce este foarte interesant şi dă un aspect pro. De asemenea fontul este magnific, apreciez faptul că nu ai pus efecte pe el, aşa arată cu 50,45% mai frumos şi pune in evidenţă skillul tău de design dar lafel si background-ul care bănuiesc că tu l-ai făcut de la 0, aşa e cel mai bine, e foarte pro. Şi textul in sine este drăguţ "b-zone", deoarece este numele comunităţi şi asta face creaţia mai pro. Puteai pune orice text gen "cartof", "apa plata" dar asta nu avea legătură cu această comunitate, şi nu era lafel de pro. Cea mai smecheră e a 2-a, e cea mai pro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted October 17, 2012 Author Share Posted October 17, 2012 # Te rog să nu mai răspunzi la niciun topic care conține o creație de-a mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Îmi place culoarea textului.. se potriveşte cu background-ul. De asemenea unghiul dintre texturi este direct proporţional cu unghiul alăturat textului care cade perpendicular pe el, asta dă un aspect de profesionalism. Adică eşti pro. Dimensiunea este una destul de bună pentru wallpapare, adică majoritatea calculatoarelor au in jurul acelei dimensiuni, eu de exemplu am 1280x1024 Raportul este foarte important , şi văd că ai ales unul foarte bun cam de 70% ceea ce este foarte interesant şi dă un aspect pro. De asemenea fontul este magnific, apreciez faptul că nu ai pus efecte pe el, aşa arată cu 50,45% mai frumos şi pune in evidenţă skillul tău de design dar lafel si background-ul care bănuiesc că tu l-ai făcut de la 0, aşa e cel mai bine, e foarte pro. Şi textul in sine este drăguţ "b-zone", deoarece este numele comunităţi şi asta face creaţia mai pro. Puteai pune orice text gen "cartof", "apa plata" dar asta nu avea legătură cu această comunitate, şi nu era lafel de pro. Cea mai smecheră e a 2-a, e cea mai pro. Destul de simple dar arată frumos, bravo ! Îmi place culoarea textului.. se potriveşte cu background-ul. De asemenea unghiul dintre texturi este direct proporţional cu unghiul alăturat textului care cade perpendicular pe el, asta dă un aspect de profesionalism. Adică eşti pro. Dimensiunea este una destul de bună pentru wallpapare, adică majoritatea calculatoarelor au in jurul acelei dimensiuni, eu de exemplu am 1280x1024 Raportul este foarte important , şi văd că ai ales unul foarte bun cam de 70% ceea ce este foarte interesant şi dă un aspect pro. De asemenea fontul este magnific, apreciez faptul că nu ai pus efecte pe el, aşa arată cu 50,45% mai frumos şi pune in evidenţă skillul tău de design dar lafel si background-ul care bănuiesc că tu l-ai făcut de la 0, aşa e cel mai bine, e foarte pro. Şi textul in sine este drăguţ "b-zone", deoarece este numele comunităţi şi asta face creaţia mai pro. Puteai pune orice text gen "cartof", "apa plata" dar asta nu avea legătură cu această comunitate, şi nu era lafel de pro. Felicitări! Penibil, pur si simplu penibil. Ai grija pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 (edited) Asta am pus-o pe Facebook după ziua de azi în care a fost ceva gen 'gum wars' între fete și băieți (băieții au câștigat). Edited October 18, 2012 by Kevinster C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted October 21, 2012 Author Share Posted October 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 E facuta de tine lentila? Arata bine, dar taglineu' nu e centrat cu nimic... Centreaza-l si tu cu tot logo-ul, sau pune-l altundeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted October 24, 2012 Author Share Posted October 24, 2012 Să vă omor pe toți, că vă doare mâna dacă răspundeți și aici cu o părere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J4F bAk Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Ai facut o treaba buna . Good Job , tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Nu s-au mai postat creatii de 2 saptamani. Daca vrei sa continui, vei trimite PM unui designer pentru deschiderea topicului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Topic redeschis la cerere. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 De pe alte comunităţi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Arata bine textul, imi place cum l-ai integrat, dar cred ca ai fi putut alege alte fonturi. Oricum, nu prea ai ce face dintr-o poza din SAMP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Arata bine textul, imi place cum l-ai integrat, dar cred ca ai fi putut alege alte fonturi. Oricum, nu prea ai ce face dintr-o poza din SAMP... Era o perioadă din viaţa mea (acum 3 zile) când foloseam numai Gotham Bold, Light, Ultra, etc. Făcută după un tutorial (primul pe care l-am urmat vreodată)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Era o perioadă din viaţa mea (acum 3 zile) când foloseam numai Gotham Bold, Light, Ultra, etc. Făcută după un tutorial (primul pe care l-am urmat vreodată)... Foarte bun, textul acela e bine incadrat, fontul este simplu..culori calde care pica bine la ochi, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Da, ştiu, e naşpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Avatarul nu imi place, insa semnatura da. Ma bucur ca urmaresti tutoriale. Acel brush alb e prea intens, parerea mea. Lumina pe render nu e asa de mare pentru a folosi un astfel de brush. Edited January 8, 2013 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Avatarul nu imi place, insa semnatura da. Ma bucur ca urmaresti tutoriale. Acel brush alb e prea intens, parerea mea. Lumina pe render nu e asa de mare pentru a folosi un astfel de brush. Am sărit, din greşeală, nişte paşi cu nişte gradienturi, care făceau ceva ca aspect. Alt tutorial. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 De ce nu ai folosit resursele din tutorial? Daca le foloseai, era mult mai bine. Acele brush-uri erau mult mai potrivite fata de ce ai pus tu. In privinta spotlight-urilor, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 De ce nu ai folosit resursele din tutorial? Daca le foloseai, era mult mai bine. Acele brush-uri erau mult mai potrivite fata de ce ai pus tu. In privinta spotlight-urilor, Ba le-am folosit. Exact brush-urile care mi le-a dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts