Jump to content

Creatii Bushido

Redzm
 Share

Recommended Posts

Ba le-am folosit. Exact brush-urile care mi le-a dat.

TM0NB.png

Ai grija la dublu post. Nu sunt nici 12 ore intre posturi.

Asta e interesanta, da' nu-mi place ca nu se vede deloc lumina d-aia verde/albastra pe render, in dreapta-jos si mi se pare prea contrastanta lucrarea... Mai scoate din contrast. Pune un layer complet alb peste si da-i opacity la 10-15.

E interesanta ideea si arata bine, dar cred ca trebuia sa mai scazi putin din opacitate la brushu'/textura aia. Imi place. Si textu', si stocku' in sine.

E un Pagani Zonda Z68. Daca puneam opacitate mai mica se vedea ca un roi de albine si arata de $#@#@!. Era cam singura solutie.

38ptV.png

Vad ca e la moda sa faci lucrari 3D.

Edited by MrYonutz
CENZURAAAAAAAAA

TM0NB.png

Nu-mi place deloc asta... e mult prea întunecată, doar galbenul ăla bate pe render şi bate din poziţie greşită. Acele efecte negre din spatele renderului ce sunt alea nuştiu dacă îşi au rostul... sau măcar să le fii dat puţină lumină, în stânga sus la colţ se văd auirea cercurile alea contrastate... la sfârşit puteai să te joci cu efectele şi ieşea cât de cât bună.

Nu-mi place deloc asta... e mult prea întunecată, doar galbenul ăla bate pe render şi bate din poziţie greşită. Acele efecte negre din spatele renderului ce sunt alea nuştiu dacă îşi au rostul... sau măcar să le fii dat puţină lumină, în stânga sus la colţ se văd auirea cercurile alea contrastate... la sfârşit puteai să te joci cu efectele şi ieşea cât de cât bună.

Fiecare cu gusturile lui. Pe toate forumurile pe care le-am pus (inclusiv ro-sotw.com) din toate lucrările mele asta le-a plăcut cel mai mult celor care au comentat (şi n-au fost puţini). E făcută după un tutorial, dacă ai vreo problemă, vorbeşte cu cel care a făcut tutorialul.

T7gag.png

RNnRl.png

Fiecare cu gusturile lui. Pe toate forumurile pe care le-am pus (inclusiv ro-sotw.com) din toate lucrările mele asta le-a plăcut cel mai mult celor care au comentat (şi n-au fost puţini). E făcută după un tutorial, dacă ai vreo problemă, vorbeşte cu cel care a făcut tutorialul.

T7gag.png

RNnRl.png

Care-i treaba cu acel spotlight albastru de pe ureche .. Nu are nicio treaba. Tie iti place cum se vede?

Care-i treaba cu acel spotlight albastru de pe ureche .. Nu are nicio treaba. Tie iti place cum se vede?

E lucrarea mea... deci da :D, îmi place cum se vede. Doar asta nu-ţi place? Dau şi stock-ul?

E lucrarea mea... deci da :D, îmi place cum se vede. Doar asta nu-ţi place? Dau şi stock-ul?

Imi place in rest. Imi place ca ai pus acel splatter brush pentru ca da senzatia ca ai aruncat cu vopsea pe acel perete din spate. Nici brush-ul ala de la text nu imi place .. Din cauza asta prefer varianta BW ca nu mai vad brush-urile alea albastre.

Imi place in rest. Imi place ca ai pus acel splatter brush pentru ca da senzatia ca ai aruncat cu vopsea pe acel perete din spate. Nici brush-ul ala de la text nu imi place .. Din cauza asta prefer varianta BW ca nu mai vad brush-urile alea albastre.

Momentan sunt în faza în care fac lucruri în neştire. Mă mai inspir şi eu de pe deviantart, acolo am văzut pe unu care a pus brush peste text. Vezi că peretele era o treime deja făcut, celelalte două treimi le-am prelungit eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.