Redzm Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Ba le-am folosit. Exact brush-urile care mi le-a dat. Ai grija la dublu post. Nu sunt nici 12 ore intre posturi. Asta e interesanta, da' nu-mi place ca nu se vede deloc lumina d-aia verde/albastra pe render, in dreapta-jos si mi se pare prea contrastanta lucrarea... Mai scoate din contrast. Pune un layer complet alb peste si da-i opacity la 10-15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Aiurea asta... N-au nici o treaba brushurile alea... nici spoturile... zici ca sunt aruncate acolo. Mai bine o lasai simpla, ca nu ai ce sa-i faci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 E interesanta ideea si arata bine, dar cred ca trebuia sa mai scazi putin din opacitate la brushu'/textura aia. Imi place. Si textu', si stocku' in sine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 (edited) E interesanta ideea si arata bine, dar cred ca trebuia sa mai scazi putin din opacitate la brushu'/textura aia. Imi place. Si textu', si stocku' in sine. E un Pagani Zonda Z68. Daca puneam opacitate mai mica se vedea ca un roi de albine si arata de $#@#@!. Era cam singura solutie. Vad ca e la moda sa faci lucrari 3D. Edited January 9, 2013 by MrYonutz CENZURAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 (edited) @MrYonutz: JOS CENZURAAAA Cum a spus si el mai sus, ideea e super tare, doar ca e prea intens brush-ul. In loc de brush, ai fi putut folosi o textura de genu: Edited January 10, 2013 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 Mersi de textură. Sunt în criză de resurse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKnight Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Ista si cel cu capitaul america imi plac maxim. Si restul sunt frumoase, simple dar frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Nu-mi place deloc asta... e mult prea întunecată, doar galbenul ăla bate pe render şi bate din poziţie greşită. Acele efecte negre din spatele renderului ce sunt alea nuştiu dacă îşi au rostul... sau măcar să le fii dat puţină lumină, în stânga sus la colţ se văd auirea cercurile alea contrastate... la sfârşit puteai să te joci cu efectele şi ieşea cât de cât bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Nu-mi place deloc asta... e mult prea întunecată, doar galbenul ăla bate pe render şi bate din poziţie greşită. Acele efecte negre din spatele renderului ce sunt alea nuştiu dacă îşi au rostul... sau măcar să le fii dat puţină lumină, în stânga sus la colţ se văd auirea cercurile alea contrastate... la sfârşit puteai să te joci cu efectele şi ieşea cât de cât bună. Fiecare cu gusturile lui. Pe toate forumurile pe care le-am pus (inclusiv ro-sotw.com) din toate lucrările mele asta le-a plăcut cel mai mult celor care au comentat (şi n-au fost puţini). E făcută după un tutorial, dacă ai vreo problemă, vorbeşte cu cel care a făcut tutorialul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Fiecare cu gusturile lui. Pe toate forumurile pe care le-am pus (inclusiv ro-sotw.com) din toate lucrările mele asta le-a plăcut cel mai mult celor care au comentat (şi n-au fost puţini). E făcută după un tutorial, dacă ai vreo problemă, vorbeşte cu cel care a făcut tutorialul. Care-i treaba cu acel spotlight albastru de pe ureche .. Nu are nicio treaba. Tie iti place cum se vede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Care-i treaba cu acel spotlight albastru de pe ureche .. Nu are nicio treaba. Tie iti place cum se vede? E lucrarea mea... deci da , îmi place cum se vede. Doar asta nu-ţi place? Dau şi stock-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 E lucrarea mea... deci da , îmi place cum se vede. Doar asta nu-ţi place? Dau şi stock-ul? Imi place in rest. Imi place ca ai pus acel splatter brush pentru ca da senzatia ca ai aruncat cu vopsea pe acel perete din spate. Nici brush-ul ala de la text nu imi place .. Din cauza asta prefer varianta BW ca nu mai vad brush-urile alea albastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Imi place in rest. Imi place ca ai pus acel splatter brush pentru ca da senzatia ca ai aruncat cu vopsea pe acel perete din spate. Nici brush-ul ala de la text nu imi place .. Din cauza asta prefer varianta BW ca nu mai vad brush-urile alea albastre. Momentan sunt în faza în care fac lucruri în neştire. Mă mai inspir şi eu de pe deviantart, acolo am văzut pe unu care a pus brush peste text. Vezi că peretele era o treime deja făcut, celelalte două treimi le-am prelungit eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 ))))))))))))))))) Ce ai cu baiatul? Ce ti-a venit sa faci o astfel de semnatura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 ))))))))))))))))) Ce ai cu baiatul? Ce ti-a venit sa faci o astfel de semnatura? Răzbunare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 (edited) Cam urat drop shadowu' de pe text si imaginea e cam pixelata. ))))))))))))))))) Ce ai cu baiatul? Ce ti-a venit sa faci o astfel de semnatura? A primit warn. Edited January 13, 2013 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mez Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Imi plac lucrarile tale , lucrezi destul de bine , poti sa imi explici te rog cum ai facut acea lumina albastra de pe semnatura cu dr.house ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctorasul Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Să vadă papagalii de unde am început, că nu m-am născut 'bo$$': Dragute, felicitari ... si logo-ul cu Don Tattaglia e misto. Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Dragute, felicitari ... si logo-ul cu Don Tattaglia e misto. Bravo Doamne fereste, alea sunt varza. Uita-te la ultimele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Nu ai mai postat creatii de mai bine de 2 saptamani. Daca vrei sa continui, vei trimite PM unui designer pentru a-ti deschide topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts