Al Pacin0 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Este prima mea creeatie,deci,ma astept la critici si stiu ca mai am de invatat ,multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HOUSTON Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Frumos, dar nu te baza pe frumusetea textului punand fonturi. Sa stii ca poti face un text frumos si cu fontul Arial. Multa bafta mai departe ! Sper sa te tii de photoshop pentru ca idei ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synchron17 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Nu, nu şi iar nu, măi oameni buni ce rezolvaţi dacă veniţi cu cretinităţi din acestea ? Am observat că în ultimele 2-3 zile cel puţin 2 au venit cu lucrări din acestea idioate, lucraţi băi la un proiect, nu puneţi un text şi gata, asta-i lucrarea, dacă ar exista un buton de dislike cu siguranţă l-aş folosi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyz Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 e urat.. text-ul cam maricel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Pacin0 Posted October 1, 2012 Author Share Posted October 1, 2012 Frumos, dar nu te baza pe frumusetea textului punand fonturi. Sa stii ca poti face un text frumos si cu fontul Arial. Multa bafta mai departe ! Sper sa te tii de photoshop pentru ca idei ai. Multumesc pentru incurajare. Nu, nu şi iar nu, măi oameni buni ce rezolvaţi dacă veniţi cu cretinităţi din acestea ? Am observat că în ultimele 2-3 zile cel puţin 2 au venit cu lucrări din acestea idioate, lucraţi băi la un proiect, nu puneţi un text şi gata, asta-i lucrarea, dacă ar exista un buton de dislike cu siguranţă l-aş folosi ! Am inteles,dar nu uita,si tu ai fost incepator,bafta! e urat.. text-ul cam maricel. Ok,si tu esti urat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synchron17 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Am inteles,dar nu uita,si tu ai fost incepator,bafta! Corect, am fost începător şi nici acum nu mă pot lăuda că sunt mare expert în PS însă ştiu să mă limitez, dacă e să fac o lucrare.. ceva gen LP sau wallpaper nu stau 1 minut la ea, lucrez ce lucrez azi, mai stau, apoi iar continui.. urmează multe tutoriale şi o să-ţi iasă totul bine. Succes şi scuze c-am fost aşa dur cu tine, dar asta-i realitatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Nu, nu şi iar nu, măi oameni buni ce rezolvaţi dacă veniţi cu cretinităţi din acestea ? Am observat că în ultimele 2-3 zile cel puţin 2 au venit cu lucrări din acestea idioate, lucraţi băi la un proiect, nu puneţi un text şi gata, asta-i lucrarea, dacă ar exista un buton de dislike cu siguranţă l-aş folosi ! Mai newbie, lasa baiatul in pace, daca a zis ca e incepator nu-l critica macar incurajeazal si apoi ii spui ce trebuie sa mai adauge. @ Romeo , trebuie sa fii mai atent, sa nu pui Fonturi Moderne si sofisticate care , da sunt frumoase ochiului, toata lucrarea ta trebuie sa fie frumoasa ochiului si background-ul si un pic de smudge si fel de fel de lucruri , pe care le poti invata numai daca incerci din ce in ce mai mult si uitandute la Tutoriale ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Nu, nu şi iar nu, măi oameni buni ce rezolvaţi dacă veniţi cu cretinităţi din acestea ? Am observat că în ultimele 2-3 zile cel puţin 2 au venit cu lucrări din acestea idioate, lucraţi băi la un proiect, nu puneţi un text şi gata, asta-i lucrarea, dacă ar exista un buton de dislike cu siguranţă l-aş folosi ! Ai perfecta dreptate, dar trebuia sa o spui pe un ton mai cald... Sa nu se supere lumea si sa nu fiu nevoit sa te sanctionez. Ai grija pe viitor. Am inteles,dar nu uita,si tu ai fost incepator,bafta! Tocmai asta e faza. Daca esti incepator, tine-te de tutoriale, nu te baga la suveniruri. Mai newbie, lasa baiatul in pace, daca a zis ca e incepator nu-l critica macar incurajeazal si apoi ii spui ce trebuie sa mai adauge. @ Romeo , trebuie sa fii mai atent, sa nu pui Fonturi Moderne si sofisticate care , da sunt frumoase ochiului, toata lucrarea ta trebuie sa fie frumoasa ochiului si background-ul si un pic de smudge si fel de fel de lucruri , pe care le poti invata numai daca incerci din ce in ce mai mult si uitandute la Tutoriale ... Si tu... nu are nici o logica postul tau "sa nu pui Fonturi Moderne si sofisticate care , da sunt frumoase ochiului, toata lucrarea ta trebuie sa fie frumoasa ochiului". Posturile tre' sa aiba si ele o logica, tre' sa fie coerente. Imi pare rau, dar nu pot lasa deschis acest topic. Chiar daca esti incepator, chiar daca nu, aceasta nu se poate considera o lucrare, mai ales un suvenir pentru o comunitate. Tu ai pus doar textul, eventual ai lucrat la luminozitate/contrast si ai pus GM-uri, dar ma indoiesc. Sfatul meu este sa te apuci de tutoriale, in special cele audio-video, din care poti invata foarte rapid si usor, si momentan, sa lasi suvenirurile de o parte. Topic closed. Lucrare prea simpla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts