Diak Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Esti burlac si nu ti'e frica sa recunosti?? inscriete aici la Parada burlacilor . Sa va explic ... mai intai v-om pleca de la gara ls , v'om merge pana la podul spre ferma , acolo 2 buss-uri ne vor astepta . dupa v'om pleca intr'o mini-excursie pe chilliad .De acolo busurile ne v'or lasa la gara sf , de unde v'om merge la jizzy ( pe jos ) . La jizzy v'om petrece pana in noapte , sau cat va fii atunci . C-am atat momentan , daca mai imi vin idei voi venii cu un EDIT Acum inscrierile : Model inscriere Burlac : Nick : Level : Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick : Model inscriere Bus Driver : Nick : Level : Sunt de acord sa ascult de organizator?: La finalul destinatiei imi va fii platita suma de 12.000$ ? da/nu : Model inscriere Fata : Nick : Level : Sunt de acord ca voi incerca sa "petrec" cu baietii ? da/nu : La finalul Paradei imi va fii platita suma de 10.000$ ? da/nu : Model inscriere Admin ( am nevoie de un admin care sa ma ajute cu parada ) : Nick : Level : Sunt de acord ca voi avea grija de parada , impreuna cu organizatorul ? da/nu : Model inscriere Sponsor : Nick : Level : Suma Donata : Parada se va tine Joi-Vineri , nu stiu exact , sper sa va inscrieti repede . PS : Banii pentru inscrieri vor fii donati playeri-lor de level 1-2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Nick : V3n0n Level : 10 Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: dA Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick : dA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel19 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Model inscriere Burlac : Nick : thebestboy Level : 6 Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: da Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick : da Model inscriere Bus Driver : Nick : thebestboy Level : 6 Sunt de acord sa ascult de organizator?: da La finalul destinatiei imi va fii platita suma de 12.000$ ? da/nu : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diak Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 parada anulata vad ca nimeni nu se inscrie . un admin Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick : Cr1spy Level : 7 Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: DA Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick :Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryTek Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick : DJ_Speedy Level : 7 Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: Da Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick : Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOXSTANTIN Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick :Yullian95 Level : 5 Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: Da Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick : Da BUS DRIVER Nick :Yullian95 Level : 5 Sunt de acord sa ascult de organizator?: Da La finalul destinatiei imi va fii platita suma de 12.000$ ? da/nu : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr YuccA Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick : _[YuccA]_ Level : 7 Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: De acord Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick : De acord -------------------- _[YuccA]_ Stats Nick : _[YuccA]_ Level : 7 Factiune : Rroms Community Job : Car Jacker Rank : Purandel (rank 1) House : No Biz : No Phone number:7405 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diak Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 parada redeschisa , asteptam mai multi membrii Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoKeR Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick :JoKeR Level :6 Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: da Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick : da Nick :JoKeR Level :5 Sunt de acord sa ascult de organizator?: da La finalul destinatiei imi va fii platita suma de 12.000$ ? da/nu : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 BURLAC Nick : BlackHawk Level : 11 Sunt de acord ca voi platii 1.000$ pentru participare?: da Sunt de acord ca il voi asculta pe organizator ? in caz contrar voi lua probabil kick : normal DONATOR Nick : BlackHawk Level : 11 Suma oferita : 25.000 $ Vreau ca donatia mea sa ajunga la playerii de lvl mic, nu la organizatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diak Posted September 10, 2009 Author Share Posted September 10, 2009 Parada va avea loc azi la ora 20:00 , totul ramane asa , ne vedem la Gara Ls ... pacat k nici un admin nu a vrut sa se inscrie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts