Jump to content

Event Numeber 1 to xxxxx. Premiu : Business

South Ashima and Marlboro
 Share

Recommended Posts

Deci in ce consta eventul.

Organizatorul (adica eu) pune la dispozitie bizz-ul meu. P'N'S in el quebrados

Tot ce trebuie sa faceti este sa platiti intrarea in event de 40.000 $ si sa scrieti o cifra cu o unitate mai mare decat cea a precedentului tau.

EX: user1:

Nume:x

LVL:5,

dovada platii : ss cand imi trimiteti bani (comanda " /pay moof2010 40000 " cine da banii altuia din greseala sau din neatentie nu am intereseaza, nu imi dati banii asa si dupaia postati dovada, mai intai trebuie sa ma abordati ca sa stiu in ce consta acei bani. )

nr: 1

user2:

Nume:y

LVL:3,

dovada platii : ss cand imi trimiteti bani (comanda " /pay moof2010 40000 " cine da banii altuia din greseala sau din neatentie nu am intereseaza, nu imi dati banii asa si dupaia postati dovada, mai intai trebuie sa ma abordati ca sa stiu in ce consta acei bani. )

nr: 2

Cine nu respecta ordinea numerelor va fi exclus chiar daca a platit intrarea, cine nu plateste va fi exclus si numarul lui va fi eliberat.

Extragerea se va face pe http://www.random.org/ cu doava numarului extras postata tot aici.

Extragerea va avea loc pe data de 1. 11. 2012 la ora 23:00.

Voi reveni cu detalii in zilele urmatoare daca este nevoie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.