J4F bAk Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Sunt incepator in photoshop si de aceea vreau sa invat cat mai multe de la voi . Iata prima mea creatie pentru B-zone Community . Stiu ca e simpla , dar astept comentarii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Spoke Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Bai , pentru inceput e "binisor" dar urmeaza si tu niste tutoriale de "make-up" si ai sa vezi ce bine o sa iti fie. Oricum fiind incepator sunt sigur ca ti-a luat mult. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 E destul de frumos centrul , dar acele chestii mov + albul din spatele la Elegy strica tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Mai ai mult de învăţat .. stroke-ul nu are treabă cu background-ul.. Încearcă sa cauti tutoriale pe youtube, oricum bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Pentru un incepator este destul de bine.Dar ai facut anumite greseli .Masina nu este integrata bine,inca se mai vede albul pe care nu l-ai curatat.Iar daca folosesti patern mai joaca-te putin cu setarile,nu doar bifa si gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendrik Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Alti zic ca e bine pentru inceput, dar eu zic ca nu e bine. Te-ai aruncat la ceva prea "mare" pentru inceput. Incearca sa incepi de mai jos, niste tutoriale si semnaturi/avatare fara text. Bafta in viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts