Jump to content

Predix

Donator
  • Posts

    689
  • Joined

  • Last visited

Other groups

About Predix

  • Birthday 10/11/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.b-zone.ro
  • Skype
    În privat.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucureşti
  • Hobbies
    Life.

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru

Recent Profile Visitors

4529 profile views

Predix's Achievements

Regular

Regular (8/14)

  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given

Recent Badges

177

Reputation

  1. Mă gândeam să mă reapuc, dar îmi este extrem de silă să o iau iarăși de la capăt. Probabil voi încerca atunci când se va da un wipe sau posibilitatea de șterge (1 time only) a log-urilor de la facțiuni + aplicații + alte log-uri, în așa fel încât cei care au fost neserioși în facțiuni (din cauza vârstei, deh) și sunt perfecționiști să mai primească o șansă și să nu mai fie nevoiți să o ia cu un cont nou de la capăt.
  2. Ce aș băga și eu un SA:MP dacă s-ar șterge log-urile de la facțiuni...
  3. Nu îmi vine să cred că din 4 servere s-a ajuns doar la unul singur. Ce repede trec anii. Felicitări pentru inițativă și sper să prospere server-ul în perioada următoare.
  4. Dacă elimini suferințele, deja elimini 50% din "gustul" war-urilor. Nu vor mai fi la fel. Și de ce doar pe RPG1? Mi se pare o idee proastă.
  5. Atâtea întrebări... Ar trebui să vă întrebați de ce sunteți așa proști. Lăsați în pace conducerea să-și facă treaba și dacă aveți probleme deschideți un ticket. Nu cred ca s-a întâmplat vreodată ca Bobo sau Kelton să nu ia în considerare vreun mesaj. Ieșiți în gâții voștri din casă că vi s-a lipit curu de scaun. E una să fi fanatic de sa:mp, cum am fost eu, e alta să fi obsedat agasant și urâcios. Dați-mi o katana să fac harakiri că la ce întrebări aveți mai bine vă duceți pe alte comunități. Ontopic: Ft.frumos update, cred că am să mă reapuc de B-Zone în limita timpului.
  6. Nu este deloc pe lângă subiect. Tu ești pe lângă subiect sau mănânci rahat. Mai degrabă cred că mănânci rahat. Asta se întâmplă pe B-Zone din 2011, de când joc. Singurul profesionist adevărat de aici este Kelton, care prin natura lui este obiectiv. Restu... pff, după deget toți. Cum zice @South Edward NissaN Și cum zicea un tip mai sus cu Toriino, Leo și CBN de pe 2, pot să confirm că și acolo eram la curent când se întâmpla.
  7. Helperii de nivel 1 vor fi extrem de inutili datorita acestei inflatii de staff.
  8. Nu contează cât de rapid se obțin funcțiile. Contează cât de eficientă este componenta umană. Degeaba ai 300 de mii de zile într-o facțiune dacă habar nu ai să fii lider sau ești inactiv. Nu e o calitate pe care o are toată lumea.
  9. Vreau sa incep prin a spune ca o actiune care afecteaza atat de amplu bunastarea jucatorilor nu se poate face fara compromis. Ce as face eu? In primul rand, ca sa nu existe rivalitate, as pastra liderii cei mai activi si cu cea mai mare experienta (nu neaparat vechime). Un wipe la membrii factiunilor pana in rank 3 (inclusiv) cu posibilitatea de a sterge factiunea din FH si fara FP. In felul acesta nu se vor supra-aglomera factiunile si nu vor exista nemultumiri. Doar ganditi-va la civili si la cei care se vor reapuca (mai ales dupa aministitie sau reducere la unban) care se vor lasa foarte repede, recrutarile fiind din an in paste. Legat de staff, as pastra toti adminii din motivele spuse in topic, iar trierea ar trebui facuta in randul helperilor de nivel 1. Biz-urile si casele ar trebui detiune de cel mai activ jucator. (oricum cel inactiv, daca se lasa nu e paguba, ca oricum e inactiv). Ar trebui vazut cate conturi sunt pe sleep la un acelasi unic propietar, iar dupa vazut daca trebuie unit 2+3+4 sau 1+3+4, sau chiar toate si implementat un regulament nou care nu te lasa sa ai mai mult de 1-2 conturi. In felul acesta se inbunatateste real calitatea jocului, nu doar numarul asa zisilor jucatori. Mai tarziu o sa fie mult mai greu cu inca o fuziune, se vor creea din nou certuri si se pierd iar jucatori. Just my 2 cents.
  10. Ti-am zis :)) 

    1. TLG Cristinel

      TLG Cristinel

      ...de ce esti asa?

  11. tot ce ai obtinut a fost inchiderea topicului

    1. Show previous comments  13 more
    2. Predix

      Predix

      Atunci nu mai vorbii în necunoștință de cauză. 

    3. richter

      richter

      @Predixeu zic sa-ti vezi de papagalul tau.. ca e foarteeeeeeee important pentru tine, la fel ca miile de ore petrecute pe b-zone.

    4. Predix

      Predix

      @richter stai tu liniștit că-mi văd de papagal.

  12. Era o dimineață de 13 martie... un număr cu ghinion, cum ar spune unii. Domnul Predix s-a trezit și a început să-și bea cafeaua alături de o țigară vizionând noile meme-uri de pe B-Zone. Din păcate, trecând accidental peste topic-ul lui VentorOP acesta și-a amintit că totuși este dimineață și trebuie să deschidă geamul să se aerisească în camera sa. Deschizând geamul, l-a apucat un hohot de râs din senin, parcă desprins din povești. A INTRAT GLUMA BĂĂĂĂĂĂĂ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.