Jump to content

XandeRR

Donator
  • Posts

    1162
  • Joined

  • Last visited

About XandeRR

  • Birthday 07/30/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Venezia, Italy

Contact Methods

  • Skype
    Private Skype ID. <PM>

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru.

Recent Profile Visitors

3321 profile views

XandeRR's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

18

Reputation

  1. Multumesc tuturor, sunt faine Daca mai vrea careva sa posteze ok, daca nu, multumesc inca odata !
  2. Sunt ba cum sa nu fiu aici, dar nu prea intru ca nu am timp Adica intru, dar mai rar, cand nu sunteti voi, sa pot sa cant manele, sa il injur pe Max, sa fac misto de Infernal...sa dau o liniutza cu infernusu de PD Sunt ba cum sa nu fiu aici, dar nu prea intru ca nu am timp Adica intru, dar mai rar, cand nu sunteti voi, sa pot sa cant manele, sa il injur pe Max, sa fac misto de Infernal...sa dau o liniutza cu infernusu de PD
  3. @, Neata ba, fa si tu alta culoare font ala si alt model macar, era mai frumos daca gaseai si tu un e36 adevarat nu tigania aia cu alea de m3 e46 pe aripi.., ceva gen asta, Hai ms, salpa.
  4. Mersi, nu caut asa ceva..scrisul il pot adauga si eu foarte usor pe orice imagine, insa doresc ceva special cu BMW e36 de preferat.
  5. @Daniel CBN, E bine asa, mersi mult ! Mai astept !!
  6. @, Nu imi bagi si mie scrisul cu mov, ceva gen Donator sa dea bine ? Mersi ! Imi place astaa
  7. Mersi, mai astept, e destul de ok..
  8. Salut, sunt incepator insa am incercat si eu 2 modele de avatar, poate iti plac : 1. 2.
  9. Salut, sunt incepator, insa am incercat si eu cateva modele, sper sa iti placa. 1. 2. 3. 4. 5.
  10. Mersi, inca mai astept, nu e ceea ce caut !
  11. Imi place asa, acum astept si cu e36 / e39 poate primesc ceva..Multumesc frumos !
  12. @, Imi place destul de mult, insa ai putea modifica cumva fontul si culoare la XandeR. ? @ Mai astept si alte creatii, multumesc !
  13. Nick: XandeR. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Doresc ceva cu un BMW e30 / e36 / e39 de preferat, sau orice alta masina in caz ca nu gasiti ceea ce doresc eu. Text: XandeR. , iar sub el B-Zone Member. Dimensiuni: La dimensiunea maxima permisa pe forum. Alte precizari: Multumesc !
  14. Salut, imi place destul de mult imaginea, imi poti pozitiona te rog scrisul in partea de jos, dreapta sau stanga, iar "R-ul" sa fie cu majuscula ? Multumesc frumos ! @@SkippEmanoil Daca ai putea sa elimini cumva fundalul si sa modifici fontul ar fi perfect ! si in fata la Sergant sa apara LSPD . Mersi !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.