Jump to content

Xin nWo

VIP
  • Posts

    5471
  • Joined

  • Last visited

About Xin nWo

  • Birthday 08/15/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timişoara

Previous Fields

  • RPG1 Nickname
    Xin

Recent Profile Visitors

6979 profile views

Xin nWo's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

834

Reputation

  1. Xin nWo

    O idee foarte bună, excelent!
  2. Sună interesant, DAR mai există şi jucători cărora nu le pasă de sancţiuni şi fac atât de mult rău încât primesc ban, iar după expirarea lui o iau de la capăt. O adăugare ar putea fi: să se şteargă logurile mai vechi de un an doar dacă acestea sunt în număr de maxim 10, de exemplu; sau să se şteargă doar 10 la fiecare 12 luni.
  3. La multi ani, meştere !

    1. Xin nWo

      Xin nWo

      La mulţ' ani, şefule! :*

  4. Xin nWo

    @@South Silviu, nu a fost doar un /goto, dar na.. mă rog. Măcar m-am distrat şi m-am simţit bine. Mulţumesc pentru urări, să auzim de bine!
  5. Xin nWo

    @, am dat şi eu un /goto aiurea şi gata, zici că i-am dat cuiva în cap. Dacă nu mi-aş fi făcut treaba în rest, mai ziceam, dar aşa.. Mă rog, oricum e mai bine aşa, am examenele pentru şcoala de şoferi, majoratul şi săptămâna viitoare îmi iau maşină. Nu mai aveam nici timp şi nici chef de joc. Vă salut şi vă urez succes!
  6. Xin nWo

    @@South Silviu, @@Rasta Sarmalutza, nu e permis. Sistemul a fost făcut astfel încât să se facă noapte, tocmai pentru a diminua vizibilitatea în curte şi a creşte puţin şansa deţinuţilor la evadare.
  7. Xin nWo

    @, am văzut că mi-ai acordat un Faction Warn pentru absenţă la şedinţă. Nu de alta, dar văd că Yenoh nu a mai acordat câteva dintre sancţiuni şi să nu le acorde un Admin, ca apoi să apară complicaţii: http://forum.b-zone.ro/topic/8057-national-guard-discu%c8%9bii-discussion/?p=4323775
  8. Xin nWo

    Wrong topic, scuzaţi.. am luat Mention de aici şi am apăsat pe "Post" din greşeală.
  9. Xin nWo

    @@yenoH, corect, mulţumesc! Succes în continuare celor ce şi-au dat demisia! Văd că aveţi de tras tare la corectat rapoarte, au venit toate la grămadă..
  10. Xin nWo

    @, frumoase fetele din Tecuci. Poate le fac o vizită după ce-mi iau maşină. Waxios, văd că dai +1. Vrei să te iau şi pe tine, sau ce?!
  11. Xin nWo

    @, tu eşti la avatar, big asz?! Ce fac băieţii, fetele şi Waxios? Eu am avut azi legislaţie şi două ore prin oraş, mi-am udat şi boxerii..
  12. Xin nWo

    @, skol cu lămâie? Nu prea cred.. @, ai scăpat cu mare noroc de un mute azi.. ai grijă cu /d, nabule.
  13. Xin nWo

    @, aia şi acel knife de la avatar, nu? Dacă era Factory New, mai vorbeam, aşa..
  14. Xin nWo

    @@ZoLiii, eu tot fac şi tot se murdăreşte.. când sunt online, păstrez curăţenia.
  15. Xin nWo

    @@Johnny, mersi! @, după ce te plictiseşti de mine mă mai gândesc dacă să mai stau 6-8-12 luni. @, nu se poate mai curat.. @, thanks! Neaţa, băieţii grei! Ce planuri aveţi pe azi?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.