Jump to content

bwiNNN Calugaru RETRAS

Member
  • Posts

    264
  • Joined

  • Last visited

About bwiNNN Calugaru RETRAS

  • Birthday 01/10/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Viile Noi, Constanta, Romania.
  • Hobbies
    SA:MP, Drift, Box, MMA.

Previous Fields

  • Real name
    Ergean.
  • RPG Nickname
    bwiNNN & Calugaru

bwiNNN Calugaru RETRAS's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

40

Reputation

  1. Salut ma astia fara viata. Vreti un server mai usor si cu un staff mai intelegator? Ei bine: RPG.BNZONE.RO:7777 Te asteapta. Spune-le ca te-a adus bwiNNN si o sa primesti bani si RP. Va astept.

    1. SuntRowland

      SuntRowland

      De ce ai vrea un server mai usor? Mai frumos cand este greu.

  2. Nick-name: bwiNNN Rank: 2 Invoire pentru sedinta din data: 08.11.2015 Motivul pentru care nu pot veni la sedinta: Nu am mouse si chiar daca aveam nu veneam. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari: Sa nu se supere nimeni, dar gangul asta e cel mai pasnic. De aceea mi-am dat si demisia. Bafta. Sper macar sa fiti 15 membrii.
  3. Nick: bwiNNN Level: 31 Rank: 2 Vechime: Nu stiu. De ce doresti sa pleci din Verdant Family? Organizare de nota -0, nimeni nu da arme, stau sa ma rog de ei juma' de ora, nimeni nu asculta de lider, toti sunt "ZEI", se duc Rambo ca mna .. ei vor sa faca + la war nu sa castiga war-ul, e o dezorganizare TOTALA. Si mai sunt multe de spus. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Unii membrii sunt de treaba, altii se cred mai presus de toti si comenteaza aiurea. Deeyyuule, mersi pentru ca m-ai acceptat ne mai auzim pe [/c], Sartor nu se tine de cuvant, Sven, lasa-i ma drq de copii si nu-ti mai face nervi, toti sunt distrusi in factiunea asta. Alti membrii - Salut. Alte precizari?: Deeyyuule, cu membrii astia de acum nu o sa iei tu un turf niciodata, alegei mai bine si numai acceptat copii prosti de level 20. Astia nu fac treaba, eu zic sa mai faci curat si sa treci la sanctiuni ca daca le spui si nu faci ce zici ei se obisnuiesc. Bafta si sper sa mai revin intr-o buna zi. V-am pupat nu pe toti.
  4. --Nick: Calugaru. -- Level: 13 -- RPG Bar-ul (mic) personal: -- Numele altor participanți (dacă există): - -- RPG Bar-ul (mic) al participanţilor: - -- Tipul interviului dorit: Simplu -- Tema interviului dorit: Normal -- Ai citit şi ai luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus?: Da, le-am citit. -- Alte precizări: - ViileNoiPower .. bafta.
  5. @, Ba nici aici nu scap de tine ma? Pfai de capu' meu, esti ca un ghimpe infipt in .. Glumeam ma, bine ai venit .. cred
  6. -- Nick: bwiNNN -- Level: 31 -- RPG Bar-ul (mic) personal: -- Numele altor participanți (dacă există): Nu exista. -- RPG Bar-ul (mic) al participanţilor: - -- Tipul interviului dorit: Simplu. -- Tema interviului dorit: Viata reala si din joc. -- Ai citit şi ai luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus?: Da, le-am citit. -- Alte precizări: Bravo Sorine pentru Leader. #ViileNoiPower. Bafta
  7. Nick-name: bwiNNN Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 26.10.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat la majorat. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 0/2 .. Alte precizari: Mersi!
  8. @@South Aure, Scuza-ma Aure, da' chiar m-a facut sa rad. Jur
  9. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  10. Nick-name: bwiNNN Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 20.10.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war: Mi-am reparat laptopul, am dat testul practic si l-am luat dar mi se misca jocul in lag. Nu stiu de la ce dar maine o sa fiu la war 100%. Promit. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari: Maine luam tot. Voi intra 100%.
  11. Nick: bwiNNN Rank: 0 (candidat) Plec pe ziua de : 16.10.2015 Revin pe ziua de : 20.10.2015 Motivul pentru care lipsesc: Mi-am adus laptop-ul la reparat. Numar de inactivitate:4 zile inactive. Prima invoire. Alte precizari: Daca pot sa dau atunci testul practic bine, daca nu asta e. Sper sa ma intelegi Deyule. Pup de la Calugaru
  12. Cred ca era mai bine sa fie lasata regula cu Rank 3 anterior dar, daca sa spuneti ca e mai bine .. asa sa fie, sa vezi acum codati.
  13. @, Vezi ca am reclamatii la adresa ta http://imgur.com/LcjwIax
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.