Jump to content

Dansator02

Member
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Michael

Dansator02's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

6

Reputation

  1. Relax/Typhoon, va rog mult puneti ore cu /fare DAR faceti in asa fel sa tineti cont si de activitatea pe /fare la unii /members nu e greu, pentru ca unii nu pot tot timpul ... poate daca nu intru unu intr-o zi? pierde 15k, dupa fw dupa iar 15k iar fw... asa se duce de rapa.. Imi cer scuze ca postai aici asa de dur, insa totusi unii sunt activi nu neeaparat la ora x, poate intra seara sau dimineata sa faca comenzi, /fare on, va rog, tineti cont si de activitate si sanctionatii doar pe cei care nu sunt /fare on, si nu sunt activi pe fare.. Va rog!Imi cer scuze inca o data ca postai cateva cuvinte dure dar cam asta ar fi.. Sper sa nu iau sanctiune, imi cer scuze pentru deranj. O zi buna!
  2. Nick: Mijloc Level: 16 Vârstă (reală): 13, probabil sunt mic, dar gandesc ca un om matur. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproximativ 1 an de munca. Poză cu /stats: http://imgur.com/NFgniGy, intradevar, am o suma destul de mica, pe acest cont insa mai am si alte conturi pe care am sume mult mai mari fata de ce apare in imagine+ prieteni. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pur si simplu cred ca le pot oferii un ajutor financiar destul de mare si sfaturi cat si bunuri. Ce intenționez să fac pentru jucători: Urmatorul program : LUNI - VINERI 15:00-17:00: Eventuri clasice 19:00-21:00: Eventuri clasice 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 21:00-22:00: Fun Hour SÂMBĂTĂ 14:00: B-Zone are talent 16:00-17:00: Târg auto 18:00: B-Zone Are Talent ( Vor fi 4 etape, Premiul va fi de 150.000$) Etapa 1, toti jucatorii se vor inscrie pe forum in sectiunea B-zone Are Talent! Etapa 2 ( Vor fii numai 5 concurenti ramasi) Etapa 3 ( 2 concurenti ramasi) Etapa 4 ( Etapa finala, castigatorul va primi cei 150.000$!). 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 20:30: Eventuri speciale DUMINICĂ 15:00: Eventuri clasice 17:00-18:00: Sprijin financiar pentru jucătorii de nivel 2-7 18:00-20:00: Eventuri clasice 20:00: Împărţirea taxei + event TRIVIA pentru jucătorii de nivel 3-7 20:30-21:30: Eventuri speciale 21:30-22:00: Discuţii libere cu primarul la Primărie, jucătorii îşi vor spune nemulţumirile dar si multumirile şi vor pune întrebări primarului, vor face sugestii. Nemulţumirile vor fi analizate şi se va încerca eliminarea lor pe cât posibil. Ce inseamna un Eveniment Classic? Evenimentul clasic este unul de tip LMS, LCS, Ruleta Ruseasca, Par/Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Primul cu G, Primul cu F, PaintBall, Race Arena, Find & Bring, Duele 1vs1 deagle, Primul cu kill pe X, Primul la locatia x s.a.m.d. Ce inseamna Fun Hour? Fun Hour este o ora in care toti playerii sunt invitati sa participe la o activitate organizata de Primar, exemplu : Vom merge cu autobuzul pe muntele Chilliad, cu ATV-urile, ne vom plimba, vom vizita locatiile si hq-urile, vom da petreceri pe barca s.a.m.d Eu nu va cer, doar va dau! Am aplicat aici pentru a va scapa de monotonie, pentru a nu mai sta toata ziua la Trucker si a va plimba. VOTEAZA Mijloc! Vei avea numai de castigat!
  3. -- Nume: Mijloc -- Numele celui reclamat: Smen123 -- Levelul celui reclamat: 12 -- Bara RPG a reclamatului (cea mică): -- Motiv: DM. -- Dovezi: https://youtu.be/0wIoc9TcZwE -- Alte precizări: Rusine!!!! Ai post si la admini, pwp.
  4. Ehh ce sa facem, uite bine, dam ag-uri, maine ma duc si eu pe la strand..
  5. -- Nick: Mijloc -- Rank: 1 -- Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4): 4 -- Serviciul a fost oferit jucătorului: Americano -- Anunţul: TransFender Las Venturas a fost scos la vanzare! Mai multe detalii pe forum la sectiunea "economy". -- Anunţurile publicate (dovada):http://imgur.com/a/TmTVE -- Alte precizări: Bafta la corectat. S-ar putea sa fie una dublata.
  6. @, Nu prea.. 2 schimbari nu sunt mare lucru..Deci mai bine faceau si alte chestii..
  7. Bun, se pare ca este ultimul meu post aici deoarece nu merit acel fw...Kovac credeam ca ma intelegi ... Sa nu zic mai multe.Ies datorita faptului ca nu am cum sa mai fac 19 comenzi, in 12 ore, in primul rand vomit de 3 zile incoace, in al doilea nu am timp... si oamenii au masini nu prea mai vor taxi, decat aia arms dealerii Am vreo 10 comenzi numai de arms dealer... deci nimeni nu mai are nevoie de taxi cu alte cuvinte si nu mi se pare corect sa primesc un fw aiurea, totusi altii sunt invoiti din prima zi, la raport/inactivitate, si nu am cum sa intru da' in fine e decizia lui si amea...Nu ma dau in amanunte am avut in credere in tine Kovac. Bafta lume, spor la comenzi!Ne mai auzim...!
  8. Krunh? Poti sa scrii inloc de P U S E X, M I H A I ? si inloc de negrul ala, sa fie Verde deschis.Merci. -->http://i.imgur.com/Az17yCQ.gif
  9. @, Super, insa ar fi frumos sa scrii in loc de Dansator02, Bu si umpic mai jos B-zone.
  10. @, Deci poti ? Sa-mi faci un avatar, baiat cu freza ca a lui Wizzle ?
  11. Exista helper mai mare ca rang 2? --> ? Cum ii vad pe aia daca sunt? P.S : OldNab, intru maine azi avusei un program prea incarcat.
  12. Bine ai venit krunh, apropo vreau si eu un avatar, mai exact daca te poti uita la profilul lui Wizzle (helperul), vreau acel avatar, sau altul insa aceeasi frizura, si sa scrie jos Mihai insa mai ciudat scrisul, si B-zone langa el umpic mai jos.
  13. @, Cu siguranta! P.S : Cand intrii in joc sa vorbim ceva?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.