Jump to content

razvanys
 Share

Recommended Posts

SurvivorLogo.JPG

Salutare tuturor,m-am hotarat sa fac un event in premiera...asemanator cu reality-show-ul Survivor,dar in samp,unde din 18 participanti(maxim 20) doar 1 va putea pune mana pe 1 milion dar pentru acest lucru va trebuie sa fie cel mai bun din punct de vedere fizic(in game:dueluri,fuga,intreceri etc),mental(strategii etc),social(aliante,voturi).

Ca sa nu mai lungim...am sa va prezint cat mai pe scurt cum se joaca acest joc.

1.Descrierea jocului:

-In acest joc,dupa inscrierea participantilor(18-20) se vor face pentru inceput 2 echipe.

-Aceste echipe se vor duela intre ele(in diferite competitii:deagle,viteza,curse si multe altele).

-Echipa pierzatoare va fi nevoita sa isi elimine un membru,iar pentru eliminarea unui membru,fiecare persoana din aceea echipa va vota(prin PM trimis mie) numele persoanei ce vreti sa o trimiteti acasa.Eu voi numara voturile si persoana cu cele mai multe voturi primite va fi eliminata din joc.Exemplu: Echipa formata din a,b,c,d,x,y,z,e,f,g a pierdut si este nevoita sa isi elimine un membru,a,b,c,d,x,y il voteaza pe z iar e,f,g,z il voteaza pe a,z are 5 voturi,iar a are 4 voturi,in concluzie z va fi eliminat din joc.

-Puteti face aliante,perechi atunci cand alegeti sa votati,pentru a va asigura ca nu veti fi eliminati din joc,puteti vota pe baza oricarui criteriu,puteti vota pe oricine din echipa voastra,dar trebuie totusi sa va ganditi atunci cand votati,deoarece daca eliminatii unii jucatori puternici echipa voastra va pierde mereu....si veti fi eliminati unu cate 1.Aceste competitii intre echipe si eliminari vor fi pana mai raman 10 jucatori.

-Dupa ce mai raman decat 10 jucatori,cele 2 echipe se unesc,formand o singura echipa.De acum incolo,competitiile se dau individual,adica va putea castiga o singura persoana.Persoana care a castigat "eventul" nu va putea fi eliminata,si va pleca una dintre cele 9 persoane ramase,fiecare jucator va trebui sa imi trimita pm cu numele celui pe care doresc sa il elimine,inclusiv cel ce a castigat eventul.Voi numara voturile si voi elimina persoana majoritara la voturi.Tot asa vom face,competitii si eliminari pana mai raman 2 jucatori.

-Cand au mai ramas doi jucatori,ultimele 9 persoane care au fost eliminate din joc,vor vota pe unu dintre cei 2 jucatori,de data aceasta vor vota castigatorul.Cel care va avea cele mai multe voturi,va fi desemnat ca "Survivor" si va primi premiul de 1 milion de dolari.

PS:Vor mai fi cateva surprize pe parcurs.

2.Regulament:

-In fiecare zi,se va vota cate o persoana care va pleca acasa prin PM trimis mie.

-Aveti voi sa le promiteti orice concurentilor,de exemplu:"Voteaza pe x si promit ca nu te voi vota niciodata pe tine" sau "Iti dau 100k daca votezi cu x" sau "Hai sa facem o alianta,noi 5,si sa eliminam pe fiecare pe rand" sau"Promit ca voi merge amandoi in finala" ,aceste promisiuni,sau aliante tin de strategia fiecaruia,de modul in care doresc ei sa puna mana pe milion.Nu este obligatoriu sa va respectati promisiunile,puteti minti,insela,face orice pentru a ajunge in finala.

-In fiecare zi,voi face event intre echipe sau jucatori(atunci cand se face unirea echipelor) iar cum am mai spus,echipa pierzatoare respectiv jucatorii pierzatori vor elimina un membru.

-Daca cineva nu se prezinta la event,eventul continua,dar la vot,membrii care au fost prezenti il pot elimina pe cel absent pt ca nu s-a prezentat,dar nu este obligatoriu.

Daca mai este ceva de adaugat o sa revin cu edit.

Model de aplicatie:

Nickname:

Level:

Factiune:

Ce parere ai despre acest event:

Ai vreo nelamurire?:

Alte precizari:

PS:Daca credeti ca am omis ceva,va rog sa imi spuneti.

Nickname: iLusSioNReal

Level: 20

Factiune: Barzini Family

Ce parere ai despre acest event: Mi se pare o idee destul de buna,felicitari organizatorilor.

Ai vreo nelamurire?: -

Alte precizari: Multumesc.

Nickname: TheAngel

Level: 13

Factiune: Civil

Ce parere ai despre acest event: Foarte foarte interesant , ceva gen Insula Dramei Totale

Ai vreo nelamurire?: Nu

Alte precizari: Abia astept

Nickname: rELoaD..

Level: 29.

Factiune: News Reporter.

Ce părere ai despre acest event: Pare interesant.

Ai vreo nelamurire?: Nu.

Alte precizări: "Insula Dramei Totale".

Edited by Vladz

Nickname: Andreiy.Vicious

Level: 4

Factiune: Civil.

Ce parere ai despre acest event: Mi se pare o idee foarte buna. Chiar cred ca o sa fie frumos.

Ai vreo nelamurire?: Nu.

Alte precizari: Succes tuturor !

Nickname: [K.G.B]Razvan_B

Level: 15

Factiune: Civil

Ce parere ai despre acest event: Interesant

Ai vreo nelamurire?: Nu

Alte precizari: Noroc celorlalti!

Edited by RazvanB

Nickname: Ionut11

Level: 13.

Factiune: The Civilianus Family.

Ce parere ai despre acest event: Este foarte buna gandirea organizatorului si sper sa fie totul bine pana la sfarsit.

Ai vreo nelamurire?: Desigur....ca nu.

Alte precizari: Sper sa castig cei 1.ooo.000 $$ si sa ii fac praf pe toti.

Nickname: TheDoctor46

Level: 11

Factiune: Taxi Cab Company

Ce parere ai despre acest event: Foarte tare, astept curse cu masini/moto

Ai vreo nelamurire?: -

Alte precizari: -

• Nickname : ReDBlooD.
  • Level : 8.
  • Factiune : Civil momentan.
  • Ce parere ai despre acest event : Tin sa apreciez ca este foarte interesant.
  • Ai vreo nelamurire ? : Nu.
  • Alte precizari ? : Bafta !

Edited by SooDYca

Nickname: MaDyTz

Level: 29

Factiune: Cuneo Family

Ce parere ai despre acest event: Geniala ideea . Succes si cu organizarea .

Ai vreo nelamurire?: Nu .

Alte precizari: Succes tuturor

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.