Jump to content

Bufnita

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Claudiu

Recent Profile Visitors

50 profile views

Bufnita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. - Nume:Bufnit@ - Numele celui reclamat:RoLanL - Levelul celui reclamat:49 - Bara RPG a reclamatului (cea mică):https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RoLanL - Motiv:Deranj Raport - Dovezi:https://imgur.com/xSE191q - Alte precizări: Bafta!
  2. Nick: Bufnit@ Data: 03.07.2016 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: 2,25/3 Teoretic, 2/4 Practic Rezultat: Admis Alte precizări: Felicitari!
  3. Nick: Bufnit@ Rank: 4 Data sedinţei/activității: 05/06/2016 Motivul absenţei:A intervenit o problema si trebuie sa plec de acasa ca sa o rezolv si nu stiu exact cate ore v-a dura sa o rezolv.Nu pot sa spun problema pentru ca este personala. Alte precizări:Multumesc pentru atentie si sa imi spui daca trebuie sa mai fac si cerere de inactivitate pentru ca nu am reusit sa termin raportul si nici o sa pot sa il termin din cauza problemei care a intervenit.
  4. Nick: Bufnit@ Rank: 1 Data sedinţei/activității:13.03.2016 Motivul absenţei:Azi plec la un prieten si nu stiu daca o sa ajung la ora cand e activitatea deoarece o sa plec spre seara pe la 17:00 si nu stiu exact cat stau dar daca voi ajunge voi intra sa particip la activitate. Alte precizări:Sper ca intelegi si nu vreau sa te deranjez cu absenta mea dar incerc sa ajung la activitate.
  5. Nick:Bufnit@ Rank:1 Data sedintei:21.2.2016 Motivul absentei:Probleme cu calculatorul si internetul si nu stiu daca rezolv pana la sedinta. Alte precizari:Multumesc si sper sa ma intelegi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.