Jump to content

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

North Adi

Member
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

5 Followers

About North Adi

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 05/20/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG1 Nickname
  [uN]im.adi
 • RPG2 Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

297 profile views
 1. North Adi

  Propun ca sistemul de casatorie sa fie mai complex. Sa poti da acces partenerului la mai multe chestii, ca de exemplu masinile.
 2. North Adi

  Nu respecta regulamentul.
 3. North Adi

  De ce sa-i fortati sa mearga pe ce server vreti voi cand le puteti da liber sa mearga pe ce server vor? Cei de pe RPG3 si RPG4 sa-si aleaga un server din RPG1 si RPG2 pe care sa mearga, care vor ei. Faceti un sistem pe web ca sa-si mute contul simplu de pe un server pe altul o singura data, iar pe cei ramasi la final sa-i mutati pe ce server vreti voi.
 4. North Adi

  Apasa pe boxa, apoi pe sageata de deasupra volumului si ar trebui sa-ti apara mai multe optiuni acolo. Selecteaza alta optiune decat cea selectata acum. Cu castile bagate trebuie sa-ti apara mai multe optiuni.
 5. North Adi

  Nume: im.adi Factiune: SFPD (RPG1) Mesajul tău: Felicitări !
 6. North Adi

  O poza veche cu oameni frumosi, @North ByKode, @MadaPisi23, @Edward din CN
 7. North Adi

  Salutare!
 8. North Adi

  Bun venit!
 9. North Adi

  Baga libraria conio.h si la final baga getch(); Trebuie sa ii faci cumva sa astepte introducerea de la tastatura a unei variabile de la tastatura ca sa nu ti se mai inchida direct. Poti si cu cout si cin cu o variabila random care ramane "in pom", dar la programe de genu' nu e relevant pentru memorie.
 10. North Adi

  Daca era un i5 sa zic ca s-ar fi meritat, dar cu i3 nu prea. Eu am un i5 gen 4 cu restul tau de configuratie de 4 ani cu mici upgrade-uri si se observa ca e cam slabut.
 11. North Adi

  Spor la maraton, baieti!
 12. North Adi

  @MadaPisi23 buna
 13. North Adi

  Actualizeaza driver-ul din Device Manager(click dreapta pe driver-ul audio si update driver). Si baga castile in panel-ul din spatele computer-ului, nu in fata. Dupa poti da click dreapta pe acea boxa din bara de start din dreapta si dupa Troubleshoot, iti gaseste el problemele daca e totul conectat bine la pc. Ofera-ne mai multe detalii, sunt cam insuficiente detaliile pe care le-ai dat acum.
 14. North Adi

  Ai facut update-urile cu tool-ul de la HP sau manual de pe site-ul lor sau alt site de drivere? E destul de important de unde le-ai actualizat "la zi".
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.