Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

North Adi

Member
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

5 Followers

About North Adi

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 05/20/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG1 Nickname
  [uN]im.adi
 • RPG2 Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

413 profile views
 1. North Adi

  Numele produsului: Servere IBM Model: x3550, x3650, x460 Starea produsului: utilizat Detalii despre produs: Vand servere IBM Complet functionale cu 2 sau 4GB Ram sau daca doriti pot face upgrade.Toate au cate 2 procesoare Intel Xeon(cele 1U au E5410, cele mai mari au procesoare xeon de 3.6ghz)Toate au cate 2 surse redunante, 2 porturi gigabit, cele 1U au 4 bay-uri goale, fara caddy-uriUnul dintre ele are Intel xeon 5140, cu 6 bay-uri deja ocupate(688gb spatiu de stocare, windows server 2019 deja instalat, 2GB Ram, la cerere se mai poate pune)Am 2 servere de tip 1U (IBM X3550), 2 servere 2U(MXE 460), 1 Server 2U(xSeries 460)1 storage server cu 9 hdd-uri SCSI de 146GB fiecare cu cate 15k rpmMai am 2 hdd-uri de 73gb SAS si 2 Hdd-uri sata de 146gb si 10k rpm.Pentru preturi si alte detalii astept mesaj privat aici sau lasati un mesaj aici in topic.Serverele sunt in stare foarte buna de functionare. Preţ: 350 lei bucata Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): nu fac schimburi Metoda de plată: cash/bancar Contact: 0767.823.762 Imagini: la cerere Alte precizări: se pot ridica din bucuresti, cotroceni
 2. North Adi

  Propun ca sistemul de casatorie sa fie mai complex. Sa poti da acces partenerului la mai multe chestii, ca de exemplu masinile.
 3. North Adi

  Nu respecta regulamentul.
 4. North Adi

  De ce sa-i fortati sa mearga pe ce server vreti voi cand le puteti da liber sa mearga pe ce server vor? Cei de pe RPG3 si RPG4 sa-si aleaga un server din RPG1 si RPG2 pe care sa mearga, care vor ei. Faceti un sistem pe web ca sa-si mute contul simplu de pe un server pe altul o singura data, iar pe cei ramasi la final sa-i mutati pe ce server vreti voi.
 5. North Adi

  Apasa pe boxa, apoi pe sageata de deasupra volumului si ar trebui sa-ti apara mai multe optiuni acolo. Selecteaza alta optiune decat cea selectata acum. Cu castile bagate trebuie sa-ti apara mai multe optiuni.
 6. Nume: im.adi Factiune: SFPD (RPG1) Mesajul tău: Felicitări !
 7. North Adi

  O poza veche cu oameni frumosi, @North ByKode, @MadaPisi23, @Edward din CN
 8. North Adi

  Salutare!
 9. North Adi

  Bun venit!
 10. North Adi

  Baga libraria conio.h si la final baga getch(); Trebuie sa ii faci cumva sa astepte introducerea de la tastatura a unei variabile de la tastatura ca sa nu ti se mai inchida direct. Poti si cu cout si cin cu o variabila random care ramane "in pom", dar la programe de genu' nu e relevant pentru memorie.
 11. North Adi

  Daca era un i5 sa zic ca s-ar fi meritat, dar cu i3 nu prea. Eu am un i5 gen 4 cu restul tau de configuratie de 4 ani cu mici upgrade-uri si se observa ca e cam slabut.
 12. North Adi

  Spor la maraton, baieti!
 13. North Adi

  @MadaPisi23 buna
 14. North Adi

  Actualizeaza driver-ul din Device Manager(click dreapta pe driver-ul audio si update driver). Si baga castile in panel-ul din spatele computer-ului, nu in fata. Dupa poti da click dreapta pe acea boxa din bara de start din dreapta si dupa Troubleshoot, iti gaseste el problemele daca e totul conectat bine la pc. Ofera-ne mai multe detalii, sunt cam insuficiente detaliile pe care le-ai dat acum.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.