Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

North Adi

Member
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About North Adi

  • Birthday 05/20/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest

Previous Fields

  • Real name
    Adrian
  • RPG Nickname
    [uN]im.adi

Recent Profile Visitors

611 profile views

North Adi's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

39

Reputation

  1. De ce sa-i fortati sa mearga pe ce server vreti voi cand le puteti da liber sa mearga pe ce server vor? Cei de pe RPG3 si RPG4 sa-si aleaga un server din RPG1 si RPG2 pe care sa mearga, care vor ei. Faceti un sistem pe web ca sa-si mute contul simplu de pe un server pe altul o singura data, iar pe cei ramasi la final sa-i mutati pe ce server vreti voi.
  2. Apasa pe boxa, apoi pe sageata de deasupra volumului si ar trebui sa-ti apara mai multe optiuni acolo. Selecteaza alta optiune decat cea selectata acum. Cu castile bagate trebuie sa-ti apara mai multe optiuni.
  3. O poza veche cu oameni frumosi, @North ByKode, @MadaPisi23, @Edward din CN
  4. Baga libraria conio.h si la final baga getch(); Trebuie sa ii faci cumva sa astepte introducerea de la tastatura a unei variabile de la tastatura ca sa nu ti se mai inchida direct. Poti si cu cout si cin cu o variabila random care ramane "in pom", dar la programe de genu' nu e relevant pentru memorie.
  5. Daca era un i5 sa zic ca s-ar fi meritat, dar cu i3 nu prea. Eu am un i5 gen 4 cu restul tau de configuratie de 4 ani cu mici upgrade-uri si se observa ca e cam slabut.
  6. @MadaPisi23 buna
  7. Actualizeaza driver-ul din Device Manager(click dreapta pe driver-ul audio si update driver). Si baga castile in panel-ul din spatele computer-ului, nu in fata. Dupa poti da click dreapta pe acea boxa din bara de start din dreapta si dupa Troubleshoot, iti gaseste el problemele daca e totul conectat bine la pc. Ofera-ne mai multe detalii, sunt cam insuficiente detaliile pe care le-ai dat acum.
  8. Nume: im.adi Factiune: SFPD (RPG1) Mesajul tău: Felicitări !
  9. Nume: im.adi Factiune: SFPD (RPG1) Mesajul tău: Felicitări !
  10. Nume: im.adi Factiune: SFPD (RPG1) Mesajul tău: Felicitări !
  11. Nume: im.adi Factiune: SFPD (RPG1) Mesajul tău: Felicitări !
  12. Nume: im.adi Factiune: SFPD (RPG1) Mesajul tău: Felicitări !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.