Jump to content

RW N3BunaTiC

Legend-Team
 • Content Count

  658
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

About RW N3BunaTiC

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 02/21/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focșani, Vrancea
 • Hobbies
  rugby

Contact Methods

 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG1 Nickname
  N3bunatic
 • RPG2 Nickname
  N3bunatic

Recent Profile Visitors

2250 profile views
 1. RW N3BunaTiC

  Fondator: Gheorghe Pariseu (Giggs11) Co-Fondator: Mitza ECHIPA DJ: DJ Alexandru DJ IonutJr DJ Vaga DJ i.M.a DJ Nicu DJ Gaby
 2. RW N3BunaTiC

  Ne găsiți pe pagina de Facebook Radio Legend B-zone
 3. Nickname: N3bunatic Nivel: 80 Rank: 2 Echipa actuală: Roads Echipa dorită: Swat Motiv: Vreau sa merg dupa wanted.
 4. RW N3BunaTiC

  Nick: N3bunatic Level: 80 Vârstă (reală): 17 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 10.09.2015 - 4 ani cu mici pauze. Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/N3bunatic Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin Mayor, fiindca este o functie importanta pe server, si daca voi detine aceasta functie, voi putea ajuta mult jucatorii, care nu au bani/sunt incepatori. De accea imi doresc sa devin Mayor, ca sa ajut playerii, deoarece, cand m-am alturat serverului RPG 2 B-Zone, ca orice incepator, am parcurs tutorialul, am facut niste banuti, dar bine-inteles, ca nu aveam multi bani, pot spune ca aveam suficienti bani sa imi cumpar un Glendale. Stiu cum este sa stai prost cu banii. Imi doream multi bani, un Infernus si o casa. Si stiu cand se imparteau banii de la caritate, ma bucuram foarte mult. Cum eu ma bucuram de banii de la caritate, vreau ca si eu sa le fac bucurii altora, sa-i ajut: financiar,cu tot ce au ei nevoie. Mai doresc aceasta functie pentru a ajuta jucatorii incepatori sa-si aleaga o factiunea, ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru aceasta si de ce nu cum sa-si creeze propria aplicatie. Vreau sa fie ceva autentic si totodata bucuria care era inainte cand m-am apucat eu. Vreau sa ajut fiecare jucator sa-i deschid o portita pentru a persevera, cel din urma poate ajunge cel dintai. Ce intentionez să fac pentru jucători: - In primul rand imi doresc sa fac evenimente zilnice, cu premii cat mai mari deoarece jucatorii mici au nevoie de aceste premii. - Doresc sa fac cat mai multe activitati, targuri de masini la care sa fie invitati atat playerii de nivel mic cat si cei de nivel mare pentru a putea comunica, pentru a putea playerii de nivel mic sa primeasca sfaturi bune. - Doresc sa fac tombole pentru jucatorii acestui server, mereu cand au fost aceste tombole pe server jucatorii erau intr-un numar foarte mare pentru a participa. - Am cateva harti facute de mine pentru evenimente, cu ajutorul lui Adi o sa putem sa facem evenimente in ele! - Sfaturile pentru inceput sunt esentiale insa si cele de viitor sunt necesare iar eu vreau sa ajut jucatorii si cu sfaturi de viitor, pentru a putea intra intr-o factiune, deaorece acesta este un prim lucru important pe care il poti face. - Doresc sa fac evenimente zilnice cu premii cat mai mari pentru a creste activitatea pe server. - O sa fac momente in care vom rade cu playerii, deoarece este nevoie si de distractie pe server. Va multumesc!
 5. RW N3BunaTiC

  Nick: CsabiOWN Rank: 1Motivul invoirii: nu merge netulData warului la care nu poti veni: 16. 10.2019Alte precizari: cand revine intru
 6. RW N3BunaTiC

  Nick: CsabiOWN Rank: 1Motivul invoirii: nu merge netulData warului la care nu poti veni: 14.10.2019Alte precizari: cand revine intru
 7. RW N3BunaTiC

  Nume in joc: CsabiOWN Rank: 1 Suma depusa:10.000$ Data depunerii:10.10.2019 Motiv (daca e pentru amenda, specificati si data amenzii): Evidenta war- 10.10.2019 ScreenShot: https://imgur.com/a/wKq6H8r Alte precizari:.
 8. » Nickname: AlexandruMEOW » Level: 18» Rank: 2 (Detective)» Motivul: Vreau sa merg dupa wanted.» Alte precizări: Nu am.
 9. RW N3BunaTiC

  Acceptata! @kroWnSENSEI Respinsa cererile de invoire se pun inainte de war + ca tu ai fost la war-uri n ai avut nici o problema. RESTUL ACCEPTATE!
 10. Nick: AlexandruMEOW Numarul interviului: 5020, 5021, 5022 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/GrdHclY Alte precizari: -
 11. RW N3BunaTiC

  Cerere de interviu a fost acceptată. Numar interviu: 5021. Cerere de interviu a fost acceptată. Numar interviu: 5022.
 12. Nick:AlexandruMEOW Numarul interviului: 4980 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/oNak98P Alte precizari: Multumesc.
 13. RW N3BunaTiC

  @RW EdW Cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 4980.
 14. RW N3BunaTiC

  @RW iMaGOD acceptata, rezolva cat mai repede.
 15. RW N3BunaTiC

  Nickname: UrsKoala Rank: 6 Nickname membrului testat: BrianN.IAUPERMISE Rezultat probă teoretică (?/3) Admis/ Respins 0/3 Admis Rezultat probă practică (?/3) Admis / Respins : 5-2 pentru el Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizări: Welcome! Nickname: UrsKoala Rank: 6 Nickname membrului testat: SeYH Rezultat probă teoretică (?/3) Admis/ Respins 0.5/3 Admis Rezultat probă practică (?/3) Admis / Respins : 5-3 pentru el Admis Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizări: Welcome!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.