Jump to content

dell

VIP
  • Posts

    841
  • Joined

  • Last visited

Other groups

About dell

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

8427 profile views

dell's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • 100 Posts
  • 300 Posts Rare
  • 15 Posts
  • 30 Days Member

Recent Badges

380

Reputation

About Me

4rG61jh.png

 

OJKlhGn.png

 

Înainte de a îmi trimite un PM trebuie să ai în calcul urmatoarele lucruri:

-Nu mă întreba despre sancțiunile InGame care le ai de la mine,

 

 

 

 

pentru asta exista reclamații / unban requests.

 

-Nu mai fac avatare și alte lucrări in Photoshop pentru nimeni,

 

de aceea te îndrum către secțiunea Design de pe forum.

 

-Nu dau nici un TestLog din SFSI, Hitmen sau LVPD.

 

Mulțumesc de înțelegere.

 

 

PROGRAM DE CONTACT:

 

 

 

Pentru o eficienta va rog contactati-ma doar in acest interval

 

 

IN GAME:

 

 

Program dimineata: 8:00 - 13:00

 

Program seara: 20:00 - 00:00

 

 

 

FORUM:

 

 

8:00 - 00:00

 

 

ktXQxQw.png

Numele meu este Dan și m-am născut în orașul Galați din județul cu același nume. M-am născut pe data de 15 Ianuare 2000, in aceeași zi și lună cu marele poet Mihai Eminescu, dar n-am nici o legătură cât de mică cu acest individ. Îmi place foarte mult să glumesc și să mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.

 

 

 

 

Învăț la liceul Costache Negri, al doilea liceu ca performanță din Galați și tocmai am trecut in clasa a 10-a (An școlar 2016-2017)

 

 

 

3RLgfTH.png

M-am apucat de acest server pe data de 28 Noiembrie 2014, la deschiderea serverului RPG3 cu nickname-ul dellikS. Acest nume a fost împrumutat de la un admin de pe comunitatea care am jucat înainte.

 

 

 

 

După ce am făcut skill 5 la Quarry Worker (Muncitor Carieră) m-am decis să aplic în LS School Instructors, am fost acceptat însă din frică deoarece nu mă așteptam și nu am învățat regulamentul, pe urma m-am lăsat. După un timp am aplicat în LV School Instructors, unde la fel am fost respins pentru puține ore jucate în luna respectivă. Dupa un alt timp m-am apucat să joc serios, undeva prin Septembrie 2015 și am aplicat în SF School Instructors, facțiune englezească și am fost acceptat, liderul CharleS. Am muncit din greu și am obținut încet, încet rank 5 cu 0 Faction Warns dobândiți. O dată cu deschiderea aplicațiilor la Hitmen Agency povestea mea în SF School Instructors a luat sfârșit. Până la urma am intrat și in Hitmen Agency pe 2 Ianuarie 2016, unde liderul era iMagnific. În ziua în care am luat rank 2 în Hitmen, a urmat și promovarea mea la Helper Nivel 1. M-am bucurat extrem de mult și m-am pus pe treabă. Zilele au trecut și eu am fost promovat la rank 3 și Helper Nivel 2, urmând sa fiu promovat la Admin Nivel 1 și rank 4 (Tester) în aceeași zi. După momentele uimitoare petrecute în Hitmen și perioada mai grea prin care treceam, am decis să renunț la facțiunea aceasta. Am intrat în LVPD și totodată am luat Admin Nivel 2. În prezent dețin rank 4 Lieutenant in LVPD și Admin Nivel 3.

 

 

 

qBkq5Kv.png

 

 

 

Nume: Blaine

Nivel: 50+

 

 

Factiune: Lider peste tot

 

Staff: Admin Nivel 4 (1 Decembrie 2016)

 

Masini: Infernus, Sparrow, Banshee, Sultan, NRG, Turismo.

 

Casa: 485 - Garaj Electric Dillimore






 

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.