Jump to content

S E B Y

Member
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by S E B Y

  1. Buna, am o problema cu HDD ul de vreo 2 luni cam asa, am avut inainte un HDD ce mi s-a stricat era vechi, folosit de vreo 5 ani i-a venit si timpul am zis ca cu stricarea lui sa fac upgrade la SSD, mi-am luat un SSD de 256GB si am zis ca imi cumpar si un HDD de 1TB ca sa am si memorie. SSD-ul merge perfect dar HDD-ul de cand l-am cumparat am probleme cu el. Il conectez totul frumos si daca ii sa pun un fisier de pe SSD pe HDD urca la 100% instant. Am incercat sa pun windows ul pe HDD ca am zis ca i problema de la SSD cu HDD ii prea mare diferenta de viteze si mno, tot in 100% mergea constant. L-am dus inapoi la garantie mi-au dat altul, l-am conectat, mi-am instalat steam ul pe el nu am avut asa mari probleme, imi mergea cam in 70-80%, dupa am vrut sa mi instalez GTA V-ul imi mergea in 100% constant, si de multe ori se tot deconecta. Nu stiu care ar putea fii problema si ce solutie as avea dar nu cred ca mai este problema de la HDD din moment ce l-am schimbat odata. M-am gandit ca daca nu ar fii problema de la sursa deoarece si acolo am vazut ca am ceva probleme adica daca ma joc ceva imi Power usage pe very high, nu stiu ce sfaturi ati avea?
  2. Niste filme de actiune?

    1. South Innox

      South Innox

      Bobo tinerelul 

    2. eB Arhix

      eB Arhix

      iti recomand un serial, Narcos, e si pe net, are 3 sezoane a cate 10 episoade fiecare si cam 57 de minute fiecare episod. Merita din plin

    3. Constantin ToV

      Constantin ToV

      The Hateful Eight, Den of Thieves

  3. S E B Y

    Nume in joc: Koen Contractul: https://imgur.com/a/kqVmJU2
  4. S E B Y

    Nickname: Koen Rank: 4 Reclam pe: Silviu[Black]Aly Bara mică RPG: Deoarece: DM Martori: Swau. Dovezi: https://imgur.com/a/Qy4oWpj L-am adaugat cu 1/2.
  5. S E B Y

    luati cu paine
  6. S E B Y

    Welcome bobocilor si succes in agentie.
  7. S E B Y

    Nickname: Koen Rank: 4 Reclam pe: Nicisorutz Bara mică RPG: Deoarece: DM Martori: Cei din video Dovezi:
  8. S E B Y

    Nick: Koen Rank: 4 Am dat test cu: Lordd Data testului: 06.10.2018 Admis / Respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba contractului: 5/5 Alte precizări: Contract efectuat cu sniperul de la distanta de 290.1m https://imgur.com/a/hupGSTe
  9. S E B Y

    Salutare domnilor agenti
  10. S E B Y

    Nume în joc: Koen Contractul: *Se poate vedea si la mine la Faction Activity*
  11. S E B Y

    Merg la scoala ba,tu ce faci?
  12. S E B Y

    Nume în joc: Koen Contractul:
  13. S E B Y

    https://imgur.com/a/IHXGjW2 cam asa va arata Hitman Help v3 intr-o sapt cred ca-l postez.
  14. S E B Y

    raport face baietii
  15. S E B Y

    Salut we, ce mai faceti?
  16. S E B Y

    Salut si welcome celor noi.
  17. S E B Y

    Mai am putin si termin hitman help v3.1 dar o sa-l postez dupa o saptamana dupa ce termin ca sa-l testez si sa fac un video de prezentare. Cine o sa vrea sa ia versiunea beta? Va dau Credit cand postez modu care-l testeaza
  18. S E B Y

    @IonutT3ko Damian mie dc nu dai?
  19. S E B Y

    Da-mi si tu mie we
  20. S E B Y

    @IoNNuTOwN00 ba contractu cu 3800m l-ai facut gen te-ai pus pe un mave si cineva o mers sa piloteze si te-o urcat mult in sus?
  21. S E B Y

    Ba dormiti la ora asta? Asa repede v-ati culcat... Cred ca ma culc sho imd
  22. S E B Y

    apai sper sa-l si luati si sa dati si +1 hai ca...
  23. S E B Y

    stiu... dar o sa arate dragut, sper sa reusesc sa fac si sistemul gen sa detecteze modul in ce factiune ii tinta si vr sa pun acolo si daca-i in alt vw si daca-i afk si mai multe dar inca nu prea mai am idei ba vr sugestii ce sa pun sa arate pe dialogu cu my contract.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.