Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Ana.R

RPG2 Helper
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ana.R last won the day on May 6

Ana.R had the most liked content!

Community Reputation

200 Extraordinary

About Ana.R

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 09/09/2002

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  Ana Maria
 • RPG2 Nickname
  Ana

Recent Profile Visitors

1280 profile views
 1. Nick: AnaRank: 2Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 21.09.2021Motiv: Este posibil să fiu plecată în acea seară.Alte precizări: Mult succes tuturor.
 2. La multi ani! 😊

  1. Ana.R

   Ana.R

   Mulțumesc ^^

 3. La multi ani, draga! ❤️ 

  1. Ana.R

   Ana.R

   Mulțumesc dragă 💞

 4. Ana.R

  Am ales. Puteți da close topic. Mulțumesc tuturor!
 5. Ana.R

  Mulțumesc, dar mai aștept și alte creații.
 6. Ana.R

  Display Name: Ana Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/sCKKeQJ Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Arme, am dat un exemplu cam ce stil in poza de mai sus Text(opțional): Ana Dimensiuni (opțional): Le stiti voi. Alte precizări (opțional): Multumesc anticipat.
 7. Felicitari pentru functie! 😎 

  1. Ana.R

   Ana.R

   Multumesc 😊

  2. David.

   David.

   Placerea mea 😊

 8. Cica helper, am trait s-o vad si pe asta.. 😮

  1. Ana.R

   Ana.R

   Și pe tine te-am văzut admin :cruce: 

 9. Ana.R

  Bun :)))
 10. Ana.R

  Activitate Sâmbătă | Ora - 21:00 | Data - 21.08.2021| O activitate de tip "Hide and Seek". Această activitate este OBLIGATORIE. În cazul în care nu puteţi ajunge puteţi depune o cerere de învoire în topicul acesta, dar nu pe motive banale. Cine nu este prezent fără să aibă o cerere de învoire acceptată primeşte Faction Warn. Premiile vor consta în: Locul 1: 750,000$ Locul 2: 500,000$ Locul 3: 250,000$ Această activitate se va desfășura în Bayside. Restul detalilor le veți primi la începerea activități. Organizatorii vor fi: Ana & Radvany Vă aștept în număr cât mai mare! Edit: Activitate anulata
 11. Ana.R

  Misiunea săptămânii - Hitmen Agency Zi frumoasă, agenților! Misiunea acestei săptămâni (16.08.2021 - 22.08.2021) vine cu următoarele cerințe: 1. Efectuați o poză cu câte un membru din următoarele facțiuni: Paramedics, SFSI; LS Taxi și FBI, în fața HQ-ului său, amândoi folosind comanda [/wave] 2. Trebuie să faceți o poză când deschideți o cutie de pe Chilliad (dacă nu aveți puncte de misiune / gold faceți o poză când terminați o misiune de la OG). 3. Efectuați o poză pe cea mai înaltă clădire din Los Santos având niște flori în mână. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$ Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până duminică la ora 20:30 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Nu aveți voie să dați edit la post, dacă faceți asta sunteți descalificați. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea
 12. Ana.R

  @TLG BogdanSC Ai editat, deci vei fi descalificat. @Suceveanu GTR felicitari, ai efectuat misiunea corect, vei primi premiu de la locul 1 (raport optional pe saptamana 09.08.2021-15.08.2021 )
 13. Ana.R

  Bun, +1
 14. Ana.R

  Vineri, ora - 21:00 | Data - 13.08.2021| O să fie organizată o activitate de tip "Race with boat". Această activitate este OPȚIONALĂ. Premiul constă în 500,000$. Restul detalilor le veți primi la începerea activități. Organizatorii vor fi: Ana, Radvany, ._.Florin._.  NOTA: Chiar dacă această activitate este OPȚIONALĂ, doresc o prezență cât mai mare. 
 15. Ana.R

  Misiunea săptămânii - Hitmen Agency Zi frumoasă, agenților! Misiunea acestei săptămâni (09.08.2021 - 15.08.2021) vine cu următoarele cerințe: 1. Efectuați o poză cu un membru de rank 4+ din gang, în fața HQ-ului său. 2. Trebuie să dați un free unui jucător din Jail. 3. Efectuați o poză cu un lider de clan, în fața HQ-ului Hitmen Agency, amândoi folosind comanda [/wave] Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$ Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până duminică la ora 20:30 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.