Jump to content

Erox

Member
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

About Erox

  • Birthday 06/20/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Targu Jiu.

Previous Fields

  • Real name
    Radu
  • RPG Nickname
    Erox

Recent Profile Visitors

363 profile views

Erox's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

6

Reputation

  1. Am filmat cu prietenii mei grei pe RPG4: 

     

  2. Schimb putin subiectul, legat de numarul de ore jucate pentru a aplica intr-o factiune, nu ar fii cel mai bine pe RPG4 si RPG3 sa fie 15 ore? Raportandu-ne la numarul de jucatori si chiar la rank-ul pe care trebuie sa il iei iin factiune, adica pe RPG1 si RPG2 se ia mai greu, consider ca ar trebui sa poti aplica cu mai putine ore jucate in last 60days.
  3. Nume: Erox Rang: 3 Vreau in echipa: ROADS Motivul: Cica raport mai usor. Alte precizari: Mersi TheoNeuer
  4. Salutare tuturor. Postez aici ca membru LVPD, eventual viitor castigator al aceste olimpiade impreuna cu my team. Succes pe 15 noiembrie
  5. Mie nu imi este dor datorita faptului ca nu am apucat sa te cunosc ca membru. Dar esti ok, te cunosc de stii tu unde si stii doar ca nu am uitat de tine, nu?
  6. Depend... If you like action, you can try. For me, Swat is more ez than Roads. But in Roads I was doing more more money I recommend you Swat per total.
  7. Salut, salut, sper sa ne intelegem. Apropo, mi se pari prea cunoscut, doar asa, ai jucat pe o comunitate carte s-a inchis "recent"? Voi ce mai faceti, tot cu raportul, tot cu raportul, faceti-l ca doar stiti ca lui TheoNeuer nu ii place a da FW.
  8. Dar ce-ati facut ma nene ma, ultimul post pe 4octombrie ma? In halul asta ati ajuns ma? *Ce faceti, cum o mai duceti? Incep la 13:00, nu imi e de asta, dar prima ora am mate si nici de asta nu imi e, dar dau test :>
  9. Buna dimineata dragi membrii ai departamentului B-Zone. Astazi, dupa cum stati, ceva tragic are sa se intample, tinand cont ca este Luni probabil stiti ce este astai, da, scoala! Totusi, sa privim partea buna, Miercuri nu se fac ore <3 Neuer, salkf, vad ca esti aici, la discutii, dai check in?
  10. Nu am luat, dar nici mult nu mai aveam Era pregatita din timp, oricum, iti place? TheVirus, m-am facut poet
  11. De nu as fi luat feve. Doamne iarta-ne gresealele, post am luat si dovada nu o am. Numai ce am luat rank up si un feve imediat. Ce as da pentru o sansa, inca una de mai am Jur ca n-as mai irosi-o, nici pe bani nu as mai lua. De Neuer ar fi mai bland, no feve sa ne mai dea As ramane mult mai mult, poate inca pe atat. Doamne ce rau am ajuns, de la baietlul bun Acum sunt un paralel, in SFPD ar trebui sa merg. De nu as fi luat feve, poate rank 5 as fi fost De Dropzz nu ma-njura, poate, poate, ramaneam. Cand in Swat am aplicat, domnu Noiar m-a ajutat Sa trec testul pe Teamspeak, cu el si cu nenea Dick.
  12. Eh, am dat si eu test la Engleza, csf si io. Voi cum o mai duceti, v-ati terminat raportele?
  13. Nume: Erox Rang: Am rang 2. Vreau in echipa: SWAT Motivul: As dori in echipa Swat deoarece pana acum am realizat cu ce se ocupa Roads si as vrea sa incerc ceva nou, unde am inteles ca este mai mult actiune si ceva mai disctractiv. Imi plac foarte mult skin-urile de la Swat si cred ca am sa reusesc sa fac fata. Alte precizari: Multam!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.