Jump to content

ZunnyPRiNTU

Member
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ZunnyPRiNTU

 1. ZunnyPRiNTU

  E gata mort dq, de saptamana viitoare sper sa revin si io si sa termin proiectu la facultate.
 2. Va astept cu un like, subscribe si comm
 3. Nick-name: ZunnySEFUVOSTRU Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 11/10/2019 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am majorat. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: -
 4. Nick-name: ZunnySEFUVOSTRU Invoire pentru war-ul din data: 09.10.2019 Motivul pentru care nu pot veni la war: Trebuie sa ajung neaparat la spital. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: I-am dat PM la Pinti.
 5. Va astept cu un like, subscribe si comm
 6. ZunnyPRiNTU

  Useless.
 7. ZunnyPRiNTU

  Salut! Propun un sistem de PET. ~ Cum sa functioneze? Sa-l cumperi cu o suma modica(600G) ~ Ce avantaje sa aiba PET-ul? Odata cu avansarea in nivel, sa iti ofere diferite avantaje(Bani in+ la payday, RP in +, puncte accept(pt. pd), drugs(la mafioti) MP(La civili)) IAR ACESTE PREMII SA SE MAREASCA ODATA CU AVANSAREA IN NIVEL A PETULUI ~ Avansarea in nivel a PET-ului? - La orice JOB sa primesti un anumit XP - Cand dai rob - Cand faci raport - Orice activitate pe server care poate sa fie luata in condica. +1 DACA VA PLACE IDEEA, CHEERS.
 8. Nick: ZunnySEFUVOSTRU Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:27.09.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii: Am majorat. Alte precizări: E prima invoire de cand is in MAFIE, soo..
 9. Hai ca luam maine inca 2 daca e
 10. Va astept cu un like si un subscribe.
 11. Va astept cu un like si un subscribe!
 12. Va astept cu un like si un Subscribe!
 13. ZunnyPRiNTU

  @Elena te rog sa nu ma mai mentionezi pe aici, ca nu-mi face placere sa vad valeti.
 14. Nume: ZunnyPRiNTU Pe ce RPG activezi: RPG3 Ce parere aveti despre factiunea Paramedics? : Imi place cat de cat, dar parca pretul la [/rehab] e cam scump, m-au adus medicii la sapa de lemn, ca cei din realitate. Ce parere aveti despre conducerea Paramedics? : De pe RPG3 e aproape bine, mai pe ici pe colo cate un sublider cu arfe in cap, zici ca-s in serialul ala "How To Become Popular in Paramedics RPG3". Ce parere aveti despre membri Paramedics? : Mama mi-a spus ca daca nu ai ceva frumos de spus despre o persoana sa taci, asa ca ma abtin. Ce parere aveti de activitatea din factiune? : E prea buna ma spameaza medicii aia la CNN cu "G pentru heal" verisor, daca vreau heal dau eu G de buna voie, stai cuminte. Crezi ca liderul factiunii isi face treaba? : Da, liderul de pe RPG3 e misto rau sa mor daca nu, e cel mai smecher lider de care am dat eu vreodata. Ce imbunatatiri ar trebui sa se mai faca in factiune? : Pai de exemplu ar putea sa miceasca putin raportul si sa mareasca criteriile de acceptare ca sa nu mai intre toti slabii.
 15. Primul meu WarMontage, Va astept cu un Subscribe!
 16. ZunnyPRiNTU

  * Nick: ZunnyBELEAUA * Rank: 1 * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament / Alte activitati ( War4Fun, evenimente etc ) La activitatea Sniper Master * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna ( maxim 2 ori 1 * Data si ora activitatii: 12 mai ora 19 * Lipsesc din motivul: Duminica sunt plecat de acasa. * Alte precizari?: Nimic, multumesc.
 17. Nick : ZunnyPRiNTU Rank: 6 Motivul absentei : Probleme personale. Data warului: 08.05.2019 Alte precizari?: Am treaba maine seara si nu ajung acasa decat dupa ora 23. Numarul total de invoiri : 1
 18. acceptata acceptat ! RESTUL INVOIRILOR DE ACUM SUNT AUTOMAT RESPINSE!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.