Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

ZunnyPRiNTU

Member
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Impressive

About ZunnyPRiNTU

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/10/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Port medalia adanc in sufletul meu. #Fotbal & Girls & Friends = Best things! #Codat

Previous Fields

 • Real name
  Darius
 • RPG1 Nickname
  P
 • RPG2 Nickname
  A

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. Nick-name: ZunnySEFUVOSTRU Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 11/10/2019 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am majorat. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: -
 2. Nick-name: ZunnySEFUVOSTRU Invoire pentru war-ul din data: 09.10.2019 Motivul pentru care nu pot veni la war: Trebuie sa ajung neaparat la spital. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: I-am dat PM la Pinti.
 3. ZunnyPRiNTU

  Useless.
 4. ZunnyPRiNTU

  mz,
 5. Va astept cu un like, subscribe si comm ❤️
 6. Va astept cu un like, subscribe si comm ❤️
 7. ZunnyPRiNTU

  Salut! Propun un sistem de PET. ~ Cum sa functioneze? Sa-l cumperi cu o suma modica(600G) ~ Ce avantaje sa aiba PET-ul? Odata cu avansarea in nivel, sa iti ofere diferite avantaje(Bani in+ la payday, RP in +, puncte accept(pt. pd), drugs(la mafioti) MP(La civili)) IAR ACESTE PREMII SA SE MAREASCA ODATA CU AVANSAREA IN NIVEL A PETULUI ~ Avansarea in nivel a PET-ului? - La orice JOB sa primesti un anumit XP - Cand dai rob - Cand faci raport - Orice activitate pe server care poate sa fie luata in condica. +1 DACA VA PLACE IDEEA, CHEERS.
 8. Nick: ZunnySEFUVOSTRU Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:27.09.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii: Am majorat. Alte precizări: E prima invoire de cand is in MAFIE, soo..
 9. Hai ca luam maine inca 2 daca e
 10. ZunnyPRiNTU

  @Elena te rog sa nu ma mai mentionezi pe aici, ca nu-mi face placere sa vad valeti.
 11. Nume: ZunnyPRiNTU Pe ce RPG activezi: RPG3 Ce parere aveti despre factiunea Paramedics? : Imi place cat de cat, dar parca pretul la [/rehab] e cam scump, m-au adus medicii la sapa de lemn, ca cei din realitate. Ce parere aveti despre conducerea Paramedics? : De pe RPG3 e aproape bine, mai pe ici pe colo cate un sublider cu arfe in cap, zici ca-s in serialul ala "How To Become Popular in Paramedics RPG3". Ce parere aveti despre membri Paramedics? : Mama mi-a spus ca daca nu ai ceva frumos de spus despre o persoana sa taci, asa ca ma abtin. Ce parere aveti de activitatea din factiune? : E prea buna ma spameaza medicii aia la CNN cu "G pentru heal" verisor, daca vreau heal dau eu G de buna voie, stai cuminte. Crezi ca liderul factiunii isi face treaba? : Da, liderul de pe RPG3 e misto rau sa mor daca nu, e cel mai smecher lider de care am dat eu vreodata. Ce imbunatatiri ar trebui sa se mai faca in factiune? : Pai de exemplu ar putea sa miceasca putin raportul si sa mareasca criteriile de acceptare ca sa nu mai intre toti slabii.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.