Jump to content

GABRYEL009

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Gabriel
  • RPG Nickname
    GABRYEL0096

Recent Profile Visitors

207 profile views

GABRYEL009's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

10

Reputation

  1. Nick: GabrielWood Level: 26. Vârstă (reală): Am varsta de 22 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Vechime mea pe server ar fi un de aproximativ 4 ani pe diferite conturi. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Candidez pentru ca, consider ca am experienta, iar educatie si cunostintele acumulate pe acest server imi ofera siguranta sa spun ca STIU si ca POT schimba in bine destinul serverului nostru.Consider ca este singura sansa pentru o dezvoltare durabila si sigura pentru evoluare.Imi doresc sa am sansa de a lucra in asa zisa ''institutia'' dumneavoastra unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si cunostintele acumulate in tot acest timp activarii pe acest server. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa organizez cat mai multe evenimente cu premii cat mai mari atat in (GOLD/$/RP si masini care mai de care) pentru a fi multumiti atat playerii cat si admini/helperii si conducerea.Sa ofer in fiecare zi premii jucatorilor, sa ajut playerii incepatori sa-si faca un rost pe acest server, si sa asigur dreptul fiecarui jucator.Multumesc sper sa ma aflu printre primii si zic sa trecem la fapte ca de vorbe ne-am saturat. #RESPECT.
  2. Nume: GabrielSpeed Rank: 2. Echipa curentă: ROADS Echipa în care doresc: SWAT Motivul: Vreau sa incerc si altceva nou. Alte precizări: Multumesc, sanatate
  3. Nick: GabrielG. Level: 38. Varsta (reala): 21 ani. Vechime pe server: 5 ani, diferite conturi. RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie?:Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pot ajuta acest server prin a fi un Primar exemplar respectuos si datorita activitatii mele. Ma simt potrivit pentru a candida deoarece imi place sa ajut, sa-i fac pe toti mandri de mine, sa respect, sa fiu pe placul tuturor si sa-mi pot duce treaba la bun sfarsit, insa principalul motiv este punctualitatea si faptul ca exista o armonie placuta interactionand cu playerii. Ce intenționez să fac pentru jucători: Minim 5 evenimente pe zi. Taxa va fi impartita de minim 5 ori pe zi. Sa ramana taxa la 1$, ceea ce o sa se intample daca ajung la aceasta functie Banii stransi in seif o sa fie donati catre jucatorii cu nivel mic.
  4. Ba!, las-o in pula mea, bag 7kk la barbut si nu vad 3 dolri sau 3 inimi ce pulea mea de server e asta ba serios?, du-te-n pula mea cu server-u tau esti retardat?, serios ba!, bag 7kk si nu vad 3 dolari sau 3 inimi pai cum baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????? esti retard mintal? ce setari ai facut? ce rasa ma-sii esti blangiu inchide serveru ba retard-ule esti bulangi cacatule? ce i cu tine cacatule?, trezeste-te da-te-n morti ma-taii de rapan, cum pula mea sa bag 7kk si sa nu vad 3 dolari sau 3 inimi uita-te pe log-uri sau pe ce pula mea te uiti lake ce esti si pisamas pe srv vostru de cacat ce aveti da chiar  sunteti bulangii de cacati de copii sclavilor? 0741645167 suna-ma daca esti tare-n pula

     

    1. Show previous comments  7 more
    2. Clanin3

      Clanin3

      Barbut sau pacanele? Nici in viata reala nu castigi la pacanele, si vrei intr-un joc. Of of, Doamne, mare-i gradina ta zoologica, iar un animal de-al tau (gabryel009) sare gardul cand poarta-i deschisa.

    3. Mr Ionut69

      Mr Ionut69

      Daca ai vazut ca tot piezi  de ce ai ami jucat ca nu te inteleg, eu am facut multi bani acolo dar trebuie sa joic cu cap.

    4. fug de pd cu katalintalent

      fug de pd cu katalintalent

      mai bine dai țepe în /trade decât să mergi la cazino, mai ales că nu ești sancționat și doar pe plus poți ieșii deci

  5. Nick :Taifun[Supremul] Rank : 4. La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):War. Data la care nu poti veni :20.09.2018 Lipsesc din motivul:Nu mai porneste PC-ul, cred ca mi s-a ars sursa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1. Alte precizari:Multumesc, sper sa fiu inteles.
  6. Nick : Taifun[Supremul] Rank : 2. La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 05/07/2018 Lipsesc din motivul: M-am angajat si lucrez de noapte.(Intru la 17:30 si ies dimineata la 5) Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1. Alte precizari: Sper sa ma intelegi, te pup
  7. Nick: Taifun[Supremul] Rank: 2 Data sanctiunei: 29.06.2018 Suma depusă: 5000 $ Motivul amendării - absent la war Screenshot :https://imgur.com/a/9M7RtxY
  8. Nick: Taifun[Supremul] Rank: 2 Data sanctiunei: 29.06.2018 Suma depusă: 5000 $ Motivul amendării - la war Screenshot :https://imgur.com/a/zUO0bcl
  9. - Nume: Gabriel... - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Despre Staff, factiuni, si tot felu de intrebari... - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: As dori sa dau interviul, cat mai repede si cu cel mai bun Membru.
  10. - Nume: Gabriel... - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Cu intrebari despre server, factiuni, staff etc. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da. - Alte precizări:Cat mai repede, daca se poate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.