Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

eB Loren

Member
 • Content Count

  1353
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

379 Impeccable

About eB Loren

 • Rank
  Game Over
 • Birthday 04/13/2001

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/account/general
 • Skype
  [eB]Loren

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina // Olt

Previous Fields

 • Real name
  Loren
 • RPG2 Nickname
  Loren

Recent Profile Visitors

4071 profile views
 1. eB Loren

  @eB Catalyn Încântat de cunoştință!
 2. eB Loren

  @eB AlexandruCa să mă faci să înțeleg şi eu. Cum aş putea să dovedesc ceva într-un clan? @eB SniQuit Habar nu am de ce te-ai schimbat radical de la un timp, nu imi aduc aminte sa iti fii gresit cu ceva.
 3. eB Loren

  @eB AlexandruDacă nu sunt în prezent membru, nu înseamnă că nu am dreptul să postez aici, am fost un an în acest clan, din respect, cred că pot să discut şi eu aici atât timp cât conducerea clanului nu are nimic împotriva mea. Încearcă să nu mai fii arțăgos, că nu ajungi nicaieri cu asta.
 4. eB Loren

  @eB DenysGH Lipsesc eu de aici si de aia e liniste.
 5. Ce dracu faceți mă?

  1. oC ZakeNN

   oC ZakeNN

   Bn boss tu cmf? :)) 

  2. eB Loren

   eB Loren

   Bn fac, ma gandesc sa ma apuc iar.

 6. Inca nu s-a inchis comunitatea?

 7. eB Loren

  Ti-as recomanda sa taci si sa citesti bine ce am spus mai sus. Daca esti atat de incult incat nu pot sa intelegi ce am scris, am dreptul sa taci.
 8. eB Loren

  Am facut aplicatia aia ca sa vad cine s-a folosit de mine si cine nu, vad ca dupa un an in acest clan, am fost respins direct, fara ca cineva sa ma intrebe "ba, tu chiar vrei inapoi in clan, te apuci din nou?", nimic, nici ce faci ba prostule, nimic. Va multumesc!
 9. Bershka / Pull & Bear
 10. Mi se pare aceeasi chestie, cu 24 de h fara 24h tot aia e. Ati putea sa faceti un sistem automat prin care dupa 48 de h de la punerea le blacklist sa se plateasca automat, iar in acele 48 de h daca observi sa poti sa reclami daca consideri ca nu ai fost adaugat corect pe blacklist. Ne incurcam in toate regulamentele posibile, nu credeti ca deja e prea stufos si prea greu de cap, jucatorii nu vor 5000 de reguli pentru a se juca.
 11. eB Loren

  Nick:Loren RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): ZzCata, Cemps, D1ezJr.., xxandy19xx, Ksla. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Pronto, daca se poate!
 12. eB Loren

  @Kristi72 Parca pana acum nu era asa, acum au luat-o toti razna cu "Ramai in RW", cred ca sunt peste jumate aici care au fost acolo, sa mor de mai inteleg ceva.
 13. eB Loren

  @eB R V D Da poate ia bataie, dar cu 2 - 1.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.