Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Sergiu Risciuc

Member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sergiu Risciuc

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/19/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Siret
 • Hobbies
  Fotbal, Gaming

Previous Fields

 • Real name
  Risciuc Sergiu
 • RPG3 Nickname
  Sergiu.Risciuc

Recent Profile Visitors

131 profile views
 1. Sergiu Risciuc

  Titlul clipului: Mi-am făcut clan pe SAMP ! #2Gen: GamingData: astaziScurta prezentare: In acest episod vorbesc de noul clan pe care l-am achizitionat. Va astept pe toti cei care va jucati pe rpg3 si sunteti activi spray.Link:
 2. Informatii clan [sSs] a.k.a South Side Serpents Salut, aici veti putea gasi cateva informatii destul de importante despre acest clan. In primul rand , acest clan are ca scop detinerea a cator mai multe teritorii, bineinteles munca fiind rasplatita in fiecare seara la ora 19:00 in cazul in care clanul genereaza gold in urma muncii prestate. In al doilea rand , acest clan va fii ca un fel de factiune, nu avem nevoie de membrii inactivi care nu fac spray, vom incerca sa mentinem clanul cat mai activ ca si playeri cat si spray. In canzul in care nu puteti sa mai faceti spray, rog sa faceti o Invoire , iar dupa acea perioada de inactivitate veti fii bagati inapoi in clan. In al treilea rand, rog seriozitate si multa activitate, cum am spus avem nevoie de cei mai buni si cei mai activi membrii. Tot o data, trebuie sa fiti activi si forum pentru vizualizarea urmatoarelor evenimente care sunt destinate acestui clan, bineinteles create de catre mine, Sergiu Risciuc. Principalele calitati pe care trebuie sa le ai : - sa stii sa respecti o persona,fie ea mai invarsta sau mai tanara decat tine. - sa nu faci diferente intre membrii clanului - sa fii o persoana serioasa atunci cand trebuie, si bineinteles ca putem fii si neseriosi cand este vorba de o caterinca si asa mai departe Istoria acestui clan: Acest clan nu a fost creat de catre mine, insa a fost cumparat recent cu scopul de a avea un clan cat mai bun si tot o data serios. Principalul scop a fost ca sa fac un clan al abonatiilor , insa am realizat ca mai bine cumpar cu $ un clan, dupa voi incerca sa-l prelungesc cu gold. Astfel voi avea mai multe zile active cu acesta. Acest clan nu va fii vandut niciodata, si voi incerca sa-l mentin cat de des posibil activ, in urma circumstantelor pe care le am. Pentru cei care vor sa vada ce canal de youtube detin, o pot face linistiti accesand urmatorul link: www.youtube.com/c/SergiuRisciuc . Multumesc pentru atentia acordata si mult succes tuturor celor care vor sa faca parte din acest clan. Cu stima si respect, Sergiu .
 3. Sergiu Risciuc

  Se vede ca nu te-ai uitat la video, am comentat fiecare lucru , si am dat si exemple. Restu lucrurilor care au fost explicate, nu le-am mai comentat. Logic. Dar csf, majoritatea veniti pentru un post in plus pe forum.. Rog un argument pe viitor , cu un exemplu poate.
 4. Titlul clipului: Reacționez la: Dăruiește daca vrei să primești !Gen: reactieData: -Scurta prezentare: un video mai serios cu o reactie sincera.Link:
 5. Sergiu Risciuc

  Titlul clipului: Mi-am luat webcam? - CS:GO Gen: gamingData: -Scurta prezentare: un episod de gaming + cateva informatiiLink:
 6. Canal YouTube: www.youtube.com/c/SergiuRisciuc !

 7. Sergiu Risciuc

  Discord ID: #7645 Gradul/Gradele dorite: Mafia Member Link catre profilul RPG: http://www.rpg3s.b-zone.ro/players/general/Sergiu.Risciuc Poza cu [/stats]: https://imgur.com/rhq3Fux
 8. Sergiu Risciuc

  Titlul clipului: Revenim pe B-Zone #1 - SAMPGen: video informativ + gameplayData: 5.09.2018Scurta prezentare: in acest video prezint unele lucruri importante pe care le voi face pe viitor.Link:
 9. Sergiu Risciuc

  La multi ani B-zone, respeeeect <3
 10. Sergiu Risciuc

 11. Sergiu Risciuc

  Nume: Sergiu.Risciuc Level:17 Rank:1 Suma:10,000 Motiv: scor de noob Data si ora: astazi, chiar acum. Screenshot: https://imgur.com/xbGseKT
 12. Salut Ionut, scuze ca aseara am fost absent la un war, doar ca m-am simtit prost si am avut niste treaba, sper ca nu e o problema...

  1. Maschinengewehr42

   Maschinengewehr42

   tot iei fw :)))))

 13. Sergiu Risciuc

  Nume: Sergiu.Risciuc Level: 17 Rank: 1 Suma: 10.000 Motiv: "DM" Data si ora: 20.01.2018 Screenshot: https://imgur.com/syZhXuv Alte precizari?: O zi buna.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.