Jump to content

AuDv

Member
  • Posts

    491
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About AuDv

  • Birthday 01/17/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Caracal, Olt
  • Hobbies
    Fumatul.

Contact Methods

  • Skype
    mirel2014

Previous Fields

  • Real name
    Alin

Recent Profile Visitors

1587 profile views

AuDv's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

12

Reputation

  1. Nick: Rpg4_AuDv Level:130 Rank: 2 Activitatea la care ma invoiesc: WAR Data: 13.11.2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Nu sunt sigur ca ajung acasa la timp!  Alte precizari: In mod normal ar trebui sa ajung la limita acasa dar nu vreau sa risc. Multumesc frumos!
  2. Nick:Rpg4_AuDv Level:130 Rank:1 Activitatea la care ma invoiesc:War Data:23/10/2020 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul:Ajung tarziu acasa. Alte precizari:Cel mai probabil o sa fiu prezent la cel de-al 2-lea war dar nu pot sa promit nimic!
  3. AuDv

    Eu zic sa o lasati mai moale cu plangerile, toti in sus si in jos ca ati pierdut, ca nu stiu ce... si eu i-am dat unui prieten 3800G drugs si au disparut din /sb 1500, toti au avut de pierdut, nu doar voi, cand v-au oferit atatea bonusuri de Craciun/ Revelion/ Sarbatori .... De revelion numai de cate ori am vazut eu ca s-a dat cate 50k/player on + level up + etc... + ce s-a mai dat fara sa fiu eu on, acele bonusuri pe care le-ati primit nu le mai luati in calcul? Cum era sa nu primiti nimic ? Se mai intampla, oricine greseste, sunt si ei oameni ca si voi, nu sunt roboti asa ca nu va mai plangeti atat si multumiti-va cu ce v-au tot oferit pana acum, atatea gift-uri, quest-uri... Mai faceti si figuri. Eu zic sa va ganditi mai bine inainte sa sariti cu gura! Atat am avut de spus. O zi faina va doresc!
  4. Salut! Audv , un membru al factiunii tale pe nume Mersior.Hyena, imi da frisk, si wanted eu fiind afk, Il reglumant scrie clar, "Nu ai voie sa dai frisk cand jucatorul este afk sau pe sleep.

    Si dovada bineinteles:http://imgur.com/a/IBxEC

    Se vede sus acolo ca eram afk. Citez: ''Ai 120 de sec penru a te misca sau vei primi kick''.

  5. UFO

    Acestea sunt dovezile care le am:

     

    1. Duntex

      Duntex

      despre ce e vorba?

    2. splashy
  6. AuDv

    Salut, sunt perfec de acord cu noul regulament in special cu regula la sublideri ( eu chiar o aplicasem de minim 2 luni de zile, ma bucur ca o sa fie si scrisa in regulament, in acest fel "prietenii" nu o sa mai aiba motiv sa se supere cand le spun ca nu aduc de afara, nu dau sub pe "pile" etc... ( cu aceasta ocazie se vor face mai putine favorizari pe servar ceea ce ma bucura, nu mi se parea corect ca un membru sa stea intr-o factiune pana la rank 5 si liderul sa aduca un sub de afara in loc sa-l promoveze pe acel membru. Desi la factiunii aceasta regula mi se pare de nota 10 nu pot spune acelasi lucru si despre mafii deoarece daca un membru detine rank 4 intr-o mafie beneficiaza de combat+tec ceea ce mi se pare destul de avantajos la war si daca un membru are rank 4 de ce sa nu aleaga ( liderul) inca 2 membrii care au sub rank 4 si sa le dea sub-lider in acest fel o sa aiba 3 membrii cu tec si combat ( parerea mea este ca in mafie marele avantaj in a promova un membru de la rank 4 la rank 6 este doar ca o sa aiba in log frumos in rest nu cred ca este mai avantajos pentru mafia respectiva.) Tin sa mentionez ca acestea sunt doar niste pareri personale, posibil sa fie gresite sau nu. Sunt perfect de acord cu noul regulament insa am aceasi nelamurire ca si ( Hi im vulpea) : desi nu sunt lider de mafie si nu ar fi treaba mea mi se pare putin cam aiurea aceasta regula ( fara suparare) ""Liderii de ganguri care au intr-o luna cel putin 10 membrii banati pentru coduri, necooperare la control sau interdictie pe conturile secundare vor fi inlaturati din functie. (Sanctiune: Demitere")" Stiu ca toate aceste reguli sunt bine gandite si facute cu cap dar nu am aceasi parere si despre aceasta regula ,ce vina ar avea un lider ca membrii lui folosesc hack-uri? Expluzand acea regula pot spune ca sunt foarte multumit de noul regulament sau mai bine zis actualizarea regulamentului, de la mine aveti nota 10 pentru el. Multumesc frumos pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. O zi faina!
  7. Odihneste-te in pace, Vasile Nistor(Vinnie). condoleante familiei :(..

  8. Cel care crede ca le stie pe toate, este foarte enerant, mai ales pentru noi care, oricum, le stim pe toate! :))

  9. AuDv

    Pe mine nu ma baga nimeni in seama?
  10. AuDv

    @Ayhao Mersi frumos bro pentruca imi iei apararea, nu stiu cu ce l-am deranjat asa tare...
  11. AuDv

    Eu sunt Alin si joc pe Rpg 4, Imi pare rau daca te-am deranjat asa tare pentruca am postat aici, Multa bafta!
  12. AuDv

    Salut, Ce faceti?
  13. AuDv

    Calmeaza-te frate ca nu am stiut!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.