Jump to content

NEW - Secțiunea cu https://forum.b-zone.ro/sugestii/ e acum deschisă. Sfaturi pentru a posta găsiți aici.

TLG DarkEvo

RPG4 Hitmen Agency Leader
 • Content count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

About TLG DarkEvo

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 02/14/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Onești

Previous Fields

 • Real name
  Valentin
 • RPG4 Nickname
  DarkEvo.

Recent Profile Visitors

1392 profile views
 1. The Walking Dead - Fiind serial in care se moare destul de des il face unul unic, parerea mea. Niciodata nu o sa te astepti cand un caracter, important sau nu o sa moara. Actiune este din plin. Il recomand cu toata increderea.
 2. La mare - M-as distra mai mult la mare decat la munte din mai multe puncte de vedere.
 3. Vara - Anotimpul in care poti sa te distrezi cel mai bine, parerea mea.
 4. GTA San Andreas - Un joc memorabil
 5. @Nisco Si eu putin pe forum, tu ce zici ?
 6. Update (23.02.2018): - Regulă introdusă în regulamentul intern : 3.29 Agentul Hitmen care se află în perioada de teste, adică are mai puțin de 14 zile în facțiune și este sancționat cu 2/3 Faction Warn's în acest interval o să primească uninvite pe motiv : " Picare perioadă teste. "
 7. Nick: DarkEvo. Poza cu [/clandeposit]: https://imgur.com/a/rzg1a Alte precizari: La multi ani TLG!
 8. Nick: [TLG]DarkEvo. Data sancționării: 22/02/2018 A fost sancționat membrul: [TLG]Koppen_RPV Dovada (optional, dupa caz): https://imgur.com/a/sOexI Sancționat cu: Faction Warn Motivul: Contract non-silent Alte precizări: Mai multa atentie pe viitor.
 9. @Alex M SPOKERR primeste 1/2 pentru DM aiurea pe un agent. ( tea prins )
 10. @Mikey, @RaresT , @A n d r a Multumesc pentru munca depusa. Am ales, T/C.
 11. @VaNNila Mersi pentru munca depusa. @Hawx Mersi, arata super. Mai astept cateva lucrari.
 12. Display Name: DarkEvo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Negan din serialul The Walking Dead Text: Undeva unde credeti ca se potriveste sa scrieti DarkEvo si B-Zone Community, daca nu se potriveste lasati fara text. Dimensiuni: Le stiti voi Alte precizări: Multumesc pentru munca depusa.
 13. Hitmen Agency a acceptat urmatorii playeri: Invasion, Dubai, laurentiu07, CR7.HYENA ►Aveți la dispoziție 72 de ore să contactați un membru Rank 4+. În caz contrar, veți fi declarați respinși. ►Playerii acceptați vor susține două tipuri de probe: 1.Proba teoretica, mai multe detalii aici: Click și Click 2.Proba practica, mai multe detalii aici: Click Repartizare candidati / testeri: Invasion - Coolback Dubai - Allesandru. laurentiu07 - TheLittleVlad CR7.HYENA - FanTa. Aveti timp 72 de ore sa dati proba 1(teoria), respectiv proba 2(practica), cu testerul cu care ati fost selectat. Daca nu dati de tester, faceti poze la 5 ore diferite, testerul va fi sanctionat iar voi veti da testul cu altcineva. Nu incercati sa fraudati testele, o sa aveti surprize, daca va prind ca faceti asta, nu cred ca o sa mai aveti sanse la Hitmen. După testare, voi anunța rezultatele tuturor playerilor testați și totodată, playerii care rămân alături de noi și cei care pleacă. Mult succes.
 14. @TLG GabyZEW Radu10 primeste 1/2 pentru DM aiurea pe un agent.
×