Jump to content

South KingDeiu

Member
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

South KingDeiu last won the day on March 24 2018

South KingDeiu had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Andrei
  • RPG Nickname
    KingDeiu

Recent Profile Visitors

1252 profile views

South KingDeiu's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

129

Reputation

  1. - Nume: KingDeiu - Rang: 4 - Echipa curentă: ROADS - Echipa în care doresc: SWAT - Motivul: Vreau sa am parte de mai multa actiune. - Alte precizări: Mersi.
  2. Nick: KingDeiu RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc.
  3. Nick: KingDeiu RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Vreau sa-l dau cu IamGold daca se poate, multumesc.
  4. Nick: KingDeiu Level: 72 Vârstă (reală): 20 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 ani, aproape 4 (am jucat si pe alte conturi) RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai avut insa doresc sa o am. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece consider ca am experienta suficienta pentru aceasta functie.Vreau sa ajut playerii cu nivel mic sa inteleaga situatia serverului si cu ce se mananca ori dandule ajutoare financiare in fiecare zi si playerii cu nivel mare care au unele probleme pe server.Mai pe scurt vreau sa devin primar deoarece este o functie potrivita mie deoarece ma inteleg foarte bine cu playerii si imi place sa ajut. Ce intenționez să fac pentru jucători:Pai, am un plan. Vom face in fiecarezi evenimente de tip LCS, LMS, XO, SMS, etc cu premii foarte mari.Vom face si ajutoare financiare la fiecare sfarsit de saptamana adica duminica unde vom ajuta playerii de nivel 1 - 15 cu niste bani sau bunuri personale. Vom mai organiza evenimente speciala unde ne vor ajuta si clanurile uS, ToV si uN cu premii speciale si foarte valoroase.O sa facem mai multe chestii, deocamndata vreau sa fie ca o surpiza daca ma veti vota.Nu veti regreta deloc daca ma veti vota, avand in vedere ce premii vor fi la evenimente.Acum as vrea sa zic intervalul de timp in care vreau sa organizez evenimentele. Luni: La ora 15:00 vom avea un LCS/LMS special, iar la ora 21:00 un event special de tip duele sau par impar. Desigur si impartirea taxei. Marti: La ora 15:00 vom organiza un eveniment de tip X/O cu un premiu special, iar la ora 21:00 un eveniment special de tip ruleta ruseasca. Desigur si impartirea taxei. Miercuri: La ora 16:00 vom organiza un eveniment de tip Find an Bring cu o masina valoroasa, iar castigatorul va castiga masina pe care trebuie sa o aduca, desigur si impartirea taxei. Joi: La ora 17:00 vom organiza un eveniment de tip RACE unde castigatorul va castiga un premiu special. Vineri: Ca sfarsit de saptamana, la ora 20:00 vom organiza un eveniment de tip DUELS cu un premiu special. Sambata si Duminica eveniment de tip SMS/XO la o ora nespecificta.
  5. Display Name: KingDeiu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Nu gasesc. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Nu am. Tema (În caz că nu există o imagine): Femei, droguri sau arme. Text: DWiN Dimensiuni: Normale Alte precizări: Mersi.
  6. Nick: KingDeiu Rank: 5 Am dat test cu: Maty. Data testului: Azi Admis / respins: Respins Rezultatul la proba teoretica: 3/3 Rezultatul la proba practica: - Alte precizari: Bafta data viitoare.
  7. @IngeruDrogat Mersi mult. @Namet Vezi ca ai gresit numele, mersi oricum.
  8. @OmE Mersi mult, chiar imi plac. Felicitari pentru munca depusa. Mai astept vreo 2-3 post-uri si puteti da T/C
  9. @Smailykes Legend, multumesc pentru avatar, e super doar ca voiam cu "KingDeiu" nu cu "KD", oricum mersi este super. Mai astept avatare.
  10. Display Name: KingDeiu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/391377-cerere-kingdeiu-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Nu am. Tema (În caz că nu există o imagine): Fete/Masini/Messi. Text: KingDeiu sau South KingDeiu (cum sta mai bine) Dimensiuni:Normale Alte precizări: Multumesc!
  11. Nick: KingDeiu Rank: 5 Am dat test cu: Edi.[LEGEND]. Data testului: azi Admis / respins: admis Rezultatul la proba de arme: 7/8 Alte precizari: bravo
  12. Buna ziua domnule, nu injurati, mersi! 

    1. South KingDeiu

      South KingDeiu

      buna ziua nu injur

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.