Jump to content

Fuziunea va avea loc pe data de 19 August. Detalii aici

Mlg69SwagLord

Member
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

1 Follower

About Mlg69SwagLord

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 01/27/2005

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  Calin.bogdan.stefan

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 • RPG2 Nickname
  Mlg69SwagLordJR
 • RPG3 Nickname
  Mlg69TaliBANLord
 • MIX Nickname
  Mlg69SwagLord

Recent Profile Visitors

488 profile views
 1. Mlg69SwagLord

  Sper că îți place!
 2. Mlg69SwagLord

  +1
 3. Mlg69SwagLord

  Doar prin a citi aceste certuri repetitive ne dăm seama că nu mai are să facem rost un sondaj dacă unim RPG1 cu RPG3 sau RPG3 cu RPG2 😕
 4. Mlg69SwagLord

  pff l-ai distruss :d
 5. Mlg69SwagLord

  decent, nu stiam că isi pastreaza aia bizurile baa
 6. Mlg69SwagLord

  Dacă vrei mai pot umbla la aspectul scrisului, este primul avatar pe care il fac(la cerere). Sper că iti place.
 7. Mlg69SwagLord

  poza ea se vede foarte bine cand o iau de pe google si cand o deschid, doar ca pur si simplu se transforma intr-o calitate proasta.
 8. Mlg69SwagLord

  frumos, asta e de +1 si nu la multe dau
 9. Mlg69SwagLord

  Intrebare / Nelamurire / Ajutor: tot incderc sa pun ceva pe fundalul profilului meu, insă când aleg o poză si o pun, aceasta se vede intr-o calitate proastă. Screenshot (în caz că este necesar): Se poate vede ape profilul meu. Alte precizări: Idei?
 10. Mlg69SwagLord

  Munca multa, + ca atunci e posibil ca toata lumea să opteze doar pentru o optiune anume, iar atunci un server va fi plin si altul va fi gol.
 11. Mlg69SwagLord

  Sunt de acord cu tine, insa aceasta mema e facuta doar din ironie :d
 12. Mlg69SwagLord

 13. Mlg69SwagLord

  Nume:Mlg69talibanLord Vârstă: 14 Ani Nivel: 53 Sex(Real): Masculin Link Profil RPG3: Click Vechime pe server: 2 ani si 10 luni Motivul pentru care doresc să fiu primar: Doresc să fiu primar pentru că îmi doresc să ajut jucătorii, chiar să îmi extind aceste posibilităti de a ajuta prin această functie. Mereu mi-am dorit să fiu ca un ''Tată'' în acest joc pentru că consider că SAMP-ul este intr-un deficit de jucători, iar dacă jucatorii cu nivele mici nu sunt Ajutați si susținuți, întreaga comunitate de SAMP din România va avea o mare pierdere. Totodată pare o factiune interesantă, unică. Dacă esti primar înseamnă că esti respectat, cu un rol anume si acela de a ajuta jucătorii, in modalitătile tale.Am o activitate decentă și un limbaj ok. De aceea eu cred că mi se potrivește. Ce intentionez să fac pentru jucători. 1. Voi face evenimente zilnice, cu premii variate. 2. O să setez taxa la 1$, deoarece nu toată lumea si-o permite pe cea de 50$, pe bune acum, nu suntem comunisti. 3. O să folosesc comanda [/charity] de 2-3 pe zi, pentru că toți jucătorii cu nivel între 2 si 7 au nevoie de sprijin. 5. Voi organiza Parade si excursii, ocazional.
 14. Mlg69SwagLord

  D-ul din hitler vine de la drepturi de opinie
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.