Jump to content

Aryenteq

VIP
  • Posts

    1141
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aryenteq

  1. Nume: w Contract: https://imgur.com/a/75P1ZLV
  2. Nume în joc: W Contract: https://imgur.com/a/Joc9Uxq
  3. Nume: w Contract: click (am postat fix dupa q <3)
  4. Câștigătorii de săptămâna trecută: N/A (insuficienți participanți) Pentru săptămâna 30.09.2024 - 06.10.2024, agenții vor avea de realizat următoarele task-uri: Efectuarea unui contract cu Sniper folosind un Sparrow (amintiți-vă de vremurile bune). Dovada va fi ori filmare (exemplu), ori două poze: una cu voi în elicopter pe clădire și cealaltă în stil TSO, în proximitatea elicopterului (exemplu). Teleportați-vă din LS în zona cercului roșu (click) folosind [/goto <ID>] din [/requestevent] cu interior Freeworld with NO players. Voi deconta personal 50.000$ pentru fiecare participant al misiunii, să nu ieșiți pe minus. Dovada la fel, ori filmare, ori două poze. Recomandări event: Puneți limita de 3-4 playeri, să nu vă bateți capul cu containere de spawnat. Nu dați [/emark] înainte să vă omorâți pentru [/goto] (ca să vă spawneze în câmp lângă HQ). BONUS (opțional) pentru $3.000.000: Faceți același lucru (teleportați-vă din LS în zona marcată) în Virtual World 0: Dovada va fi obligatoriu de tip video, arătând exact cum v-ați teleportat. Va exista doar un câștigător, prima persoană care reușește, INDIFERENT de numărul de participanți. Veți face o postare separată pentru acest bonus, nu editați postarea cu misiunea normală. Nu puteți să vă folosiți de bug-uri care respawnează un vehicul cu voi în interior (eg. /tow, explodați etc.) Nu vă puteți folosi de teleport de la un admin. Să nu aveți wanted / fiți urmăriți de un PD! Ar fi considerat abuz - sancționabil cu Warn. Nu plănuiam să dau deja misiuni cu bonusuri, dar cum probabil misiunea nu va mai ține mult, primiți deja misiune mai grea. Pachetele din această săptămână sunt următoarele: Pachet 1: 200 gold; Pachet 2: $100,000; Pachet 3: $50,000; Dovezile trebuie sa fie încărcate pe imgur / Youtube. Folosiți modelul de postare din acest topic și nu editați postarea. Puteți posta dovezile până duminică, ora 23:59 (ora serverului UTC+2). Dovada contractului va fi realizată în stil TSO. Participarea este opțională. Totuși, în cazul în care nu se adună 10 participanți, ediția curentă va fi anulată. * Orice tentativă de fraudare va duce la eliminarea voastra din competiție.
  5. Nume în joc: W Contractul ales: https://imgur.com/a/dkytN1L
  6. Nume în joc: W Contractul ales: click
  7. Nume în joc: W (DubluVe) Contractul ales: click
  8. Nume în joc: DubluVe (W) Contractul ales: https://imgur.com/a/9CpU2DR
  9. Nume în joc: Aryenteq Contractul ales: https://imgur.com/a/LPTq3Xz
  10. Nume în joc: Aryenteq Contractul ales: https://imgur.com/a/ilGRFuy
  11. Nume în joc: Aryenteq Contractul ales: https://imgur.com/a/pduB9lr
  12. Nume în joc: Aryenteq Contractul ales: https://imgur.com/a/IWpPtO6
  13. Nick: Aryenteq Chosen contract: https://imgur.com/a/jBjBJlV
  14. Nume în joc: Aryenteq Contractul ales: https://imgur.com/a/M8xVwEN
  15. Nume: Aryenteq Contract: uite-l
  16. smecher, data viitoare si raport optional printre premii por favor <333
  17. Nume în joc: aryenteq Contractul ales: https://imgur.com/a/VKimhuo
  18. I-am dat 1AV pentru DM aiurea. Pare că te place
  19. Nume în joc: Aryenteq Contractul ales: https://imgur.com/a/VtvFEDy
  20. Din păcate trebuiau mai multe screenshot-uri pentru a se dovedi contextul clar. Nu am cum să-i ofer vreun avertisment.
  21. Nume: Aryenteq Contract: click
  22. Nickname: Aryenteq Rank: 5 Reclam pe: Sinon, luigifermecatorul, NegoMRF, MrP123, Victor Level-ul celui reclamat(bara rpg): 28, 72, 79, 23, 98 Deoarece: DM aiurea Martori(daca sunt): Hisaz Dovezi: https://youtu.be/Rk2aPLImyHA Toți au primit 1AV pentru DM aiurea.
  23. Nickname: Aryenteq Rank: 5 Reclam pe: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/DraZoX Level-ul celui reclamat(bara rpg): 73 Deoarece: DM aiurea Martori(daca sunt): - Dovezi: https://www.youtube.com/watch?v=IPvlExT6Ro8 A primit 1AV. DM-ul a început pe la secunda 25, am păstrat și contextul ca să se vadă că n-avea de ce să creadă că am contract pe el - nu că ar fi relevant, dar de bun simț. Ironic, Maverick-ul îmi explodase de la alți doi care au făcut DM pe mine dar nu vedeam de unde vin gloanțele deci n-am dovezi.
  24. Nickname: Aryenteq Rank: 4 Reclam pe: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Dulceata2 Level-ul celui reclamat(bara rpg): 32 Deoarece: DB aiurea Martori(daca sunt): - Dovezi: https://imgur.com/a/ViHWJDZ A primit 1AV.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.