Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

South Mihaita

Member
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

About South Mihaita

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 06/27/2005

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Previous Fields

 • Real name
  Mihai
 • RPG1 Nickname
  Mihaita
 • RPG2 Nickname
  rpg4_IMihaiX

Recent Profile Visitors

455 profile views
 1. South Mihaita

  al 2-lea merge
 2. South Mihaita

  Monoton si repetitiv. Asta e, mai mult vad ca nu se poate.
 3. Nume: Mihaita Rank: 5 Ma invoiesc de la : Antrenamentul de pe 09 august Motivul: Am o intalnire Alte precizări: Mult succes.
 4. - Nume: Mihaita - Rank: 4 - Ma invoiesc de la: Sedinta - Motivul: Tre sa plec in cateva minute, daca era anuntata si pe /fmotd sedinta sigur reuseam sa-mi fac altfel planurile dar na... - Alte precizari: Succes, daca cumva se anuleaza acel randez-vous o sa intru.
 5. South Mihaita

  Frumos Ar fi frumos daca aceste misiuni ar da puncte la maraton, sa fie puncte de maraton date la /getgift daca e si getgift atunci cand e maraton (nu doar alea 5 ci si de ex sa-ti dea random cu comanda /getgift intre 10-50 pct maraton, sau mai putine, sa fie ca la gold. Alta idee ar fi daca termini toate misiunile de pe /tasks si /missions sa ti se dea 30-50 pct bonus.
 6. South Mihaita

  Nick : Duffy Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 19.06.2020 Lipsesc din motivul: Sunt la sat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 ca chiar daca am mai pus învoire sapt asta am intrat la waru din ziua respectivă. Alte precizari: Bafta
 7. Nume: Mihaita - Rank: 4 - Doresc functia pentru ca: In primul rand imi doresc aceasta functie deoarece vreau sa testez jucatorii ce sunt acceptati, lucru pe care l-am mai facut la alte factiuni, este o mare responsabilitate si o noua "auto-provocare" cum ii spun eu, adica o provocare data de mine pentru mine ca sa imi testez abilitatiile, de asemenea am si rabdare lucru care este important unui membru cu functie de tester. In al doilea rand prin aceasta functie o sa fac parte din conducerea factiunii, lucru ce mi l-am propus de cand am aplicat. De asemenea prin aceasta functie imi pot arata activitatea si imi pot face noi prieteni. Ultimul lucru ar fi faptul ca aceste teste date ma ajuta la punctele pentru avansare in rank, astfel sa ajung la rank 5 mai repede, obiectiv ce mi l-am propus cand am intrat, si sa fiu mai respectat de toti si sa ajut cu tot ce pot conducerea acestui departament. - Alte precizări: Sper sa mi se acorde o sansa si promit ca nu voi dezamagii.
 8. South Mihaita

  foarte frumos
 9. South Mihaita

  Nu prea mai ai cum sa dovedesti acum raportul triplu, decat dublu... Trebuia in timpul saptamanii sa-i dai poza cu punctele de la rpg/account/factionactivity sa le poata numara, dar a trecut saptamana si nu mai ai cum sa le vezi ca la factionreports apare doar raport dublu si restul punctelor de triplu se duc la Alte Actiuni (others)... Nasoala treaba asta.
 10. South Mihaita

  Saracu' @TheTom Are la treaba acum cu rapoartele triple si cu tot restul evidentei. Cand revii sublider?
 11. South Mihaita

  https://imgur.com/a/oElF4Lj si ca am facut triplu la fiecare criteriu se poate vedea pe website, daca ai acces si tu.
 12. South Mihaita

  @TheTom, am facut raport triplu pe saptamana asta, cu triplu la fiecare criteriu gen confiscate 15/5, wanted dat etc, dar tu mi-ai pus raport simplu, poate pentru ca ai facut evidenta alaltaieri si eu am facut raportul triplu ieri. De la 8 puncte trebuia sa ajung la 17, dar am 10...
 13. South Mihaita

  Pana la urma se mai implementeaza noul sistem? De rank
 14. South Mihaita

  Nume: Mihaita Rank: 2 Raspuns: Nu sunt de acord. Motiv: Prea complex sistemul, cum ziceau si alti colegi s-ar putea simplifica mai bine. Alte precizari: bafta.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.