Jump to content

South zeEk

VIP
  • Posts

    21770
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Other groups

South zeEk last won the day on March 19 2020

South zeEk had the most liked content!

About South zeEk

  • Birthday 04/19/1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://---
  • Skype
    ---

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arad, Romania.
  • Hobbies
    Sa imi vad de treaba!

Previous Fields

  • Real name
    Ray Roman
  • RPG1 Nickname
    zeEk.
  • CS 1.6 Nickname
    Ray'

Recent Profile Visitors

78715 profile views

South zeEk's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • 300 Reactions Given
  • 1 Reaction Received
  • 50 Reactions Received Rare
  • 200 Reactions Received Rare
  • 1000 Reactions Received Rare

Recent Badges

5.2k

Reputation

About Me

jsFx9lo.png

 

F042F9D870C06B7731D71B506A84FF8C46FB58D2

 

tumblr_nng1o7pnUb1urcxsco1_500.giftumblr_ob9dql4pYK1saykaxo1_400.gif

tumblr_ob9kdoCyz01tuub8ro2_250.giftumblr_oaupwoegKq1uxtjooo1_500.giftumblr_oaupwoegKq1uxtjooo3_500.gif

 

 

Aventura mea pe aceasta comunitate a aparut in vara anului 2009, mai exact pe 12 iulie. Eram alaturi de verisorul meu (Pantera) care incepuse sa imi explice cum sta treaba in acest joc si pot spune ca am ramas fascinat. Era o adevarata legatura intre joc si viata noastra reala de zi cu zi.

Primul cont pe care am inceput a joc pe aceasta comunitate a fost "Freddy.Corleone" iar la scurt timp dupa ce m-am logat in joc, am avut ocazia sa-mi fac primii prieteni, si anume: kNNr, LeThal si nu in ultimul rand [ro]mirc. Ei avand o experienta mai vasta, m-au ajutat sa invat regulamentul serverului. Majoritatea timpului l-am petrecut alaturi de Razvan14, un foarte bun prieten chiar si in prezent si pot spune ca de el am fost cel mai apropiat la inceputul "carierei" de jucator amator.

De mic copil si mai exact de la varsta de 6 ani am practicat fotbal iar din cauza unui turneu international in Germania, am fost nevoit sa renunt la acest joc deoarece urma sa fiu plecat mai bine de doua luni.

Dupa o pauza foarte mare, imi revenise cheful de sa:mp si am intrat pe forum cu scopul de a afla IP-iul serverului. Zis si facut, mi-am refacut jocul insa dorinta mea a fost sa o iau de la 0 din toate punctele de vedere. In acel moment a prins contur noua mea "identitate", si anume Roman_Diomede. M-am logat pe server si chiar atunci obtinuse bunul meu prieten SnizeL functia de lider in Fireman/Paramedic (Medics).

In acea zi am stat online cu dorinta de a face level 5 pentru a putea aplica si totodata pentru a fi alaturi de unul dintre cei mai buni prieteni. Am fost acceptat, am trecut testul si asa mi-am inceput noua aventura pe plan virtual. A fost o perioada minunata, incepusem sa-mi fac tot mai multi prieteni, devenisem oarecum cunoscut datorita faptului ca eram activ si imi placea sa ajut oamenii. Primul raport, prima promovare a fost o adevarata bucurie, m-am simtit extrem de multumit de ceea ce reusisem sa realizez si speram sa continui sa progresez tot mai mult in prima mea factiune de la revenire.

Trecuse ceva timp, deja ajunsesem la level 20 si imi doream tot mai mult sa merg mai departe, intr-o factiune mai complexa. Dupa ce am primit acordul lui SnizeL, deoarece i-am spus ce am de gand tocmai pentru a nu-mi strica prietenia cu el si totodata din respect pentru el, mi-am facut curaj si am aplicat in factiunea The Stracci Family condusa pe acea vreme de un adevarat vetaran al comunitatii B-Zone, si anume [F4L]Blade care il avea alaturi de el pe Corneille_Harrison (Corneliu). Am fost acceptat si cu foarte mari emotii am reusit sa trec testul. Mi se parea ceva nemaipomenit, de la un simplu pasnic devenisem un adevarat DM-ist deoarece am invatat de la cei mai buni. Eram o mafie foarte activa, se organizau aproape zilnic activitati in cadrul grupului, antrenamente dar si targuri in care se vindeau arme, droguri. Am petrecut si aici o perioada foarte frumoasa in care mi-am facut multi prieteni, am invatat o multime de lucruri noi insa pe atunci ma plictiseam foarte repede si nu prea rezistam mult in factiuni.

Prin 2010, departamentul Federal Bureau of Investigation era unul foarte bine instruit, cu un lider exigent dar in acelasi timp bine calculat. Am vazut un [/gov] prin care Robotiquis anunta faptul ca FBI recruteaza oameni si nu am stat pe ganduri. Am aplicat, am trecut testul si am reusit sa ma acomodez in foarte scurt timp. Imi amintesc si acum ca primul meu raport a fost unul numeros iar Robotiquis ma felicitase pentru munca prestata. Am fost mandru de mine si mai ales pentru ca am fost felicitat de propriul meu lider.

Odata ce timpul trecea si trecea, am reusit sa capat tot mai multa experienta si intr-un final am realizat ca imi doresc o functie mai importanta pe server.

Vazusem ca ZuZu (Vinnie) detinea functia de lider Tow Car(Truck) Company, am aplicat alaturi de el deoarece a fost intotdeauna un om minunat, la locul lui. La prima vedere mi se paruse un tip foarte dur datorita pozitiei lui pe comunitate dar defapt era un om foarte linistit, intelegator. Am dat testul cu el si am trecut cu 0/3, am fost foarte activ in primele saptamani iar el cum daduse WIPE total, avea nevoie de rank 4-5 pentru a putea fi ajutat la teste. Facusem rapoarte bune si spre surprinderea mea, dupa doua saptamani am fost promovat la rank 5. Era primul meu rank important si credeam ca o sa dureze mult timp insa aflasem ca trebuie sa plec din nou pentru 3 saptamani intr-un tuneu european cu sportul, asadar am fost obligat sa imi dau demisia pentru ca nu mai aveam posibilitatea sa fiu activ. Mi-a parut rau insa nu aveam de ales, nu puteam sa lipsesc si oricum nu puteam sa fiu impiedicat de un simplu joc virtual. Revenit din nou in tara, vazusem ca Vinnie renuntase la lider deoarece obtinuse functia de admin, noul lider Tow Truck Company era Thomas_Jefferson, un alt prieten foarte bun care a fost promovat din functia de sublider Police Departament in lider Tow Truck Company. Am reaplicat, am fost acceptat si implicit am trecut testul fara probleme. Nici nu trecuse 5 minute de la intrarea mea in factiune ca m-am trezit cu functia de sublider (rank 6). Eram bucuros dar in acelasi timp socat, deoarece in factiune se aflau oameni cu o vechime considerabila si imi era putina teama sa nu-mi fac dusmani sau sa-mi fie purtata ranchiuna pentru functia obtinuta. Nu a fost deloc asa, toti s-au bucurat pentru mine si m-au felicitat pentru ceea ce obtinusem.

Am stat aproximativ doua luni si jumatate in Tow Truck Company, pana sa vina momentul adevarului, si anume obtinerea functiei de lider in Taxi Cab Company (actualul Taxi Las Venturas). In sfarsit ajunsesem acolo unde mi-am dorit de cand m-am reapucat de joc, am ales sa dau wipe total deoarece nu cunosteam prea multi membri si am luat-o incet, incet de la capat. Foarte multi prieteni mi s-au alaturat, a fost o poveste foarte frumoasa iar adevaratul cadou a fost intrarea Alexandrei (Ale.) in factiunea mea. De la un simplu joc am ajuns sa fim prieteni iar mai tarziu chiar mai mult de atat. Nu este vorba de ceva virtual, o gluma. Am ajuns sa ne vedem intr-un final in realitate si bineinteles sa formam un cuplu chiar si in prezent. Pare ceva ciudat, o gluma insa asa a fost destinul. Cum altii se cunosc pe facebook, alte retele de socializare, eu am avut norocul sa o gasesc aici. A fost totul minunat, am ajuns la un nivel destul de ridicat si asta datorita lor, membrilor mei care mi-au dat motive sa-mi doresc sa promovez factiunea cat mai sus.

Au fost o multime de momente extraordinare insa nu stau sa o lungesc foarte mult deoarece stiu ca v-am plictisit. Am facut parte din mai toate factiunile de pe serverul nostru, exceptand News Reporter. Motivul pentru care n-am fost niciodata in aceasta factiune este simplu, mi se paruse mereu ceva nepotrivit, monoton, ceva in care nu m-as fi simtit in largul meu si am ales sa stau deoparte de factiune.

Pentru mine, de la inceput si pana in prezent, Hitmen Agency a fost ceea ce m-a reprezentat. Cu toate ca eram constient ca nu voi avea prea multe sanse de intrare la inceput, am tras foarte mult sa castig experienta, respectul celor de level mare datorita faptului ca eram un jucator activ si respectuos. Mi-am luat inima in dinti si am aplicat, pe atunci lider era Woozie, unul dintre oamenii care au facut din Hitmen cea mai frumoasa, atractiva factiune de pe server si pentru acest lucru l-am respectat la maxim. In prima faza picasem testul, insa dupa trei saptamani am reaplicat din nou si intr-un final am trecut. I-am mai avut ca lideri in aceasta minunata factiune pe Addyn, Radu, Florin_HBK si bineinteles pe RzR_MariuS. In aceasta factiune am petrecut mai bine de doi ani in care am avut onoarea sa cunosc numai oameni geniali, care au ajuns legendele comunitatii. Ca exemple ar fi: =SOLDIER=, Bullz07, ALex, Radu, Regenesis, Senz0r, [F4L]Shocky, Adytzu, Addyn, Rzr_Marius, ByMages, Vincenzo, Florin_HBK, Blue_Blood, Ice_Ltblue si multi altii. Imi pare rau ca nu-i insir pe toti dar sunt o multime si mi-ar lua minute bune sa ajung la capat.

Chiar si acum, dupa 6 ani vechime pe comunitate, Hitmen a ramas la fel de apreciata si iubita precum era in trecut si nu ezit sa spun ca e factiunea care ma mai tine pe server, bineinteles dupa clanul meu Ultras South.

Functia de lider in School Instructors Los Santos a fost o noua provocare, gandindu-ma ca e o factiune noua pe server a trebuit sa o iau absolut de la 0. Topicuri, editari, recrutari, teste peste teste si multe altele. Norocul meu a fost ca am avut-o pe Ale. alaturi de mine, in tot acest timp defapt ea a fost liderul. De ce spun asta Pentru ca ea a facut aproape tot, in timp ce eu eram ocupat cu serviciul. Am avut ocazia sa cunosc si aici foarte multi oameni minunati insa faptul ca am avut alaturi de mine cativa membri Ultras South, eram absolut sigur ca nu voi avea probleme si chiar asa a fost. 4 luni de zile de distractie alaturi de prieteni insa nimic nu tine la infinit. Am considerat ca trebuie sa o las putin mai usor cu jocul si am decis sa ofer functia de lider unui membru dedicat factiunii in intregime.

Acum ajuns la level 219, fiind in Hitman Agency (Rank 4 - Special Agent) si avand tot ce imi doresc, cu toate ca pentru mine doar prietenii conteaza, pot spune ca am obtinut tot ce mi-am dorit. Am fost un simplu jucator pe comunitate iar scopul meu a fost sa imi fac cat mai multi prieteni, ceea ce am si reusit. Nu ma mai intereseaza prea multe in momentul de fata, ma axez pe clanul meu, Ultras South, adevarata mea familie virtuala. Sper sa am ocazia sa-i cunosc in realitate cel putin pe jumatate din ei candva.

 

To be continued.
 

 

My contracts:

 

 


ba8inIF.png
fKUftRl.png
SOTIFKL.png
xKJvytc.png
XdpRuKT.png
KZzbCjr.png
CBI7SAs.png
mFwVgao.png

 

 


tumblr_nl42l9L23Q1s0teago2_400.gif
tumblr_nl42l9L23Q1s0teago3_400.gif
tumblr_nl42l9L23Q1s0teago4_400.gif
tumblr_nswa84QmMn1saykaxo1_400.gif
tumblr_nsopva9I1k1ubatowo8_400.gif
tumblr_nlmk47jjfx1tqjisao3_500.gif

The best moment:
z2dEKer.png

k27YTJ6.png

 

Moderator Newsletter - 12.08.2014 ~ 04.03.2020
2500 news - in present
Remember: Liquid; Robotiquis; Spawn; ShlomY ; Gabb; Rizi; =SOLDIER=; Delux23; Dienutza; Radu ; ShinyShadow;ValentinoRossi; Razvan_Truda; Dobermann; Crysty.U.Craiova; ExteeL; SnizeL; Addyn.

Tow Truck Company - Happy moment
cTAvrdm.png

Corleone Family forever - Remember Don Corleone Razvan14 - Click.

 

8mZ5Bh7.png
Zhd9vUB.png
qSNWe7n.png

Nick: [uS]zeEk.
Previous Nick: Freddy.
Level: 219
+
zeEk..png
Faction: Hitman Agency
Rank: 4 - Special Agent

Clan: Ultras South [uS]
Active Posts: 21.0
00+
Reputation target: 5400+
Group: VIP

Donator

 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.