Jump to content

WediN North

Member
  • Posts

    1426
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Status Updates posted by WediN North

  1. Am revenit, dar de pe telefon, ce faceti ba?

  2. insf ai luat vip baaa bvvvvvv ❤️

    1. florynn fly

      florynn fly

      Ioi, vai, nu cred

    2. WediN North

      WediN North

      Este cat se poate de posibil si real !!!!!!!!!!!!!!!

  3. ce mai faci faaaaaaaa

    1. Pikovit

      Pikovit

      Bine waaaa, tuuu? Revina pe sa mp ca îmi e dor de tine

    2. WediN North

      WediN North

      ba, doar sapt asta am timp sa mai intru pe laptop asa, ma pregatesc pentru bac si din decembrie-ianuarie asa incep sa invat si legislatia pt permisul auto. Vineri, sambata si duminica mai mult stau pe afara, iar in timpul saptamanii studiez, NU AM TIMP fememe viata

  4. ti-am spus odata despre derek hale si acum ai poza cu el =)) sper ca te-ai uitat la teen wolf :)

    1. Show previous comments  3 more
    2. South Derek

      South Derek

      a fost... acu m-am uitat la legacies, e fain si asta doar ca are doar un sezon momentan. 

    3. WediN North

      WediN North

      Uita-te la Vampire Diaries ca sa intelegi tot ce se petrece in Legacies, sau uita-te la The Originals, acolo se povesteste despre cum au inceput istoria vampirilor, vrajitoarelor si varcolacilor 

    4. South Derek

      South Derek

      am vazut primul episod din the originals, o sa il continui

       

  5. Te-am prins ! Mi-ai vizitat profilul hotule

  6. Ba frt, ai luat ban pt suicide aseara... te mai lasa in factiune, nu? ca acum cu regulamentul asta nou cica nu treb sa te mai conectezi odata la 3 zile si nu vad rostul scoaterii tale din factiune.

    1. KraveN

      KraveN

      Asta sper si eu.. 

      Esti sigur ca nu mai iau 3/3 

    2. WediN North

      WediN North

      Nush csz frt..

  7. RIP Paul Walker bai Catalin :(

  8. Madutzule, ce-ti placea cel mai mult cand erai in SF Taxi, ce voiai sa te faci in viata?

    1. Show previous comments  13 more
    2. WediN North

      WediN North

      Incearca sa vorbesti cu adminii 5+ astia cu recover, explica-le cum sta treaba si sa se gandeasca si ei macar mai bine, sa lase regulile de o parte ca sunt puse prost unde nu trebuie. N-am intalnit nicaieri un manelist ca tine, chiar se simte lipsa ta. Stefane cu Ionut cred ca erau suparati pe tine ca erai pe lista si voiai lider. N-am zis de tine ca ai fost un robot, dar hai sa nu-i luam pe toti la rand si sa dam un exemplu pentru alte exemple, Kelton, care gandeste strict dupa reguli, gandeste din ce in ce mai neclar, nu stiu ce l-a apucat, dar se vede ca face o treaba nu prea buna, mai bine zis deloc buna. Nu stiu la ce update-uri se gandeste el, dar cele bagate deja sunt neutile, ca sa nu zic proaste. Nu stiu daca ai stat pe server cateva ore sa incerci tot ce au bagat ei, dar crede-ma ca totul s-a ajuns la un alt nivel, mai scazut. Te intrebi din ce cauza sau din cauza cui nu sunt jucatori (nu zic 1000, dar nici 200), toti pana-n level 7 au infernus/hotring sau alte chestii de 2 bani? pai din cauza update-urilor negandite, din cauza celor care au gandit asta. Scripterii sunt buni, cei care se gandesc la update-uri au o problema. Ei promit factiuni noi, bizuri noi, pubg, dar nu fac nimic sau baga alte update-uri care strica. Au micsorat numarul de sloturi la factiuni, de ce? pentru ca jucatori nu sunt din cauza ca sunt codati pe server, iar admini pe server nu sunt in unele ore ale zilei (de exemplu de la 10-11 pana la 16-17), regulile din factiuni parca sunt puse cu curul in sus, sunt conturi sparte in fiecare zi, celelalte servere nu prea aud de bine despre noi, nu mai sunt helperi care sa tina un jucator nou pe server, majoritatea helperilor dau raspunsuri gresite, dau raspunsuri in bataie de joc si sunt aroganti cu jucatorii noi, stiu asta pt ca mi-am facut conturi noi sa ajut niste prieteni cu /n-urile si nu mi-a placut ce am vazut. Nu stiu la ce nivel e serverul acum, dar pot spune ca e unul dintre cele mai slabe servere in momentul de fata. Schimbarea poate sa fie in orice moment, in orice clipa, asta daca vor adminii 6, sa bage GM-ul vechi din 2014-15, fara alte update-uri care strica in continuare tot ce au construit ei in 10 ani de zile. Duamne eartama, amen !

    3. Madutzu99 ADM

      Madutzu99 ADM

      Total de acord, serverul a inceput sa  decadeze cam din 2016 sa nu spun 2015 sau chiar mai jos. Principala problema a fost automatizarea in orice, valoarea banului foarte rapid a inceput sa scada. Eu munceam pe 300$ 10 minute in 2013, in 2015 deja 300$ erau asa... o nimica toata pentru un incepator. Serverul ca sa-ti folosesc termenii s-a robotizat, desi na, am lucrat impotriva lor sa spun asa lipsa Deadmatch-ului sau DM-ului mai pe scurt a inceput sa se simta putin, sa min? Nu mint tati in 2013 aveam cont special pentru DM :)), pe cat era de enervant, pe atat era de distractiv. Facutul materialelor, la fel ceva super interesant. In 2013 nu aveam Bullet, Turismo, Infernus, Sultan, erau SF-uri pentru noi, inchiriam Bullet de la aia bogatii :)) Si niciodata nu mergeam cu masina goala, nu tati, aveam uneori un Rumpo, alte ori un Burrito sau chiar Premier cand am mai crescut la level si stateam pana seara tarziu, pe skype cate 4, faceam toti materiale cu aceeasi masina, ca la un moment devenea obositor sa conduci intruna si na ne mai schimbam, iar la final ne alegeam si noi cu 10k-15k, dupa 4 ore sau chiar mai mult de munca.  Eram obraznici, foarte obraznici, toti, dar nu stricam jocul. Exista respect, frate ala e in PD, il respect in pastele lui ca nu se stie cand mai am putin timp la wanted si poate am nevoie de el. :) Asta asa sa bat putin campii. Nu am mai intrat pe server din 2018 sau 2017, nici nu mai stiu exact. Dar stiu de la un prieten ca s-a bagat stock in DS... alta prostie....  Valoarea caselor cica-i foarte mare....  eu cand jucam luam apartament cu 12k....  in SF ce-i drept dar....  Un server foarte robotizat este un server mort.  Legat de admini, cred ca pe server exista oameni cu experienta pe el care ar putea face o treaba mai mult decat buna, dar trebuie sa-i atragi. Si sa te comporti cu ei ca si cum ar fi o familie dar totusi sa existe si acel raport si verificari. Trebe scoasa coruperea si pilele. Eu daca m-as reintoarce as intra intr-o factiune, mi-ar fi drag in Paramedics. Dar din pacate nu am cunostinte la adminii de level 5+, iar 100 de lei chiar n-am de unde sa donez caci nu lucrez acum si 100 de lei inseamna 2 sedinte de pregatire la mate...  deci... automat aleg in folosul meu. Este pacat, in ritmul asta, se pierd oameni buni.... daca as fi fost inteles in totalitate poate ca Madutzu99 ar fi revenit cu acelasi nume si ar fi facut ceva pe server....  Oricum multe lucruri trebuie schimbate si iti sustin ideea cu revenirea la GM-ul din 2014.  

    4. WediN North

      WediN North

      Daca vrei sa vorbim mai multe, sa ne distram cum faceam inainte intra pe serverul asta de discord https://discord.gg/bhs7Gq nu toti stam pe samp, dar e caterinca si frumos. Aici sunt aproximativ toti taximetristii care au fost cand erai tu sublider si nu numai :)

  9. uai nabule, mai dai si tu pe aici pe forum sau sal ?

  10. ce faci nabule, te-ai reapucat? :D vrei sa intri cu noi pe discord?

    1. Stefane

      Stefane

      da nabule,oricand

       

  11. frt, ce a patit semnatura aia smechera cu acel cal sau taur, ce era ala? imi placea enrom :(

    1. Hawk ToV

      Hawk ToV

      Stiu frt dar o sa revina

    2. WediN North
  12. You are banned from this server =)) #Bter4 #NuTeBagaAstiaPeListaDupaLV #Banat #AiDatBaniiDegabaPeCod #Ti-amZisEu

  13. =]] ce semnatura smechera ai ba, eu am stat cv sa fac aia cu bter

  14. m-ai rupt la notificari :(

    1. Ralucy

      Ralucy

      Scuzeeee, pare rău 

  15. fcrb 1923 =)) s-a nascut echipa asta in epoca de gheata ma

  16. ti-am dat follow capulamafie care esti ;)

    1. CAIN ToV

      CAIN ToV

      ms frt promit ca ma voi lauda la tot uN ul ca mi ai dat follow ❤️

    2. WediN North

      WediN North

      Multumesc mult de tot, stiu cat insemn pt tn ❤️:* 

    3. CAIN ToV

      CAIN ToV

      nici nu se compara cu cat insemn eu pt tn frt :)

  17. mai traiesti prietene?

  18. nabuleee cmf, era sa-ti castig eventul ala azi :D ma mir ca ma ai la semnatura, e doar un fmotd :) te pwp :*

    1. sL0wLy NiNo Legend

      sL0wLy NiNo Legend

      Bine mane, tu? Stiu ca ieri era sa castigi

  19. baaa, ce ai cu ronaldooo :((

    1. Ned

      Ned

      nimic, el e bossu'

    2. WediN North

      WediN North

      Respeeeeect !

  20. Hahahaha, tu esti helper si n-ai gradul pe forum ca esti helper, haaaahaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  21. ai postat de o gramada de ori la sf taxi legende, si nu numai, nu mai incerca sa faci posturi aiurea, posturile le faci in timp, in ani, nu in minute.

    1. AIM azog

      AIM azog

      @Coriinamai mai mai, ce au cu tine?

    2. WediN North

      WediN North

      frate, ea posteaza la legende pentru un post in plus, nu sa multumeasca cuiva, e o mare diferenta. A postat la unele factiuni ba chiar una dupa alta. Nu am nimic personal cu ea, dar sa nu mai posteze pentru posturi. Sanatate numai bine !

  22. ba ce nab esti, sper sa te reapuci, te pwp, sa ai grija de tn fratele meu

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.