Jump to content

Jiuu

RPG Helper
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

2 Followers

About Jiuu

 • Rank
  I'm addicted

Previous Fields

 • Real name
  Ionut jianu
 • RPG1 Nickname
  jiuu

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. -Nume: Jiuu- Rank: 5- Ma invoiesc de la: Sedinta- Motivul: Sunt plecat la tara si nu am internet . - Alte precizari: Poate mai intru pe date, însă nu merge asa bine. Iau desync
 2. Rvin la viata pe 23 :)))
 3. Salutare, eu nu pot sa vin caci inca sunt plecat, în cazul în care ajung o sa vin
 4. - Nume: Jiuu- Rank: 4 - Ma invoiesc de la: Sedinta 02.02.2020 - Motivul: Dupa cum am precizat si la cererea de inactivitate, maine dimineata (1 Februarie mai exact) plec din tara cu scoala (proiect), deci nu am cum sa ajung la sedinta. - Alte precizari: Multumesc de intelegere, nu aveam cum sa iau PC ul dupa mine si nici nu avea rost, zic eu. Ne vedem pe 23 !
 5. - Nume: Jiuu- Rank: 2- Ma invoiesc de la: activitatea de duminica 8.12.2019 - Motivul : Plec la tara si nu stiu cand ajung.- Alte precizari: Multumesc!
 6. Salutare !! Bine v-am regasit. Ahh, mi-a fost dor de factiunea asta .
 7. Nick: Jiuu Rank: 2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate):Antrenament Data activitatii pentru care vrei să te învoiești:03.11.2019 Numar invoiri(1/2), asta este prima. Motivul: Sunt plecat de acasa si ajung mai tarziu de 3, deci nu pot ajunge. Alte precizări: Multumesc !
 8. Jiuu

  Nick-ul tau: JiuuServer: RPG1Descrierea bugului: In garaje iti poti repara masina, daca aceasta are Full HP si totusi dai repair, iti ia banii, desi in chat scrie ca are destul HP.Screenshot(s): -
 9. Jiuu

  Salutare ! Propun modificarea sistemului de garaje, este destul de bun cum este si acum, insa unele modificari i-ar fi benefice. 1. Cei care si-au cumparat Garaj BIG sa aiba niste beneficii, cum ar fi: Sa poata intra in el, sa isi puna masinile cum vrea, sa intre in ele, eventual sa fie o incapere mai mare. 2. Sa se bage comanda [/garageupgrade], sau ceva de genul. Cu aceasta comanda sa iti poti adauga diferite beneficii, lucruri in garaj. De exemplu, sa ii pui radio, diferite obiecte (gen asemanator cu houseupgrade) si sa iti poti repara/sa reumplii rezervorul masinii. Ar fi mult mai bine sa fie diferite garajele, nu numai la numarul de locuri, ci si la aspect. Eu zic ca ar da un mare + garajelor. 3. Am observat ca daca ai o masina in garaj, o folosesti si te duci de exempli la jail si se despawneaza, nu ii mai poti da "spawneaza la ultimul loc cunoscut", ceea ce este un minus, ar trebuii macar sa iti poti suna mecanicul, ca pe GTA V, si acesta sa iti aduca masina sau ceva de genul.
 10. Frumooos, abia astept sa vad cum e fisherman
 11. Jiuu

  @Zeldris Multumesc, astept alte lucrari, daca nu ramane asta. Astept si semnatura
 12. Display Name: Jiuu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar/Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Nu am mai avut. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): La avatar as ca un fel de gif, sa apara numele Jiuu si mai jos B-Zone, ceva de genul. Text: - Dimensiuni: Stiti voi Alte precizări: Cat despre semnatura, as vrea daca se poate sa fie la fel ca asta, doar ca in loc de Member of LSPD.. sa scrie National Guard si skinul sa fie cel de rank 1, daca se poate. Multumesc pentru munca depusa !
 13. Nume: JiuuRang: 1Dovezi: Alte specificatii: Nu e cine stie ce, dar merge
 14. Jiuu

  Salutareee, bine v-am gasit :)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.