Jump to content

Jiuu

Member
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

2 Followers

About Jiuu

 • Rank
  I'm addicted

Previous Fields

 • Real name
  Ionut jianu
 • RPG1 Nickname
  jiuu

Recent Profile Visitors

255 profile views
 1. Jiuu

  @Zeldris Multumesc, astept alte lucrari, daca nu ramane asta. Astept si semnatura
 2. Display Name: Jiuu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar/Semnatura Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Nu am mai avut. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): La avatar as ca un fel de gif, sa apara numele Jiuu si mai jos B-Zone, ceva de genul. Text: - Dimensiuni: Stiti voi Alte precizări: Cat despre semnatura, as vrea daca se poate sa fie la fel ca asta, doar ca in loc de Member of LSPD.. sa scrie National Guard si skinul sa fie cel de rank 1, daca se poate. Multumesc pentru munca depusa !
 3. Nume: JiuuRang: 1Dovezi: Alte specificatii: Nu e cine stie ce, dar merge 😂
 4. Jiuu

  Salutareee, bine v-am gasit :)
 5. Jiuu

  Salut, propun urmatoarele lucruri : 1. Sa se adauge un sistem de garaje, jucatorii care au case sa isi poate achizitiona de pe /shop un garaj, pe care si l poate amplasa in fata casei, unde doreste acesta, garajul fiind de mai multe tipuri (small, medium, big). 2. Toate joburile sa fie refacute, sau cel putin cateva din ele, sa fie adaugate lucruri noi, atractive. 3. O data pe an, jucatorii care fac parte dintr o factiune sa isi poata lua un concediu (de exemplu o luna), de exemplu pe timpul verii unii nu pot sta pe samp, asa ca ar fi o solutie buna. Dupa concediu jucatorul primeste rank down, sau trebuie sa recupereze raportul pe care l-a pierdut.
 6. Retrag, am reusit sa ajung
 7. * Nick: Jiuu * Rank: 5 * Echipa: SWAT/ROADS * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament / Alte activitati ( War4Fun, evenimente etc ) Sedinta * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna ( maxim odata 😞 prima data pe luna asta * Data si ora activitatii: 14.07.2019 ora 20:00 * Lipsesc din motivul: Sunt la tara si am probleme cu internetul, mai exact stau pe date mobile, nu stiu cat timp o sa mai am net si poate nu o sa am cum sa intru, dar daca o sa pot am sa o fac. * Alte precizari?: Multumesc.
 8. * Nick: Jiuu * Rank: 5 * Echipa: Roads/Swat * La ce ma invoiesc: Antrenament * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna(maxim odata): e prima invoire. * Data si ora activitatii: 21.06.2019 / 19:00 * Lipsesc din motivul: Vineri plec la tara si nu cred ca ajung pana la ora 7, sau poate chiar la 7 o sa plec, nu stiu exact, ramane de vazut. * Alte precizari?: Multumesc, daca ajung am sa ma prezint la antrenament !
 9. Frumos, totusi speram sa se adauge si update-ul la jobul fermier, dar asteptam !
 10. Jiuu

  Nume: Jiuu Rank: 5 Motiv: Doresc sa incerc si alt clan, am stat destul aici Alte precizari: Poate ma voi intoarce .
 11. * Nick: Jiuu * Rank: 5 * Echipa: SWAT/ROADS * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament / Alte activitati ( War4Fun, evenimente etc) : Antrenament * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna ( maxim odata) : Prima invoire. * Data si ora activitatii: 19.05.2019, ora 19:00 * Lipsesc din motivul: Joi dimineata plec la tara si acolo nu am internet, deci nu voi putea intra la antrenament. * Alte precizari?: Poate am sa reusesc sa fac HotSpot si intru pana la urma, dar acolo nu am semnal bun si nu se stie. Multumesc !
 12. @J o n n Y Bine ai venit man, casa de piatra apropo !
 13. Jiuu

  Niceeeeee, multumim !
 14. Jiuu

  Frumos, multumim !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.