Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

ToVarasu' Jiuu

RPG Admin SAMP
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Impressive

3 Followers

About ToVarasu' Jiuu

 • Rank
  Wannabe admin

Previous Fields

 • Real name
  Ionut jianu
 • RPG1 Nickname
  jiuu

Recent Profile Visitors

617 profile views
 1. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: jiuu - Rank: 5 - Ma invoiesc de la: Activitatea de pe data 12/06/2021 ora 21:00 - Ivoiri puse luna asta: niciuna - Motivul: Sunt la tara, ajung acasa abia duminică. - Alte precizari: Mult succes.
 2. ToVarasu' Jiuu

  @Daniel Negoi , cererea ta de transfer este acceptată. Deoarece ai mai fost SWAT, o sa fi incardrat direct fara a mai trebui sa dai testul. Îți recomand să recitești regulile ce țin de echipa SWAT. Baftă!
 3. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: jiuu - Rank: 5 - Ma invoiesc de la: Activitatea de sambata, 22.05.2021, ora 20:00. - Invoiri puse luna asta: 2/2 - Motivul: am plecat la tara, o bere, un mic, stiti voi. - Alte precizari: -
 4. ToVarasu' Jiuu

   Nume: jiuu - Rank:5 - Ma invoiesc de la: 08/05/2021 - Invoiri puse luna asta:1 - Motivul: sunt plecat la tara - Alte precizari: multumesc 
 5. ToVarasu' Jiuu

  @AIM bauache, cererea ta de transfer este acceptată. Ai la dispoziție 48 de ore să susții testele de intrare în echipă cu unul din următorii membrii: baoke., Andrei[Legend], Cristian, Jiuu. Îți recomand să recitești regulile ce țin de echipa SWAT. Baftă!
 6. ToVarasu' Jiuu

  @Daniel NegoiTransfer acceptat, insa deoarece nu ai inca 14 zile de la transferul in SWAT, nu poti fi mutat inca in echipa dorita. O sa te incadreze Tom sau un sublider in echipa Roads maine sau cel tarziu poimaine, deoarece atunci faci minimul.
 7. ToVarasu' Jiuu

  Frumos, Paste fericit tuturor !
 8. ToVarasu' Jiuu

  @Bahoi , cererea ta de transfer este acceptată. Dat fiind faptul ca ai mai fost in SWAT, nu mai este nevoie sa sustii un test. O sa te incadreze liderul sau unul din sublideri in echipa SWAT in timp util.
 9. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: Jiuu - Rank: 5 - Ma invoiesc de la: Activitate 17.04.2021, ora 20:00 - Motivul: Plec la niste rude, daca reusesc sa ajung o sa intru - Alte precizari: Multumesc
 10. ToVarasu' Jiuu

  Transfer acceptat. O sa te mute tom sau un sublider in echipa Roads.
 11. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: Jiuu - Rank: 5 - Ma invoiesc de la: activitate 13.03.2021 - Motivul: Sunt plecat de acasa si nu ma intorc pana la 7 - Alte precizari: Daca ajung o sa intru.
 12. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: JIuu - Rank: 5 - Mă învoiesc de la: antrenament aerian 06.03.2021, ora 19:00 - Motiv: Posibil sa fiu plecat la acea ora. - Alte precizări: In cazul in care ajung la timp o sa intru.
 13. ToVarasu' Jiuu

  Transfer acceptat. O sa te mute tom sau un sublider in echipa Roads.
 14. ToVarasu' Jiuu

  multumim
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.