Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

ToVarasu' Jiuu

RPG Helper
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

3 Followers

About ToVarasu' Jiuu

 • Rank
  I'm addicted

Previous Fields

 • Real name
  Ionut jianu
 • RPG1 Nickname
  jiuu

Recent Profile Visitors

359 profile views
 1. ToVarasu' Jiuu

  Foarte bine, asteptam de mult asta. Buna treaba !
 2. ToVarasu' Jiuu

  -Nume: Jiuu- Rank: 5- Ma invoiesc de la: Sedinta din 17.05.2020- Motivul: O sa fiu plecat de acasa.- Alte precizari: Multumesc.
 3. - Nume: Jiuu - Rank: Captain (5) - Doresc funcita pentru ca: Doresc aceasta functie deoarece am mai fost tester, mi-a placut mult chit ca nu am fost pentru mult timp, insa au aparut niste probleme. Doresc sa ajut factiunea cu inca un tester, si mereu mi-a placut aceasta idee, de a da testul cu cineva si sa il vezi cum evolueaza in factiune si, poate chiar te intrece. Cand am fost tester in alta factiune, am bagat multi jucatori care chiar si recent si-au adus aminte de mine si m-au contactat, mi-a placut foarte mult sentimentul si nu numai si vreau sa ajut si eu cum pot. - Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.
 4. ToVarasu' Jiuu

  Nume: Jiuu Rank:5 Raspuns: Sunt de acord cu noul sistem. Motiv: Mi se pare ceva ok, asa iti dai seama cine este activ. Alte precizari: Din cate am vazut voturile nu sunt in favoarea acestui nou sistem, asa ca propun urmatorul lucru: Daca nu se implementeaza asta, pana la rank 3 se da rank manual, iar la rank 4 si 5 sa trebuiasca sa ai un anumit numar de zile si activitate. Era bine si pana acum, dar daca tot doresti sa adaugi ceva, poti incerca si o astfel de metode daca cea cu punctele nu este dorita.
 5. ToVarasu' Jiuu

  Frumos, abia astept sa fie introdus. Paste fericit !
 6. - Nume: Jiuu - Rank: Captain (5) - Doresc funcita pentru ca: Doresc aceasta functie deoarece am mai fost tester, mi-a placut mult chit ca nu am fost pentru mult timp, insa au aparut niste probleme. Doresc sa ajut factiunea cu inca un tester, si mereu mi-a placut aceasta idee, de a da testul cu cineva si sa il vezi cum evolueaza in factiune si, poate chiar te intrece. - Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.
 7. ToVarasu' Jiuu

  -Nume: Jiuu- Rank: 5- Ma invoiesc de la: Sedinta- Motivul: Sunt plecat la tara si nu am internet . - Alte precizari: Poate mai intru pe date, însă nu merge asa bine. Iau desync
 8. ToVarasu' Jiuu

  Rvin la viata pe 23 :)))
 9. ToVarasu' Jiuu

  Salutare, eu nu pot sa vin caci inca sunt plecat, în cazul în care ajung o sa vin
 10. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: Jiuu- Rank: 4 - Ma invoiesc de la: Sedinta 02.02.2020 - Motivul: Dupa cum am precizat si la cererea de inactivitate, maine dimineata (1 Februarie mai exact) plec din tara cu scoala (proiect), deci nu am cum sa ajung la sedinta. - Alte precizari: Multumesc de intelegere, nu aveam cum sa iau PC ul dupa mine si nici nu avea rost, zic eu. Ne vedem pe 23 !
 11. ToVarasu' Jiuu

  am reusit sa ajung, retrag
 12. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: Jiuu- Rank: 2- Ma invoiesc de la: activitatea de duminica 8.12.2019 - Motivul : Plec la tara si nu stiu cand ajung.- Alte precizari: Multumesc!
 13. ToVarasu' Jiuu

  Salutare !! Bine v-am regasit. Ahh, mi-a fost dor de factiunea asta .
 14. Nick: Jiuu Rank: 2 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate):Antrenament Data activitatii pentru care vrei să te învoiești:03.11.2019 Numar invoiri(1/2), asta este prima. Motivul: Sunt plecat de acasa si ajung mai tarziu de 3, deci nu pot ajunge. Alte precizări: Multumesc !
 15. ToVarasu' Jiuu

  Nick-ul tau: JiuuServer: RPG1Descrierea bugului: In garaje iti poti repara masina, daca aceasta are Full HP si totusi dai repair, iti ia banii, desi in chat scrie ca are destul HP.Screenshot(s): -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.