Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

ToVarasu' Jiuu

RPG Helper
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

3 Followers

About ToVarasu' Jiuu

 • Rank
  I'm addicted

Previous Fields

 • Real name
  Ionut jianu
 • RPG1 Nickname
  jiuu

Recent Profile Visitors

428 profile views
 1. ToVarasu' Jiuu

  Salut, am si eu cateva propuneri, acelea sunt: Propunerea 1: Un sistem de quest-uri saptamanale, anume intr-o saptamana sa gasesti obiecte, in alta misiunea lui Mirel/Dimitri, in alta cea cu cosul si tot asa. Premiile sa nu fie piperate, eu unul cred ca asta ar da un + activitatii pe server. Propunerea 2: Garajele sa fie schimbate. Ar fi ok sa le poti upgrada, gen [/garageupgrade]. Sa ii adaugi un mecanic, o mini "benzinarie" si sa poti intra in el fizic. Un + ar fi si sa poti suna la mecanic sa iti aduca masina ca pe GTA V, insa nu mereu. Sunt constient ca ceea ce am zis aici este greu de facut si probabil ar cauza si lag, insa am zis sa fac aceasta propunere, totusi. Propunerea 3: Helperii nivel 2 sa aiba acces la comanda [/fly] la evenimente. Sunt unele la care am avea nevoie mare.
 2. ToVarasu' Jiuu

  La multi ani B-Zone ! Un update frumos, bine pus la punct asa cum ne asteptam. Asteptam si altele !
 3. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: Jiuu - Rank: 5 - Candidat: darkblood - Data si ora: 23/08/2020 14 - Rezultat proba teoretica: 2/3 - Rezoltat proba practica: 9.5/10 - Admis/Respins: ADMIS. Felicitari
 4. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: Jiuu - Rank: 5 - Ma invoiesc de la: Sedinta - Motivul: Plec cu niste prieteni la peste si la acea ora o sa fiu deja acolo, nu am cum sa aman. - Alte precizari: Daca prin absurd nu mai plec, vin. Multumesc !
 5. ToVarasu' Jiuu

  Foarte fain, alerg ca Usain Bolt cu acel ped.ifp !
 6. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: jiuu - Rank: Captain (5) - Data testului: 30.07.2020 - Jucator testat: [EkT].GmbH. - Rezultatul probei de arme: 3/5 - Rezultatul probei de arrest: 4/4 - Admin/respins: Admis - Alte precizari: Felicitari
 7. ToVarasu' Jiuu

  -Nume: Jiuu- Rank: 5- Ma invoiesc de la: Sedinta- Motivul: Vin niste rude in vizita, iesim in oras si nu pot ajunge.- Alte precizari: Multumesc de intelegere.
 8. ToVarasu' Jiuu

  Interesant sistem, asteptam sa se adauge.
 9. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: Jiuu - Rank: 5 - Ma invoiesc de la: antrenament - Motivul: In jurul orei 17:00 o sa plec de acasa si nu cred ca ajungi la antrenament. - Alte precizari: Mersi de intelegere, in caz ca ajung o sa ma prezint.
 10. ToVarasu' Jiuu

  - Nume: Jiuu - Rank: 5 - Data testului: 09.06.2020 - Jucator testat: DarkCob[R]a[VODA] - Rezultatul probei de arme: 3/5 - Rezultatul probei de arrest: 3/4 - Admin/respins: Admis - Alte precizari: Mult succes
 11. ToVarasu' Jiuu

  Foarte bine, asteptam de mult asta. Buna treaba !
 12. ToVarasu' Jiuu

  -Nume: Jiuu- Rank: 5- Ma invoiesc de la: Sedinta din 17.05.2020- Motivul: O sa fiu plecat de acasa.- Alte precizari: Multumesc.
 13. - Nume: Jiuu - Rank: Captain (5) - Doresc funcita pentru ca: Doresc aceasta functie deoarece am mai fost tester, mi-a placut mult chit ca nu am fost pentru mult timp, insa au aparut niste probleme. Doresc sa ajut factiunea cu inca un tester, si mereu mi-a placut aceasta idee, de a da testul cu cineva si sa il vezi cum evolueaza in factiune si, poate chiar te intrece. Cand am fost tester in alta factiune, am bagat multi jucatori care chiar si recent si-au adus aminte de mine si m-au contactat, mi-a placut foarte mult sentimentul si nu numai si vreau sa ajut si eu cum pot. - Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.
 14. ToVarasu' Jiuu

  Nume: Jiuu Rank:5 Raspuns: Sunt de acord cu noul sistem. Motiv: Mi se pare ceva ok, asa iti dai seama cine este activ. Alte precizari: Din cate am vazut voturile nu sunt in favoarea acestui nou sistem, asa ca propun urmatorul lucru: Daca nu se implementeaza asta, pana la rank 3 se da rank manual, iar la rank 4 si 5 sa trebuiasca sa ai un anumit numar de zile si activitate. Era bine si pana acum, dar daca tot doresti sa adaugi ceva, poti incerca si o astfel de metode daca cea cu punctele nu este dorita.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.