Jump to content

eB BishopHeahmund

Discord Manager
 • Posts

  1095
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by eB BishopHeahmund

 1. eB BishopHeahmund

  Numele a fost actualizat. Zi frumoasa!
 2. eB BishopHeahmund

  Foarte buna
 3. eB BishopHeahmund

  Bun.
 4. eB BishopHeahmund

  Update 11/10/2022@Sistem de notificări personalizat pentru facțiuni (NEW) În urma unui vot, ați decis ca următorul sistem pe care-l adăugăm să fie unul care trimite notificări personalizate utilizatorilor atunci când o facțiune este deschisă. Ce numim noi notificări personalizate? Bazându-se pe o comandă de bază, notificarea este trimisă în privat utilizatorilor care aleg să primească notificări despre statusul aplicațiilor unui anumite facțiuni. , utilizatorii pot să își aleagă serverul serverul pentru care optează să fie notificați, urmat de facțiunea pe care doresc să o urmărească. Având comanda de bază Ex: /notify ON RPG1 Paramedics Ex: /notify ON RPG2 National Guard O listă completă cu toate facțiunile de pe serverele RPG o să găsiți în TAB-ul "faction". În momentul de față, sistemul nu mai este limitat la o notificare, este făcut în așa fel când o facțiune își deschide aplicațiile, să primiți notificarea instant fără să mai facă spam. Sistemul este făcut în așa fel încât utilizatorii să aibă cea mai plăcută experiență pe discord fără ca botul să îi deranejeze, acesta le trimite notificările într-un mod plăcut. În momentul de față sistemul este funcțional și foarte bine optimizat. A fost adăugat și link pentru a aplica în cadrul facțiunilor care apar în notificare. Comenzile valide sunt: /help pentru a vedea toate comenzile la care aveți acces. /notify <ON/OFF> <RPG1/RPG2> <FACTIUNE> - Activează/dezactivează notificările de pe un anumit server și o anumită facțiune. O notificare arată astfel: Iar conținutul mesajului arată astfel: La accesarea comenzii [/help] un mesaj de genul o să apară pe chat: Acest topic a fost postat și aprobat de către Technical Manager BishopHeahmund#1664.
 5. eB BishopHeahmund

  Salutare tuturor, Căutăm mereu noi moduri prin care putem aduce îmbunătățiri comunității, în special serverelor de samp care stau la baza comunității noastre. Dorim să facem un mic experiment și să schimbăm modul în care voi, jucătorii, vă puteți exprima punctul de vedere și dorințele vizavi de comunitate și de serverele noastre. Am creat un nou sistem de feedback, pe care să-l puteți folosi pentru a sugera lucruri noi pe care ați dori să le vedeți, pentru a lăsa păreri asupra lucrurilor propuse de voi sau de alții și pentru a vota, liber, ce considerați voi că ar fi mai interesant. Astfel dacă experimentul are succes vom renunța la secțiunea de sugestii de pe forum și vom folosi acest nou sistem în regim permanent. De reținut că sistemul este într-o versiune alfa și că pot apărea probleme, pe care sperăm să le putem rezolva, ca lucrurile să meargă lin pentru toată lumea. Pentru a folosi sistemul se va folosi comanda /suggest TITLU CONȚINUT în canalul #bot_channel, iar sugestia voastră va fi trimisă către sistem și va figura într-un canal dedicat în care toată lumea poate vota și în care puteți discuta pe baza respectivei sugestii. De reținut că pentru ca o sugestie să fie validă aceasta trebuie să aibă un titlul de minim 5 caractere și conținut de minim 10 caractere. De asemenea veți putea trimite câte o sugestie o dată la 45 de minute pentru a evita spamul. Astfel, în teorie, o să ne fie mai ușor să ne dăm seama ce doresc cel mai mult jucătorii, iar dacă considerăm ideile bune și pot fi implementate din punct de vedere tehnic, vom încerca să le transformăm în realitate. Este foarte important de reținut că nu orice lucru se poate implementa, că unele idei care ne par interesante pot suferi modificări la implementare și, CEL MAI IMPORTANT, avem și noi un timp limitat, astfel că încercăm să facem cât mai multe în timpul pe care-l putem dedica comunității. Iar conținutul sugestiei arată astfel: La accesarea comenzii /help un mesaj de genul o sa apara pe chat:
 6. eB BishopHeahmund

  🤣🤣🍪
 7. eB BishopHeahmund

  Învoire (sedință sau activitate): activitate Nick: bishopheahmund Rank: 4 Data ședinței / activității: 29.03.2022 Numărul de învoiri din luna curentă: [1/2] Motivul: Sunt internat in spital și am foarte multe probleme personale in perioada asta. Alte precizări: Bafta!
 8. eB BishopHeahmund

  Nume: [eB]BishopHeahmund Rank: Agent (3) Dovadă: 1. https://imgur.com/a/n85lNL1 2. https://imgur.com/a/jvKoSgC 3. https://imgur.com/a/zkzeQw9 Alte precizări: Să fie biletul norocos.
 9. eB BishopHeahmund

  @ Juvinho Este perfect. Iti multumesc din suflet bro!
 10. eB BishopHeahmund

  @ Juvinho Este ok și acesta, dar poți modifica puțin: "Dj Bishop live in the mix" să fie vocea fină? De exemplu aici: click me.
 11. eB BishopHeahmund

  Nickname: BishopHeahmund Doresc: Spot Text (obligatoriu pentru spot publicitar): Asculti Radio B-Zone! Dj Bishop live in the mix. Durata: 30 secunde. Alte precizări (opțional): Sa fie ca cel de data trecuta daca se poate. Doar sa modifici in loc de Radio Legend in Radio B-Zone, multumesc frumos. Click aici.
 12. eB BishopHeahmund

  Esti forța.
 13. eB BishopHeahmund

  Salutare. Ce mai faceți? Cum mai suneti?
 14. eB BishopHeahmund

  @Juvinho Iti multumesc frumos!
 15. eB BishopHeahmund

  Nickname: BishopHeahmund Doresc: Spot Text (obligatoriu pentru spot publicitar): Asculti Radio Legend! Dj Bishop live in the mix. Durata: 8-10 secunde. Alte precizări (opțional): Sa fie ceva frumos, mai mult publicitar sau cum stii tu.
 16. eB BishopHeahmund

  Nume: BishopHeahmund Rank: 1 Dovadă: 1 .Trebuie sa ajutati 2 persoane diferite la bunker: ( https://imgur.com/a/SUtqUZl ) 2. Sa eliberati pe cineva din inchisoare: ( https://imgur.com/a/rtWwaw6 ) 3. Trebuie sa mergeti cu un taxi pe Chiliad: ( https://imgur.com/a/MagVj2A ) 4. Sa acceptati un repair/refill de la un player: ( https://imgur.com/a/Y3lN6QF ) Alte precizări: Spor!
 17. eB BishopHeahmund

  Nick: BishopHeahmund RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Gabriela. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): - Alte precizari:Sa fie azi live-ul.
 18. Nick: BishopHeahmund Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 24.05.2021 - 30.05.2021 Dovezi: Acțiunea 1: https://ibb.co/G9z1TN5 | https://ibb.co/9WkZLQJ | https://ibb.co/K04nq0X Acțiunea 2: https://imgur.com/a/CCrglLy Alte precizări: -
 19. Nick: BishopHeahmund Rank: 3 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 17/05/2021 - 23/05/2021 Dovezi: Acțiunea 1: https://imgur.com/a/8sMxOmR Acțiunea 2: https://imgur.com/a/OqLlbAF Alte precizări: -
 20. Nick: BishopHeahmund Rank: 2 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 03/05/2021 - 09/05/2021 Dovezi: Acțiunea 1: https://imgur.com/a/NJNiYsY Acțiunea 2: https://imgur.com/a/lxn335L Alte precizări: -
 21. Nick: BishopHeahmund Rank: 2 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 26/04/2021 - 02/05/2021 Dovezi: Acțiunea 1: https://imgur.com/a/G992m14 Acțiunea 2: https://imgur.com/a/B9iz6VW Alte precizări: -
 22. Nick: BishopHeahmund Rank: 2 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 19/04/2021 - 25/04/2021 Dovezi: Acțiunea 1: https://imgur.com/a/IhQuX1P Acțiunea 2: https://imgur.com/a/nN9WP6c Alte precizări: -
 23. Nick: BishopHeahmund Rank: Special Agent (2) - o să îl am fix când se va ține mandatul. Data ședinței: 23.04.2021 (activitate Mandat) Motivul: Nu știu dacă o să fiu acasă sau dacă o să am gardă la spital. Alte precizări: Multă baftă și spor!
 24. ~ ANUNȚ ~ Sâmbătă pe data de 27.03.2021, la ora 20:00, se va organiza o activitate, prezența este OBLIGATORIE. Această activitate va fii organizată de BishopHeahmund și Zevon, iar mai multe detalii o să primiți la fața locului. Vă rog să veniti în număr cât de mare, și să nu recurgeți la învoire. Pentru cei care nu pot ajunge, învoirile se fac în topicul de AICI după următorul model atașat în topic. EN: Saturday, 27.03.2021, 20:00 (08:00 PM), we will organize an activity, presence is OBLIGATORY. This one will be organized by BishopHeahmund and Zevon, you will receive more details there. Please try to come and don't just rush to make a pass request. For those who cannot join the activity, pass requests can be made in THIS topic after the model attached in the topic.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.