Jump to content

Kimbal

Member
 • Posts

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kimbal last won the day on December 5 2021

Kimbal had the most liked content!

3 Followers

About Kimbal

 • Birthday 04/14/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Gym, nutrition, swimming, tennis.

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 • RPG1 Nickname
  Kimbal

Recent Profile Visitors

2007 profile views

Kimbal's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

 • 15 Posts
 • 100 Posts
 • First Post
 • 300 Reactions Given Rare
 • 100 Reactions Given Rare

Recent Badges

189

Reputation

 1. - Nume în joc: kimbal - Rang: 2 - Echipa din care fac parte: swat - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament 02/10/2022 - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: Nu sunt acasă.
 2. Nume: KimbaI - Rang: 2 - Echipa curentă: swat - Echipa în care doresc: roads - Motivul: esti imposibil sa iti poti face raportul ca rank 2 in swat - Alte precizări: Stima si respect.
 3. Nume: KimbaI - Rang: 2 - Echipa curentă: ROADS - Echipa în care doresc: SWAT - Motivul: Talentul meu se iroseste in echipa rutiera. - Alte precizări: Stima si respect.
 4. Nume în joc: KimbaI - Rang: 1 - Echipa din care fac parte: roads - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament din 25.09.2022 - Număr de învoiri în luna respectivă: 1/1 (invoirea de la antrenamentul din 18 fiind anulata intrucat am reusit sa ajung) - Alte precizări: sunt plecat
 5. Nume în joc: KimbaI - Rang: 1 - Echipa din care fac parte: roads - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament din 18.08.2022 - Număr de învoiri în luna respectivă: 1/1 - Alte precizări: este preventiva
 6.  Intr-o lume plina de rautate si agonie sper ca moartea sa fie eliberatorie, iar sufletul sa dainuiasca vesnic in imparatia cerurilor. 

   

  Drum bun, prieten drag. Sper din tot sufletul ca esti intr-un loc mai bun! 

 7. Nick: Kimball Rank: 2 Data warului la care nu poți ajunge: 27.09.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1/2 Motivul invoiri: sunt cu treaba la munca Alte precizări:
 8. Kimbal

  Rework la factiuni: majoritatea factiunilor au un kit problematic, inutil si usor fraudabil. Propun sa se faca rework la majoritatea factiunilor unde sa se schimbe modalitatea in care faci raportul, actiunile si atributiile membrilor. PD are prea mare juristrictia, la rank mare poti face orice face un NG sau FBI, cu mici exceptii. Factiunile SI, Taxi, Medics ar trebui sa primeasca un REWORK complet, intrucat 85% din rapoartele sunt fraudate. Aici nu am propuneri pentru rework dar daca stati putin si va ganditi sunt sigur ca puteti sa gasiti multe lucruri faine. Rework la joburi: toate joburile au acelasi lucru in comun, duci masina din punctul A in punctul B, incredibil de plictisitor ca jucator sa duci un cacat de masina dintr-o parte in alta. Propun ca joburile sa fie dinamice si sa necesite mai multi jucatori care sa interactioneze/colaboreze pentru acea actiune (vezi sistemul de rob). Exemplu: drogurile sa ofere anumite beneficii, armura, stamina, viteza de deplasare etc. Sa le faca facile si altor playeri, nu doar mafiotilor. Astfel jobul de 'drug dealer' ar fi unul foarte dinamic. La fel si cel de 'arms dealer', inafara war-urilor, pretul armelor sa creasca, iar odata cu pretul armelor vandute prin intermediu ''/sellgun'' sa creasca si pretul armelor din gunshop. Job nou ''UBER'': sa te poti angaja cu o masina personala cu 4 locuri, iar salariul sa fie mai mic pentru soferii de UBER decat pt cei de taxi din factiuni, dar pretul sa fie mai scump pentru calator. In asa fel se prioritizeaza folosirea taxiului, iar UBER va fi folosit in caz de forta majora. Job nou ''sofer personal'' sa existe un sistem de plata similar cu cel al taxiului. Economia serverului: sunt mult prea multe masini scumpe pe server. Joci 4 zile si iti permiti infernus. Propun ca asigurarile masinilor sa se scumpeasca pentru masinile premium si sa fie in concordanta cu valoarea vechicului din dealership. Sa mearga cu infernus doar cine-si permite.
 9. Kimbal

  Femeile n-au ce cauta in politie. Referitor la activitatea ta pe server pot sa-ti spun un singur lucru, frustrarea ta este vizibila prin actiunile tale. Ai transformat NR-ul intr-un regim totalitar comunist, iar 80% din factiune te detesta. Reguli inutile, empatie 0 fata de membri... Eu iti sugerez sa nu te flatezi, toate aceste ''laude'' sunt datorita faptului ca esti FATA pe un joc de antisociali incapabili sa poarte o discutie cu o fata IRL. Referitor la politie, iti sugerez sa-ti vezi de treaba. Cu atitudinea ta n-ai sanse acolo, te vor devora... asta in cazul in care treci admiterea care este foarte grea. Iti sugerez sa incerci o functie la stat, functionar public la ceva ghiseu, te caracterizeaza excelent acreala in aroganta. Nota 4, stai jos.
 10. Kimbal

  Atat s-a putut, atat s-a facut. Nu stiu de ce inca avem asteptari de la staff-ul asta cand este clar ca sunt foarte limitati in gandire si creativitate.
 11. Nick: kimball Rank: 1 Data warului la care nu poți ajunge: 27.08.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2/2 Motivul învoirii:sunt plecat Alte precizări: -
 12. Retrag invoirea pt ca am ajuns la war, insa imi fac alta invoire pt maine unde cel mai probabil nu voi ajunge. Nick: kimball Rank: rank 1 Data warului la care nu poți ajunge: 24.08.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: nu sunt inca sigur daca ajung Alte precizări: -
 13. Nick: kimball Rank: rank 1 Data warului la care nu poți ajunge: 23.08.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: nu sunt inca sigur daca ajung Alte precizări: -
 14. - Nume: Kimbal - Rank: 1 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 05.06.2021 - Motiv: Trebuie sa scriu la lucrarea de disertatie - Alte precizări: distractie
 15. Kimbal

  Autor: Joe Girard Titlul cărţii: Cum sa vinzi orice oricui Anul publicării: 2008 Genul cărţii: dezvoltare persoanala Numărul de pagini: 207 Scurtă descriere: Chiar daca nu sunt adeptul cartilor de dezvoltare personala, aceasta carte pot spune ca m-a ajutat foarte mult in cariera prin prisma invataturilor pe care le-am selectat din informatia citita. Cartea il are care protagonist pe Joe Girard, cel mai mare vanzator de masini din toate timpurile. Prima parte a cartii este o poveste a vietii lui, de la maturator in baruri la antreprenor in imobiliare... pana la meseria care l-a consacrat, dealer de masini pentru firma Chevrolet. In opinia lui Joe, fiecare client multumit inseamna inca 10 potentiali clienti din cercul lui restrans de prieteni. Acest lucru l-a ambitionat sa ofere masini cu un comision cat mai mic pentru a crea o situatie de castig-castig intre el si client. Recenzie personală: Cartea merita citita de cei care lucreaza/ vor sa lucreze in PR, unele informatii de acolo va vor fi de mare ajutor. Nu va lasati prostiti de cei care rad de aceste carti de ''dezvoltare personala'', sunt multe carti pe piata care chiar merita citite si va recomand sa le cautati.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.