Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Kimbal

Member
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 Extraordinary

3 Followers

About Kimbal

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 04/14/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Gym, nutrition, swimming, tennis.

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 • RPG1 Nickname
  Kimbal

Recent Profile Visitors

1142 profile views
 1. Kimbal

  daca vrei sa ramai in clan, sterge mizeria aia de semnatura cu fcsb
 2. Kimbal

  Succes!
 3. Nume: Kimbal -Rank: 5 -Ma invoiesc de la: activitatea de pe 16.01.2021. -Motivul: sunt in sesiune si nu-mi arde de stat pe samp -Alte precizari: -
 4. Nume: Kimbal- Rank: Captain (5) - Ma invoiesc de la: Activitate (19.12.2020) - Motivul: Sunt plecat - Alte precizari: sanatate
 5. De ce mai exact? Mi-ai dat av pt ca nu am respectat modelul prima oara si nu am posibilitatea sa editez. Daca am gresit modelul de postare in prima faza nu mai am voie sa postez? Ce reguli sunt astea ma? Lasa ca mai postez eu pe topic-urile tale cand mi-or creste aripi.
 6. @South IoNuTz- invoit @Lieutenant.PD- invoit @WiSsCaZzi- invoit @MihaiIonut- invoit @Gabihard- invoit
 7. Nickname: Kimbal Autor: Stephen Hawking Titlul cărţii: A brief history of time Anul publicării: Sunt 2 variante dar eu am citit-o pe cea mai noua din 2008 Genul cărţii: Stiintific Numărul de pagini: 200+ Scurtă descriere: Stephen Hawkin, celebrul fizician englez ne explica tainele universului din prisma unui cercetator. Eu personal am citit cartea in varianta originala (lb engleza), dar nu va recomand sa faceti acest lucru deoarece este un limbaj de specialitate foarte greu de inteles. Este o carte minunata pentru pasionatii de astronomie si/sau astro-fizica. Contine capitole foarte interesante precum: Gaurile negre, inceputul si soarta universului, calatoria in timp, mecanica cuantica, gauri de vierme etc. Stephen era specializat in gauri negre, el a descoperit faptul ca gaurile negre emit o radiatie, ulterior acea radiatie a fost numita: radiatia Hawking pentru a-l cinsti pe cel care a descoperit-o. Recenzie personală: Personal cred ca este una dintre cele mai bune carti de stiinta pe care le-am citit, dar un punct slaba ar fi faptul ca este o carte destul de greu de inteles pentru o persoana care n-are habar despre astro-fizica. Cartea este bazata in mare parte pe teoria relativitatii a lui Einstein (E=MC2), iar orice persoana care vrea sa citeasca aceasta carte trebuie sa aiba un minim de cunostinte in domeniu. Nickname: Kimbal Autor: George R. R. Martin Titlul cărţii: A song of ice and fire Anul publicării: 1991 Genul cărţii: Fantasy Numărul de pagini: 4000+ Scurtă descriere: Intr-o lume imaginara cu nivelul de tehnologie asemanator ar perioadei medievale din Europa, puterea este pasata de la un rege la altul. O lume a comploturilor, al tradarilor, al sexului neprotejat si al dragonilor. Un joc ar tronurilor, unde singurele tale scapari sunt fie victoria, fie moartea. Recenzie personala: Sunt cartile mele favorite, am citit varianta tradusa in romana. M-am apucat de aceste carti in urma terminarii serialului Game of Thrones (serial facut dupa carti). Este cartea care a dus lumea fantasy-ului la un cu totul al nivel, universul creat de catre George este un univers atat de complex incat are propria istorie si propriile legende urbane. Este o carte pe care o recomand oricui a trecut de varsta de 14 ani. Varianta tradusa in romana este chiar usor de citit si provoaca dependenta.
 8. - Nume: Kimbal - Rank: 5 - Data si ora activitatii: 06/12/2020, 20:00 - Organizatori: Kimbal, 19DaNi - Membrii prezenti (21) : [$]Tina., Andra.E, Slide, Berk, Manny_Pardo, Mike, 19Dani, Andrei[legend], darkblood, Tudy97., Markovnicov, [$]Zeu., [1st]Sn[a]ke, Jiuu, Cristian, Kimbal, Larisa, Chicago, Agent_47, Ned, Edy[legend], - Membrii care au intarziat (0): - - Membrii invoiti (7) : []XyHard[], Ionut. , WiSsCaZzi.SexLine, Lieutenant.PD, Io[N]uT.z, DaddyRelaXx, RoGvAiV[Legend] - Membrii absenti (7) : TheKillerOne., Lolipop.5G, GmbH., VLT., Berlin, Waynee, LiL.GUTA - Sanctiunea celor absenti: Amenda $50.000 - Alte precizari: sanatate
 9. Duminica, 6.12.2020, la ora 20:00 vom organiza un antrenament. Prezenta este obligatorie. Cei absenti fara o cerere de invoire vor fi sanctionati cu Amenda.
 10. Nume: kimbal Rank: 4 Ma invoiesc de la antrenament Motiv: merg la fotbal cu baietii inainte sa ne inchida astia in case Alte precizari: multumesc !
 11. Nume: KimbaI - Rank: 4 - Ma invoiesc de la: activitate 31.10.2020 - Motivul: Am niste treburi de rezolvat. - Alte precizari:Multumesc.
 12. Kimbal

  UPDATE REGULAMENT 1. Certurile sunt permise in limita bunului simt. Fara injuraturi de mama, morti, raniti si alte nebunii (cu exceptia cazului in care va permiteti lucrul acesta). Daca exista certuri care nu s-au solutionat pe cale pasnica, se va contacta unul dintre lideri pentru rezolvare. 2. Ce se vorbeste pe /c sau /ca, ramane acolo. Orice divulgare a conversatiilor/informatiilor vazute pe /c se sanctioneaza cu demitere imediata fara posibilitatea de revenire. 3. Membrii care dau /clanresign pentru a-si incerca norocul in alt clan, vor avea dreptul la revenire doar prin aplicatie. 4. Nu se da fail la rob colegilor. Prima abatere se pedepseste cu o mustrare verbala, la a2-a abatere se penalizeaza cu demitere. 5. Jucatorii banati pentru COD nu vor mai avea posibilitatea de a se realatura clanului chiar si dupa ce trece suspendarea contului. 6. Fiecare membru are datoria de a-si verifica vechimea in clan si de a-l anunta pe Kimbal atunci cand are timpul necesar pentru rank up. Daca ulterior se dovedeste ca membrul respectiv nu avea zilele necesare pentru promovare si a mintit, membrul va primi rank down de la rank-ul dinainte de promovare. 7. Nu acceptam jucatori cu nick-uri de cocalari: Regele, Barosul, Egipteanul, Faronul, Bombardierul etc. De asemenea nu acceptam cu sufixe ''la moda'' : Morningstar, Zen, WarMachine etc. Sustinem, preferam si promovam originalitatea. 8. Regulile pentru recrutare sunt urmatoarele: minim lvl 35, minim 1000 ore jucate, minim rank 3 in FH. 9. Membrii vechi (minim 6 luni petrecute in clan), vor primi invite in clan fara aplicatie in limita locurilor disponibile. 10. Liderii clanului isi rezerva dreptul de a sterge voturile date la misto sau fara o baza morala. 11. Reprezentati unul dintre cele mai vechi si respectate clan-uri de pe server, cinstiti-i numele si aparati-l cu loialitate. 12. Membrii care revin in clan vor incepe de la rank 1 (exceptie: rank 6 cu minim 8 luni petrecute in clan).
 13. Nume: KimbaI - Rank: 4 - Ma invoiesc de la: sedinta 25.10.2020 - Motivul: Merg la pescuit si nu stiu daca ajung. - Alte precizari:Multumesc.
 14. Nume: KimbaI - Rank: 4 - Numele jucatorului: bloow_18 - Nivelul jucatorului: 29 - Motiv: jigniri - Dovezi: https://imgur.com/pisxf7q - Numar AV-uri: 1/2 - Alte precizari: -
 15. si credeam ca eu is troller.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.