Jump to content

Maratonul de Primăvară a început! Detalii aici
Avem o nouă secțiune de moduri pe forum. Detalii aici

TLG CracKen

Member
 • Content Count

  529
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

194 Extraordinary

About TLG CracKen

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 07/09/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad

Contact Methods

 • Skype
  danieles697

Previous Fields

 • Real name
  Dani
 • RPG2 Nickname
  Crack4n
 • RPG3 Nickname
  CracKen
 • RPG4 Nickname
  Crack4n.

Recent Profile Visitors

1651 profile views
 1. TLG CracKen

  Va salut cu respect!
 2. Syostok samp, daca remove pentru coruptie jmek

  1. TLG CracKen

   TLG CracKen

   Nu te mai stiu bă cotei, care esti?

  2. fug de pd cu katalintalent
 3. TLG CracKen

  Vor urma să fie banati băieti in scurt timp, inclusiv @GabiTM KIA ce să zic...
 4. TLG CracKen

  Au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea acestui topic. T/C
 5. TLG CracKen

  Au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea acestui topic. T/C
 6. TLG CracKen

  Au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea acestui topic. T/C
 7. Nick: Crack4n. Rank in clan: 1 In ce perioada lipsesc?: 28.09.2018 - 07.10.2018 Motivul: Mi-sa ars sursa de la PC si va dura ceva pana imi voi reface PC. Alte precizari: Succes!
 8. Stai să îi dau helper warn pentru răspuns aiurea, mersi.
 9. TLG CracKen

  Welcome!
 10. TLG CracKen

  Nick: Crack4n. Level: 56 Vârstă (reală): Am vârsta de 15 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 20.03.2016 - Prezent. Link profil RPG: CLICK Motivul pentru care doresc să fiu Primar: De ce vreau sa devin Primarul serverul RPG4? In primul si in primul rand, este o experienta minunată, vreau sa incerc sa mai fiu Mayor cel putin o luna dar si pentru ca toti jucatori de level mic se plang ca nu au bani, ca nu pot face rost de bani si am decis ca vreau sa-i ajut cum i-am ajutat si pana acuma.. Cum pot sa fac acest lucru? Prin organizarea a multor evenimente regulate cu premii pornind de la o suma de bani si ajungand la premii speciale. Aceste evenimente vor fi diferite, variaza de la simple intrebari, LMS-uri, pana la evenimente speciale organizate cu ajutorul unui membru din staff(Admin). Un alt lucru pentru care imi doresc aceasta functie, deoarece trebuie sa fim realisti, este o functie, este faptul de a ajut incepatorii, prin a le oferi ajutorul necesar pentru a le indeplini urmatoarele dorinte, cele mai mari find, level-up, licente, o masinuta, etc. Cu ce sunt diferit fata de alti participanti? Eu nu va voi oferii doar sprijin financiar sau distractiv. Daca as ajunge in aceasta functie o sa va ajut financiar dar si informativ, va voi intelege supararile si cu siguranta vom gasii impreuna o cale de a rezolva eventualele probleme. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa organizez multe evenimente cu ajutorul carora playerii sa aiba niste castiguri destul de mari. Am de gand sa fac evenimente zilnice, iar in weekend evenimente cu premii ridicate de cel putin 100.000$. Intentionez sa fac o sedinta cu playerii serverului legat de lucrurile care ar trebuii schimbate sau imbunatatite. Intentionez sa ascult ce au de zis playerii in legatura cu diferite probleme care, desigur, imi stau in putinta sa le rezolv. Am de gand ca nici-un player sa nu se mai planga ca o duce rau sau ca nu are bani, fiecare va avea sansa sa castige bani zilnic datorita evenimentelor. Nu am venit aici sa spun ca voi face multe lucruri, iar dupa ce primesc de fapt sa nu fac nimic, am venit aici sa demonstrez ca se poate sa avem un viitor mai bun. Facțiuni in parteneriat: LV Taxi - Adelin.v2 SF School Instructors - CouldNot. Green Street Bloods - Sarmaluta.SRL Vietanamese Boys - RydenN Southern Pimps - RiskyROYAL Verdant Family - Hiro Red Dragon Triad - Dixii LVPD - Grenex. FBI - Dan. Clanuri in parteneriat: [WG] Wild Geese - [WG]Ionut [uS] Ultras South - [uS]Zevon. [VP] VIATA PERICULOASA - [VP]Adel1n12D.ZEW. [GF] Gansters Family - [GF] Furdui.
 11. TLG CracKen

  Stai ce
 12. TLG CracKen

  E bunicel.
 13. TLG CracKen

  Au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea acestui topic. T/C
 14. TLG CracKen

  Au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea acestui topic. T/C
 15. TLG CracKen

  Au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea acestui topic. T/C
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.