Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Big Mac

Member
 • Content Count

  2548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Big Mac last won the day on February 6 2019

Big Mac had the most liked content!

Community Reputation

314 Impeccable

About Big Mac

 • Rank
  MEC DONALȚ
 • Birthday 08/11/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea
 • Hobbies
  .
  t
  є
  թ
  .
  l
  є
  l  t
  ђ
  є

  є


Previous Fields

 • Real name
  Paul

Recent Profile Visitors

2877 profile views
 1. era si cazu obsedatule
 2. Big Mac

  Nick: GrasTRIST. Poza cu transfer: https://imgur.com/a/bUQ6yNl Alte precizari: lma
 3. alo da, cu ce vă pot ajuta? sunteti grasi cf
 4. Nick: GrasTRIST. Rank in clan: 5 In ce perioada lipsesc?: 15.02.2021-21.02.2021 Motivul: plecat la munte Alte precizari: m s f .
 5. Oda gras. Ce face grasii
 6. Big Mac

  @DarkEvo nWo ai făcut corect misiunea, felicitări pentru locul 1! @Mr.Kennen ai făcut corect misiunea, felicitări pentru locul 2!
 7. Sper să te pot scoate cu 3/3 cât mai rpd Drumuri bune grăsane
 8. Big Mac

  Misiunea de săptămâna aceasta (01.02.2021 - 07.02.21) presupune următoarele: Trebuie să luați o bicicletă (BMX/Bike/Mountain Bike) și trebuie să vă faceți o poză pe bicicletă la următoarele locații (Exemplu) : 1. Pe casa 27 2. Pe un Monster Truck 3. Pe vârful Muntelui Chilliad 4. Pe un Dumper de la Job Quarry Worker 5. În fața HQ-ului Paramedics - Aici trebuie să faceți o poză când stați pe roata bicicletei - Exemplu Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine, Flavia sau @TLG AlexDN7). Alte precizari: Numele postării de pe Imgur va fi: "Paramedics - Misiunea săptămânii" Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi 48h la dispoziţie să postaţi, ce depăşeşte acest număr de ore nu va fi lua în considerare. Pozele trebuiesc încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 9. Big Mac

  Mulțumim dar unele id-uri nu corespund cu orasul, de exemplu id 498 e in fort carson, si 513 in lv, etc.
 10. Big Mac

  Nick: GrasTRIST. Poza cu transfer: https://imgur.com/e2kv2ea Alte precizari: Așa de poftă
 11. Nick: GrasTRISTRank: 4 credData sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:12.12.2020Motiv: sunt plecat în fiecare sâmbătă în sat la muncăAlte precizari?: Msf
 12. CEAI ZIS cu muzican casti tu cf
 13. ba nu tu grasă ce faceti
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.