Jump to content

D12

Member
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

231 profile views

D12's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

3

Reputation

  1. Pentru ca ai Windows-ul pe 32 bits. De la 4 gb ram in sus iti trebuie 64 bits.
  2. Stie cineva cum p*la mea iti ceri scuze de la o fata? E un grup de fete format din 4, i-am zis uneia ca e cea mai frumoasa din grup bla bla bla si alea 3 s-au suparat. Faza e ca erau fete ok. Ba help in plm...

    1. Show previous comments  12 more
    2. psoN

      psoN

      Sau nu mai oferi niciun compliment si faci pe inabordabilul ca sa te caute ele.

      @champagnepapi In mana nu bagi bani? :)) Mai cumperi o manusa, mai mergi la manichiura. 

    3. Regenesis

      Regenesis

      Ani de practică my padawan. Încearcă să atragi femeia care te vrea, de partea ta. Nu te duce tu după ele, ci încearcă prin diverse mijloace să o/le aduci în punctul în care deja va fi clar care și ce vrea de la tine, iar dupa ce deja s-au stabilit prioritățile te asigur că nu va mai fi nici un fel de supărare.

    4. D12

      D12

      Mersi baieti! Ati primit +1 toti!

  3. La multi ani Kelton! Chiar daca m-ai banat de cateva ori, esti singurul care nu sanctioneaza pe cine vrea. Respect!

  4. Username: D12 De cat timp joci: 5 ani si ceva Warn-uri in joc: HZ Ai avut vreodata ban?: Da De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Aici activitatea e mai ridicata + toti s-au lasat decand au bagat noua tema de cacat... Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan?: Nush... Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti?: Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan?: Stiam de el. Realizarile tale pe B-Zone: Vreo 20 moderatoare in intervalul 10 zile Cel mai mare rang detinut intr-o factiune: Rank 3 SF TAXI Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? 5-6 ori pe zi si stau mult Planuri de viitor: Nu imi fac. Alte mentiuni: Ciau DYA. Cf?
  5. We ce e cu tema asta? Am stat 3 minute sa caut unofficial clans... Liviu ma iei in TTC?
  6. De ce? am zis ceva gresit? Mi-am scris parerea despre lumea asta de cacat.
  7. Tie iti place ce a ajuns Europa acum? Plina cu tigani borati, evreii ne conduc, musulmani peste tot, atacuri teroriste. E mai bine asa, nu? Crede-ma ca ne ducem pe p*** cu democratia.
  8. Crede-ma ca daca castigau nemtii, era sa fie mai bine de trait. Stalin a omorat peste 60 milioane de oameni si toti il privesc ca pe un erou, Hitler a omorat cel mult 20 milioane si toti au fost boratii de evrei si tigani.
  9. Sunt din Ungheni. Nu avem ce face si am zis sa vad cum e. Varmiu o jucat aici si o zis sa dau la unofficial clans ca este unu de moldoveni.
  10. Is din mulidova brat. Mie prosta imi place sa scriu mai romaneste Cam liniste...
  11. Numele tău: D12 Poziţia ta: Sunt pentru separarea totală a bisericii de stat, impozitarea ei şi secularizarea averilor care aparţin istoric României. Totusi, n-ar strica daca ar mai demola din ele si ar construi niste spitale. Contraargument 1: Religia e o prostie pe care ti-o baga cineva de mic pe gat. Contraargument 2: Haur, E Class, S Class. Alte precizări:
  12. Noroc! Pot posta si eu? We da voi sunteti toti din Chisinau asai? #MULIDOVA
  13. D12

    Prezentare - D12

    - Nick-ul tau: D12 - Prenume: Vasile - Varsta: 15 ani - Locatia: Calarasi - Ocupatie: Elev - Jocul(rile) preferat(e): Arma 3, Rainbow Six Siege, DayZ Standalone, CS GO, Battlefield 1 si Days of War. - Hobby-urile tale: N-am. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): No, salut. Sunt din Calarasi, in timpul liber ascult muzica si ma joc jocurile enumerate mai sus si cam atat. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiam demult. - Alte precizari?: Noroc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.