Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

Janosh

Member
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Janosh

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Real name
  Yanis
 • RPG1 Nickname
  Janosh.
 • RPG3 Nickname
  .Janosh

Recent Profile Visitors

39 profile views
 1. Janosh

  Am zis ca sunt cazuri si cazuri, daca nu ai jucat si pe 3 si pe 4 de unde stii tu ca se dau usor? Infine, ramai la opinia ta, nu am cu cine, va ganditi doar la voi.
 2. Janosh

  Mare prostie, chiar daca joc pe 1 nu sunt de acord ca altii sa piarda la ce au muncit, sunt cazuri si cazuri chiar si pe 1 si pe 2 in care unii iau prea usor functia.
 3. Janosh

  Eh na, ma plictisesc. Incerc sa ma lamuresc si sa lamuresc pe altii.
 4. Janosh

  Nu o poti opri, dar o poti amana. Ganditi-va si la altii nu doar la voi.
 5. Janosh

  Nu e chiar asa, gandeste-te ca o sa ramai tu cu liderul dar cati playeri vor mai ramane pe server?
 6. Janosh

  Toti cei care au primit funcite o au pe merit, de accea trebuie sa ramana 2 lideri pentru a multumi pe toata lumea.
 7. Janosh

  Nu e echilibru, e pur si simplu corectitudine fata de cei care au muncit, cand unul va parasi functia, totul va deveni la normal.
 8. Janosh

  +1
 9. Janosh

  Multa dreptate
 10. Janosh

  Daca tot au ajuns lideri, au invatat cum sa se comporte deci nu va fi o problema cu comunicarea intre cei doi lideri, chiar va fii folositoare pentru a isi cunoaste toti membrii pe deplin.
 11. Janosh

  Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea, adevarat, nu trebuia sa se ajunga la asta, prea tarziu din pacate, faza cu 2 lideri este cea mai buna decizie pentru a multumi jucatorii care au muncit pentru functia lor, in schimb la faza cu subliderii nu prea ai ce sa faci, fiecare o sa isi aleaga subliderul, asta este, nu ai cum sa multumesti pe toata lumea, suntem oameni, nu animale, cine incepe o cearta este sanctionat ca atare, asta am avut de zic.
 12. Janosh

  Un mare PRO cu aceasta factiune, nu va mai fii o monotionie continua, propun 2 lideri la o factiune, suntem oameni, putem sa ne intelegem, macar se ajuta reciproc pentru ca nu amandoi isi cunosc toti membrii avand in vedere ca se unesc serverele, in legatura cu casele si bizurile propun sa le dati banii inapoi tuturor propietarilor si sa se scoata la licitatie si, la joburi, pentru ca sa poti sa faci niste bani acceptabili propun sa se scoata absolut toate misiunile si sa fie activate doar de zilele comunitatii, iar la joburi sa creasca castigul cu 65% pentru a incuraja playerii sa munceasca pentru ceva, nu pentru un amarat de 1k sau 500$, nu au valoare.
 13. -Nume: Posseydon - Rank: 1 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 18.05.2019 - Motiv: Am niste treburi de rezolvat! - Alte precizari: Bafta
 14. - Nume: Posseydon - Rank: 1 - Tipul de pachet: 2 - Anunţul: TexicaNo.Sharpele vinde casa cu ID-ul 79 situata in Palomino Creek, avand curte mare si interior frumos. - Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/htncyXC - Alte precizări: -
 15. Nume: Posseydon Rang: Intern (1) Link imgur cu fotografia: https://imgur.com/a/VVvDRQW Link imgur cu screenshotul (F8): https://imgur.com/a/loF9BBS Titlul fotografiei: Just a Lake! Alte precizări: Sper sa castig.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.