Jump to content

Nicu.RTV

Member
 • Posts

  264
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Chisinau

Previous Fields

 • Real name
  Nicolae-Marius
 • RPG1 Nickname
  Nicu.RTV
 • RPG2 Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  Nicu.AmJucatinPLG

Contact Methods

 • Discord
  Akatsuki#2045

Recent Profile Visitors

456 profile views

Nicu.RTV's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

11

Reputation

 1. Nume:Nicu.RTV Rang:4 Vreau in echipa: ROADS/SWAT: Roads Motivul:0 raport la swat Alte precizari:Bafta
 2. Nume:Nicu.RTV Rang:4 Vreau in echipa: ROADS/SWAT:Swat Motivul:Sa sparg roburi Alte precizari:Bafta
 3. Nume si rank: Nicu.RTV [3] Echipa: Roads Data invorii: 10.10.2021 Numar invoire (x/y): 1/1 Motivul invorii: O pun in cazul in care nu voi fi prezent ca am careva eveniment in ziua aia. Alte precizari: Daca pot sa ma prezint intru si voi participa
 4. Nume si rank: Nicu.RTV rank 3 Echipa: Roads Data invorii:19.09.2021 Numar invoire (x/y):1/1 Motivul invorii: Sunt în plecat la tara ca se organizeaza o actvitate importanta in localitate Alte precizari: Spor. 
 5. Nicu.RTV

  Nu ai dreptate, ei au salariu pentru asta dar oricum daca am fost banat pentru o prostie din 2017 de ce sa nu iau unban care nu il pot cumpara cu gold.. sau ca am fost banat aiurea complet?
 6. Nicu.RTV

  adevarat frate... se mai dadea si unban pentru cei ce aveau permanent.. si isi aveau culori zilele comunitatii acum asa...
 7. Nicu.RTV

  nu are nici un sens ce ai zis
 8. Nicu.RTV

  Faine update de zilele comunitatii... dar sa stai dupa bombele astea sa pierzi timp e absurd
 9. Nume:Nicu.RTV Rang:3 Dovezi: https://imgur.com/a/yKC4B3d Alte precizări:Iubesc factiunea
 10. Nume si rank: Nicu.RTV, rang (2) Echipa: Roads Data invorii: 15.08.2021 Numar invoire (x/y): 1/1 Motivul invorii: Cad la munca fix in ziua antrenamentului... Alte precizari: Stiu ca afecteaza la promovarea mea in rang aceasta invoire dar nu pot chiar sa ajung.. sper ca la urmatoarea sa ma prezint si sa castig.
 11. Nume si rank:Nicu.RTV /Rang (2) Echipa:Roads Data invorii:25.07.21 Numar invoire (x/y):1/1 Motivul invorii:Sunt plecat la tara, unde la moment netul e deconectat, iar hospot nu pot face ca prinde abia telefonul. Alte precizari:Bafta la antrenament si imi pare rau ca nu pot ajunge, daca vin in oras inapoi Duminica dimineata vin si eu la antrenament dar mai bine sa fie invoire.
 12. Nicu.RTV

  Nume: Nicu.RTV Rang : Officer-1 Dovada la /fdeposit sau /accept ticket: https://imgur.com/a/4vy9LxW Link catre reclamatie(daca exista): https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/93923
 13. Nicu.RTV

  Transfer bancar accepti?
 14. Nicu.RTV

  Foarte frumos organizat la multi ani copilasi!!
 15. Nume: Nicu.Legend - Rank: 5 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 31.01.2021 - Motiv: Din pacate sunt la Job, imi cer scuze. - Alte precizări: Succes la sedinta, imi pare rau ca nu pot ajunge.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.